Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ILEGAL ? – Scandal la Old House, pârjolitul restaurant al afaceristului Alin Ciucu  

Publicat

in

– Vecinii restaurantului Old House acuză refacerea ilegală a acestuia

Așa cum se știe, în urmă cu mai bine de o lună, mai exact in data de 18 iulie, restaurantul Old House din municipiul Curtea de Argeș, deținut de omul de afaceri Alin Ciucu, s-a făcut scrum după un incendiu de proporții . Locatia a fost inchisă în plin sezon turistic iar pommierii au constatat câteva neajunsuri, mai ales faptul ca restaurantul nu fusese asigurat la vreo societate de asigurari. În aceste condiții, daunele au fost uriașe iar Alin Ciucu a demarat imediat procedurile de refacere a restaurantului. Numai că… acolo mai sunt și vecini dar unii au uitat că clădirea este și protejata de Culte prin inscrierea acesteia in lista monumentelor de arhitectura. Așa se face că, imediat după ce Alin Ciucu a decis înălțarea clădirii, fără a respecta arhitectira inițială, vecinii acestuia s-au revoltat și au făcut o serie de sesizări la instituțiile abilitate. La o simpla privire, într-adevăr, Alin Ciucu a înălțat cu mult clădirea, practic cu o mansardă care nu respectă forma și arhitectura inițială. Contactat de redactorii PROFIT, omul de afaceri nu a dorit să comenteze situația. În schimb, vecinii spun că nu se vor lăsa până legea nu va fi respectată iar clădirea reconstruită respectînd arhitectura initială.

ACTUAL

Omul Olguței Vasilescu ‘amenință’ dezbaterea lui Klaus Iohannis: ‘Rareș, venim peste voi’

Publicat

in

De

Fost consilier al Olguței Vasilescu în perioada în care aceasta a condus Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu iese la atac pe pagina de socializare.

Vasilcoiu îi transmite lui Rareș Bogdan că PSD va merge peste Klaus Iohannis, la dezbaterea electorală pe care președintele în funcție o organizează marți.

„Rares, venim peste voi, Penibilule, la așa-zisa dezbatere a voastră cu voi insiva!
Ba, intram peste voi înăuntru!
Sa văd cât va poate apăra SPP, Lașilor!
Evident, intram sa dezbatem!
Cotcodaaaaacccc!”, anunță Vasilcoiu.

Vezi și

Solicitare urgentă către Guvernul Orban! Se cere modificarea proiectului care urcă vârsta de pensionare la 75 de ani

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

Dumitru Coarnă a bătut palma cu Marcel Vela! Promisiunea ministrului de Interne: Se aplică de la 1 ianuarie 2020

Citeste mai mult

ACTUAL

LOTO 6 din 49, 17 noiembrie 2019. Nebunie la loto! Numere imposibil de ghicit

Publicat

in

De

Duminică, 17 noiembrie 2019, au avut loc noi trageri organizate de Loteria Română. Astăzi au avut loc ultimele trageri din seria TRAGERILOR SPECIALE LOTO ALE LUNII NOIEMBRIE, dupa ce la tragerile loto de joi, 14 noiembrie 2019, s-au inregistrat 19.641 de castiguri, in valoare totala de 1.292.065,16 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 15,31 milioane lei (peste 3,2 milioane euro). Fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 100.000 de lei.

Numerele extrase duminică, 17 noiembrie 2019, sunt:

Loto 6/49: 11  17  15  49  33  6

Joker: 38  12  25  28  41 + 4

Loto 5/40: 19  29  2  8  38  39

Noroc: 0  0  8  8  7  4  2

Super noroc: 5  2  9  5  5  1

Noroc plus: 4  0  3  8  5  1

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend