Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

In sfârşit ! Se construieste un modern Aqua Parc la Curtea de Argeş

Publicat

in

Vesti bune pentru argesenii care de ani de zile asteapta ca primaria sa reboveye strandul sau sa creeze o zona de agrement si relaxare in aer liber, asa cum exista in orasele care se respăecta. Un investitor privat va construi in zona de nord a orasului un Aqua Parc modern pe masura dorintelor argesenilor. ” Am definitivat toata documentatia, proiectul a fost avizat si, in scurt timp, speram sa ne apucam de lucrari. Va fi o zona de relaxare unica si am tinut sa o utilam la standardele actuale. Mai exact vom avea bazin mare pentru adulti, bazin pentru copii si o zona cu tobogane inalte de 4, 5 metri. Unul dintre bazine va avea acoperis retractabil pentru a fi folosit si iarna si va dispune de o zona SPA din care nu vor lipsi saunele si jacuzii dar si o sala de fitness. Permanent va functiona si un restaurant cu terasa”, ne-a declarat omul de afaceri care sustine ca, cel tarziu in vara anului viitor, argesenii se vor putea bucura de primul Aqua parc din Curtea de Arges.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Jandarmii în acțiune ! Bărbați din Băiculești prinși la furat de lemne

Publicat

in

În cursul zilei de ieri, 20.01.2020, o patrulă de jandarmerie din cadrul Detașamentului Curtea de Argeș a desfășurat mai multe acțiuni punctuale pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilelgale precum și a transportului ilegal de material lemnos.

Pe timpul desfășurării acțiunii au depistat, pe raza localității Băiculești, mai mulți bărbați care cărau resturi de material lemnos tăiat anterior. Aceștia au declarat verbal că au tăiat mai mulți arbori pe care i-au transportat la gospodăria unuia dintre ei în același timp indicând și locul din care au sustras materialul lemnos.

Examinând cioatele, care nu prezentau marca specifică, jandarmii împreună cu lucrătorii silvici au stabilit că o cantitate de 13,5 metri cubi de anin negru în valoare de peste 7000 de lei a fost sustrasă din fondul forestier în mod ilegal.

Pentru acest fapt jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate”, faptă care se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La Mușătești, accident cu doua victime

Publicat

in

In urma cu putin timp un ccident rutier a avut loc în comuna Mușătești. Un autoturism s-a răsturnat dupa ce soferul a pierdut controlul autoturismului. Potrivit primelor informatii sunt posibil 2 victime conștiente.
La fata locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD

FOTO DESCRIPTIV

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend