spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

In luna martie incurajam fetele sa isi castige independenta financiara

Facebook Twitter Google+
In luna martie incurajam fetele sa isi castige independenta financiara

Luna martie este, in mod clar si incontestabil, o luna dedicata doamnelor si domnisoarelor. Acestea sunt rasfatate cu martisoare si cu o multime de cadouri, in special de catre iubiti, dar si de colegii de serviciu. Insa luna martie consemneaza si venirea primaverii, anotimp in care acestea vor sa isi innoiasca garderoba, sa se plimbe cat mai mult si, cel mai important, sa faca niste schimbari care sa le aduca independenta financiara.

La BeYou Studio intelegem cat de tare isi doresc reprezentantele sexului frumos sa isi indeplineasca toate dorintele si, de aceea, le sustinem pentru a-si putea castiga mult dorita independenta financiara.

De ce BeYou este locul potrivit pentru fetele care isi doresc independenta financiara?

Stim cu totii ca in ultima vreme au aparut multe studiouri de videochat, insa la fel de adevarat este ca o multime de fete au fost deceptionate in urma unor astfel de colaborari. Insa tinerele care ajung la BeYou dupa alte experiente sau aleg acest studio de la inceput constata multimea beneficiilor pe care le au si raman aici pentru a reusi sa ajunga modele de top.

Pentru cele care doresc sa stie cu ce se diferentiaza studioul de videochat din Bucuresti BeYou Studio fata de concurenta, trebuie sa le aducem cateva lamuriri:

  • Oferta salariala este reala – in timp ce la alte studiouri fetelor le sunt prezentate procentajele brute, iar ele raman profund dezamagite cand vine ziua de salariu pentru ca abia atunci li se explica despre impozitele ce trebuie platite la stat, la BeYou le prezentam procentajele nete, astfel incat fiecare sa isi faca calculele si sa vada ce sume ii pot intra in cont lunar;
  • Incheiem un contract individual de munca – stim ca fiecare tanara isi doreste ca munca sa sa fie legala, iar noi vrem acelasi lucru. De aceea, contractul este incheiat pe 8 ore si pe perioada nedeterminata, nicidecum pe mai putin, intrucat ne dorim transparenta. Astfel, daca unele modele lucrau chiar si 16 ore pe zi si aveau in cartea de munca trecute 4 ore, la BeYou nu s-a intamplat si nici nu se va intampla vreodata acest lucru.
  • Ne dorim o colaborare pe termen mediu sau lung – intrucat cunoastem foarte bine aceasta industrie si ne dam seama ca un model poate ajunge sus numai in urma unei colaborari stabile, oferim si ne dorim seriozitate. Chiar daca unii le promit fetelor ca in doua luni de activitate isi vor lua si masina, si casa, aceste afirmatii se fac numai pentru a le atrage atentia. Noi le expunem fetelor asteptarile noastre, ele ni le impartasesc pe ale lor, iar astfel promisiunile sunt intotdeauna respectate.
  • La BeYou studio veniturile unui model incepator depasesc cu mult sumele medii castigate in alte studiouri. Mai mult, nu exista penalizari care sa ii afecteze veniturile unui model si nu are de ce sa se teama niciun moment. De asemenea, pentru ca reprezinta un job stabil, orice tanara se poate gandi la obtinerea unui credit, pe care sa il achite nu in zeci de ani, ci doar in cativa.
  • Acest job reprezinta o rampa de lansare pentru acelea care isi doresc sa castige independenta financiara, dar si sa isi deschida in viitor o afacere. Astfel, dupa cativa ani petrecuti in acest domeniu, cu banii stransi orice tanara se poate gandi la punerea bazei pentru business-ul mult visat.
  • Trainerii sunt extrem de implicati in activitate si le sprijina pe fete cu informatii pertinente care le ajuta sa se dezvolte si sa abordeze conversatiile cat mai bine. Acestia au o experienta de peste 7 ani in domeniu, iar explicatiile pe care le dau tinerelor au scopul de a le ajuta sa obtina sume cat mai mari.

La BeYou Studio tinerele pot obtine independenta financiara, pentru ca aici vor gasi seriozitate si implicare din partea tuturor. De asemenea, platile sunt transparente si efectuate la timp. Bineinteles, fetele care vor sa lucreze aici trebuie sa fie foarte motivate pentru a ajunge la castiguri fabuloase. Mai mult, e necesar ca acestea sa isi doreasca sa invete si sa experimenteze lucruri noi.

In luna martie, la BeYou Studio le-am pregatit fetelor o multime de surprize. Pentru a beneficia de ele, dar mai ales pentru a reusi sa castige astfel incat sa fie independente financiar, toate tinerele sunt incurajate sa nu mai piarda timpul!

BeYou Studio este printre putinele studiouri de videochat din Bucuresti care pune la dispozitie conditii legale de munca si avantajoase in acelasi timp. Oferta salariala este prezentata inca de la inceput in procentaje nete, contractul de munca se face pe 8 ore si pe perioada nedeterminata, astfel incat orice model sa fie avantajat cand o sa apeleze la un credit. Trainerii sunt acolo mereu pentru a le ajuta pe fete, astfel incat sa isi depaseasca temerile, si in acelasi timp asteptarile cu privire la partea salariala. Mai mult, cele care planuiesc sa isi deschida o afacere o pot face dupa ce vor lucra o vreme in domeniu.

Primavara a venit! Nu mai astepta, vino sa obtii independenta financiara pentru a te rasfata asa cum meriti!

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....