spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ii puteti salva viata! Andreea, o pitesteanca de 16 ani are nevoie de ajutorul vostru

Facebook Twitter Google+
Ii puteti salva viata! Andreea, o pitesteanca de 16 ani are nevoie de ajutorul vostru

„Sunt Andreea Necula, am 16 ani si in februarie 2015 am fost diagnosticata cu Limfom Hodgkin Nodular , o afectiune foarte grava a ganglionilor limfatici care imi pune viata in pericol. În acest moment ma aflu în Institutul Clinic Fundeni urmand un tratament cu citostatice ( chimioterapie ) combinat cu transplant de celule stem. Recuperarea cat si continuarea tratamentului cu radioterapie implica niste cheltuieli financiare însemnate care depasesc posibilitatile materiale ale familiei mele.
Nu suma donata conteaza! Pentru mine conteaza gestul si faptul ca sunteti aproape de mine”.

Acesta este mesajul unei tinere de numai 16 ani din Pitesti care are mare nevoie de autorul vostru pentru a-si putea salva viata. Iar cum in ultimele saptamani s-a demonstrat ca si argesenii sunt generosi, toti cei care vor sa ii dea o mana de ajutor sunt asteptati la evenimentul caritabil organizat pentru acest scop.

Vino in data de 20.11.2015 la dineul caritabil organizat pentru mine la Restaurantul Shaker Events Budeasa, ora 20:00 pentru a arata ca iti pasa sau doneaza în conturile bancare:
CONT BRD:
Ron: RO41BRDE030SV20378740300
Euro: RO85BRDE030SV20660130300

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....