spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ÎN SFÂRȘIT ! Podul de la manastire se redeschide zilele urmatoare VEZI CAND

Facebook Twitter Google+
ÎN SFÂRȘIT ! Podul de la manastire se redeschide zilele urmatoare VEZI CAND

Chestionata de redactorii PROFIT, conducerea firmei care se  ocupa de reparatii susținea, în urma cu o luna, ca lucrarile la podul de la Mănăstire vor fi finalizate in termenul prevazut: ” Suntem aproape gata, ce a fost mai greu am facut si, in mod sigur, până la 1 iunie, se ve circula pe pod”.

Astãzi, sâmbătă 5 mai, am constatat ca se lucra de zor la pod. De cum ne-au văzut,  reprezentantii firmei de construcții ne-au îndemnat sa ii lăudăm pentru ca se țin ce cuvant: ” V-am spus pe 11 aprilie ca până la la sfarsitul lunii mai se va circula pe pod, iată, ne ținem de promisiune. Sâmbăta viitoare se va circula pe pod. Noi spunem chiar ca de joi, 10 mai, podul va fi redeschis”, ne-au asigurat azi, reprezentanții SC G&M Road Building  Engineering SRL, firma care s-a ocupat de reabilitarea podului.

Așadar, de săptămâna viitoare, podul se redeschide iar aglomerația va dispărea în zona Lukoil.

De precizat ca lucrările în zona, sub și lângă pod, vor ma continua pentru ca mai sunt lucrări de făcut, conform proiectului, dar nu vor afecta circulația pe pod. . Important este ca podul va fi redeschis circulației rutiere, de săptămâna viitoare, cel mai probabil din joi 10 mai.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....