spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

In Arges – Localitatea unde nimeni nu plateste apa

Facebook Twitter Google+
In Arges – Localitatea unde nimeni nu plateste apa

In judetul Arges foarte multe sunt gospodariile care nu sunt racordate la apa potabila in anul 2017. Exista si localitati unde nimeni nu plateste apa tocmai pentru ca retelele nu sunt inca gata. Un exemplu in acest sens este comuna Vladesti unde locuitorii nu platesc nimic si consuma cat vor. Pentru ca mai ales vara presiunea la apa este o problema, primarul localitatii face apel la cetateni sa nu o mai foloseasca abuziv.

„Primaria nu opreste apa, insa unii cetateni profitand de faptul ca apa nu se plateste inca ( lucrarea de apa in comuna nu este finalizata), iriga gradinile lasand apa sa curga non-stop ! Asadar rugam sa se consume moderat apa in semn de respect si solidaritate cu nevoile tuturor cetatenilor ! ” anunta primarul localitatii Cristian Hristu.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....