spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

În legătură cu situaţia de la Berevoieşti , Instituţia Prefectului Argeş face următoarele precizări

Facebook Twitter Google+
În legătură cu situaţia de la Berevoieşti , Instituţia Prefectului Argeş face următoarele precizări

În legătură cu situaţia apărută în comuna Berevoieşti , Instituţia Prefectului Judeţul Argeş face următoarele precizări :
Conducerea Instituţiei Prefectului a fost informată, cu câteva zile înainte, de către BCCO, cu privire la iminenţa desfăşurării unei acţiuni de amploare. În acest sens , s-a solicitat sprijinul unor instituţii în domeniu, respectiv Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.
În urma desfăşurării acţiunii, prefectul Cristian Soare a emis un ordin privind constituirea unei echipe de control formată din reprezentanţi ai Corpului de control al prefectului şi ai Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Argeş care vor verifica la sediul primăriei comunei Berevoieşti dacă suspecţii de sechestrare de persoane din acest dosar beneficiau de ajutoare sociale, dacă aceştia erau îndreptăţiţi să primească astfel de beneficii sociale şi dacă primarul comunei Berevoieşti, prin compartimentul de asistenţă socială, a respectat prevederile legale în domeniu, prin efectuarea de anchete sociale la domiciliul familiilor beneficiare.
Totodată, Corpul de control va demara o acţiune de informare-documentare pentru a afla dacă la nivelul autorităţii publice locale era cunoscută existenţa acestor persoane lipsite de libertate în mod ilegal.
Instituţia Prefectului împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi vor efectua în perioada imediat următoare acţiuni de control pentru a verifica dacă mai există cazuri similare.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....