Conecteaza-te cu noi

POLITICA

In Arges, partidele au inceput vanatoarea de candidati ! Fosti primari si sefi de institutii momiti cu promisiuni

Publicat

in

Cu aproape doi ani inainte de alegerile locale si parlamentare din 2020, partidele din Arges au inceput deja pregatirile, cel putin in materie de viitori candidati. Asa se face ca asistam la o veritabila vanatoare de candidati dar si reaparitia pe scena a unor politicieni care dipsarusera in ultima perioada din prim-plan. Din Campulung si pana la Pitesti, PNL, PSD si USR isi cauta asiduu noii oameni pe care sa ii aintreneze si cu care sa iasa in fata alegatorilor. Astfel, in curand isi va face reintrarea pe secna politica argeseana, in stilu-i caracteristic, fostul senator Mircea Andrei, presedintele Partidului pentru Arges si Muscel. Deja si-a stabilit un nou sediu al partidului in Pitesti si…. desigur, a inceput tatonarile. Nici PNL sau PSD nu stau degeaba. Fosti primari sau viceprimari, fosti sefi de institutii iesiti la pensie de tineri si chiar actuali primari cu probleme in propriul partid, au fost invitati de cele doua partide sa li se alature. Desigur, acestia primesc promisiuni, cea mai tentanta fiind aceea de viitor candidat al partidului.

Aceasta agitatie la nivelul partidelor, in special a celor de top – PSD si PNL – arata faptul ca acestea dispun de o rezerva slaba de cadre si ca prestatia actualilor alesi nu prea le dau sperante ca se vor mentine, macar, la actuala cota de incredere a cetatenilor.

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu îi răspunde lui Victor Ponta: ‘Nu există om politic care să ajungă în Rai’

Publicat

in

De

Fostul președinte Traian Băsescu i-a răspuns, duminică seară, lui Victor Ponta care, referindu-se la el, a susținut că și ‘pe lumea cealaltă’ speră să fie ‘în locuri diferite’. Băsescu spune că Ponta minte atunci când susține că speră că ajungă în Rai, pentru că niciun om politic nu ajunge acolo. ‘Ați văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria?’, spune Băsescu.

Europarlamentarul Traian Băsescu i-a răspuns, duminică, fostului premier Victor Ponta care a afirmat că speră ca pe lumea cealaltă că ajungă în Rai şi să nu fie în acelaşi loc cu Băsescu.

„Nu degeaba îi spun eu mincinosul mincinoşilor (lui Victor Ponta – n.r.). Că el spune că speră să ajungă în Rai… Dom-le, nu există om politic care să ajungă în Rai, ăsta spune altă minciună! Aţi văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria? Măcar şi pentru compromisurile pe care le faci în viaţa politică şi tot nu ai cum să ajungi în Rai” a spus Băsescu duminică, la România Tv.

Acesta a adăugat că toţi politicienii „au paturile rezervate în partea cealaltă” şi că el şi-a asumat acest lucru atunci când a decis să facă politică.

Băsescu a adăugat că „asta e realitatea vieţii politice, nu numai la noi”.

„E vreun preşedinte al Statelor Unite care ajunge în Rai?”, a mai spus Băsescu.

Fostul preşedinte i-a criticat, de asemenea, pe liderii Pro România şi ALDE, spunând că „Ponta şi Tăriceanu sunt oameni care au trăit din trădare în politică”, conform news.ro

Vezi și:

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta nu vrea să se întâlnească pe lumea cealaltă cu Băsescu: ‘eu sper să fiu în Rai’

Publicat

in

De

Președintele Pro România, Victor Ponta, susține că întotdeauna va exista o dispută politică între el și fostul președinte Traian Băsescu. Ponta spune că speră ca ‘și pe lumea cealaltă’ el și Băsescu s fie ‘în locuri diferite’.

”Eu cu domnul Băsescu şi pe lumea cealaltă sper să fim în locuri diferite. Sigur, eu sper să fiu în Rai” a afirmat Victor Ponta, duminică seară, în cadrul unei emisiuni la România Tv.

Fostul premier din perioada preşedinţiei lui Traian Băsescu susţine că totdeauna între el şi fostul şef al statului va exista o dispută politică.

Ponta a mărturisit, în aceeaşi emisiune, că vizează o nouă candidatură la funcţia de preşedinte al României în anul 2024.

„Îmi doresc să fiu suficient de matur la minte încât să merit acest lucru”, a subliniat Victor Ponta, conform news.ro

Vezi și:

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend