Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

ÎN SFÂRȘIT ! Podul de la manastire se redeschide zilele urmatoare VEZI CAND

Publicat

in

Chestionata de redactorii PROFIT, conducerea firmei care se  ocupa de reparatii susținea, în urma cu o luna, ca lucrarile la podul de la Mănăstire vor fi finalizate in termenul prevazut: ” Suntem aproape gata, ce a fost mai greu am facut si, in mod sigur, până la 1 iunie, se ve circula pe pod”.

Astãzi, sâmbătă 5 mai, am constatat ca se lucra de zor la pod. De cum ne-au văzut,  reprezentantii firmei de construcții ne-au îndemnat sa ii lăudăm pentru ca se țin ce cuvant: ” V-am spus pe 11 aprilie ca până la la sfarsitul lunii mai se va circula pe pod, iată, ne ținem de promisiune. Sâmbăta viitoare se va circula pe pod. Noi spunem chiar ca de joi, 10 mai, podul va fi redeschis”, ne-au asigurat azi, reprezentanții SC G&M Road Building  Engineering SRL, firma care s-a ocupat de reabilitarea podului.

Așadar, de săptămâna viitoare, podul se redeschide iar aglomerația va dispărea în zona Lukoil.

De precizat ca lucrările în zona, sub și lângă pod, vor ma continua pentru ca mai sunt lucrări de făcut, conform proiectului, dar nu vor afecta circulația pe pod. . Important este ca podul va fi redeschis circulației rutiere, de săptămâna viitoare, cel mai probabil din joi 10 mai.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

HAI LA STAT… ! Angajări la Primăria Curtea de Argeș

Publicat

in

Primăria municipiului Curtea de Argeş anunță concursuri de angajare pentru ocuparea a doua funcţii publice de conducere vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Astfel, se scot la concurs posturile de ȘEF COMPARTIMENT INVESTITII SI ACHIZITII PUBLICE al Primăriei si ASISTENT COMPARTIMENT ACHIZITII PUBLICE in cadrul DAS.

Pentru ȘEF COMPARTIMENT INVESTITII SI ACHIZITII PUBLICE

Data de sustinere a probei scrise: 19.03.2020, ora 11:00
Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primăriei municipiului Curtea de Argeş, bulevardul Basarabilor nr.99, judetul Arges
Observaţii suplimentare: Savu Dorinel, șef birou resurse umane, tel:0248721033, fax:0248721107, e-mail:savudorin@yahoo.com

Condiţii de participare-să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I,
-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul contabilitate,
-vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice:minimum 5 ani,
-studii universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art.153 alin.(2) din Legea educaţiei naţionale nr.1/2011, cu modificările şi completările ulterioare,
-să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată, în condiţiile legii.

PENTRU ASISTENT COMPARTIMENT ACHIZITII PUBLICE

Data de sustinere a probei scrise: 20.03.2020, ora 11:00
Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a municipiului Curtea de Argeş, Bulevardul Basarabilor, nr. 99, sala mare
Observaţii suplimentare: Vîlcescu Ana – Inspector Asistent tel 0348/458 802 e- mail : evp.curteadearges@yahoo.com

Condiţii de participare– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.
– vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice – minim 1 an.Bibliografie concurs, atribuţii conform fişei postului și depunere dosare concursDosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului pe site-ul acesteia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Plăţi nelegale la Liceul Tehnologic „Ferdinand I” din Curtea de Argeş!

Publicat

in

De

După cum anunțam și în edițiile precedente ale ziarului nostru, Curtea de Conturi a României a făcut public cel mai recent raport de activitate privind controalele desfăşurate la instituţiile publice din ţară. Conform raportului, în perioada februarie-decembrie 2017 ar fi fost efectuate plăți nelegale în sumă de 13.934 lei reprezentând drepturi salariale acordate peste nivelul prevăzut de reglementările aplicabile în vigoare urmare încadrării necorespunzătoare a doi doi salariați din cadrul Liceului Tehnologic „Ferdinand I” Curtea de Argeș. „În timpul misiunii de audit persoanele cu atribuții din cadrul entității au stabilit întinderea prejudiciului adus bugetului local, operațiune din care a rezultat că suma certă a acestuia este de 15.575 lei, din care 13.934 lei reprezintă plăți nelegale efectuate din fonduri publice şi 1.641 lei accesorii fiscale aferente. Prejudiciul adus bugetului entităţii, în suma certă de 15.575 lei, face obiectul prevederilor art.2 alin.1 și alin 3 din Legea nr. 78 din 28 martie 2018 privind exonerarea personalului plătit din fonduri publice de la plata unor sume reprezentând venituri de natură salarială”, se arată în raport.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend