spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Impresionantul documentar „România neîmblânzită”, a ajuns şi în Argeş – VEZI PROGRAM SI LOCATII

Facebook Twitter Google+
Impresionantul documentar „România neîmblânzită”, a ajuns şi în Argeş – VEZI PROGRAM SI LOCATII

România neîmblânzită, un film impresionant despre natura României, a fost lansat , în luna aprilie, în cinematografe. Premiera impresionantului documentar a avut loc  pe data de 13 aprilie 2018, iar din aceasta saptamana el poate fi vizionat si in Arges conform programului de mai jos.

Auchan a decis să marcheze împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire a României printr-un proiect de anvergură, ale cărui acțiuni se vor desfășura pe întreaga perioadă a anului 2018.

Filmul de lung metraj ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ, ce stă la baza acestui proiect, este o producție unică, importantă, care dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețe nealterată, neprelucrată, magică, dar vulnerabilă, în același timp.

Filmul este susținut de Auchan Retail România și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off the Fence.

Pelicula și-a făcut debutul internațional pe 18 martie, la Washington, în cadrul unui festival de film ecologic, urmând ca, pe 9 mai, la Londra, să fie proiectată în cadrul unei gale BAFTA (British Academy of Film and Television Arts). Documentarul România neîmblânzită este un pas important în construirea unor demersuri viitoare de susținere a unor cauze ecologice.

PITEȘTI

– Cinema Trivale
Vineri-Marți 11:30: 15:30
Miercuri, Joi: 11:10: 16:10
Cinema Sebastian Papaiani
Vineri-Joi: 19:00

Cinema City
Vineri-Joi: 13:10, 15:20, 17:20, 19:20, 21:20

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....