Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Iata dovada că iniţiatorul protestelor de la Piteşti este pesedist !

Publicat

in

Click pe foto pentru a mari...

Click pe foto pentru a mari...

În urma comunicatului de presă emis în data de 02.02.2012, preşedintele OTPDL Piteşti, Robert Ion, prezintă opiniei publice informaţii referitoare la unul dintre iniţiatorii şi organizatorii apolitici ai protestelor din Piteşti:

“Constituţia României garantează dreptul la libera exprimare, opinie şi asociere a tuturor cetăţenilor statului român. Prin urmare, o acţiune de protest a societăţii civile, societate organizată în ONG-uri, asociaţii, fundaţii, este un act normal într-o democraţie. Nu sunt, însă, de acord cu ipocrizia şi demagogia, minciuna şi dezinformarea răspândite de cei ce au furat dreptul cetăţenilor de bună credinţă să îşi exprime liber nemulţumirile. Prin astfel de practici, un protest apolitic a fost transformat într-o acţiune de partid.

Exemplul pe care îl aduc la cunoştinţa opiniei publice este cel al lui Ionuţ Codrea, preşedinte al asociaţiei Civitas Argeş. Autodeclarat apolitic, domnul Ionuţ Codrea este unul dintre iniţiatorii de pe facebook al mişcării de protest şi, totodată, participant activ la manifestaţiile din Piaţa Vasile Milea. Dar cine este domnul Ionuţ Codrea? Un tânăr de 32 de ani din Piteşti, absolvent al Universităţii din Piteşti şi preşedinte al ONG-ului „Zimbrul Carpatin”.

Click pe foto pentru a mari...

Ce nu ne spune, însă, domnul Codrea? Nu ne spune despre strânsa prietenie şi colaborare pe care o are cu numeroşi tineri membri ai Organizaţiei Tineretului Social Democrat Argeş. Nu pot să nu mă declar surprins de faptul că o persoană ce se intitulează fiind neafiliată politic are stranse legături cu o organizaţie politică şi participă la acţiunile acesteia. Această afirmaţie nu este lipsită de fundament.

Într-o imagine, domnul Ionuţ Codrea, într-o calitate pe care nu doreşte să o facă publică, se afişează într-un cadru oficial al Partidului Social Democrat alături de reprezentanţi importanţi ai organizaţiei TSD Argeş, printre care Bogdan Tălmaciu, Costache Alexandru Ionuţ şi Cioacă Valentin Ştefan. Aceleaşi persoane le regăsim într-o altă fotografie, în cadrul unei activităţi a ONG-ului “Zimbrul Carpatin”, proiect realizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Argeş, conform site-ului oficial al ONG-ului mai sus menţionat – http://www.zimbrul-carpatin.ro/voluntari-in-verde.html .

Click pe foto pentru a mari...

Domnul Ionuţ Codrea nu ne mai spune nici faptul că, pe lângă protestele “spontane” pe care le-a iniţiat, a participat şi la acţiunea politică de protest organizată de USL, unde îl regăsim alături de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, doamna Simona Bucura Oprescu. Referitor la simpatiile politice ale domnului Codrea, vă las pe dumneavoastră să opinaţi.Domnule Codrea, continuaţi să vă consideraţi apolitic?”.

Robert Ion-preşedintele OTPDL Piteşti

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea: ‘Doar la București nu avem voie să organizăm concerte, trebuie să trăim ca în grotă’

Publicat

in

De

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că deşi este criticată în spaţiul public pentru concertele pe care le organizează, acestea implică sume infime, iar Capitala nu este singura care le desfăşoară. „Trebuie să trăim ca în grotă”, spune primarul general.

„Nu vor să ne dea aceşti bani. Proiectul de buget a cuprins 55% pentru Primăria Capitalei – cotă din impozitul pe venit. Când a ajuns la Monitorul Oficial se mai tăiaseră 5 procente. Ei stiu foarte bine că această sumă nu ajunge să achităm facturile pentru transportul public în comun, pentru termoficare, pentru 19 spitale, pentru 14 teatre. Vin cu această marotă de pe Facebook că s-au făcut 2-3 concerte. Concertele sunt solicitate, sunt sume infime, nu pot fi comparate cu sumele pe care le plăteşte PMB pentru subvenţii sau pentru obiectivele de investiţii”, a declarat Gabriela Firea la Antena3.

Potrivit primarului Capitalei, în toată ţara se organizează de ziua oraşului, de Crăciun sau de Revelion câte un concert.

„Doar la Bucureşti nu avem voie să organizăm, trebuie să trăim ca în grotă, trebuie să trăim ca în Evul Mediu pentru că aşa spune PNL. Ce pot să fac?”, mai punctează aceasta, conform Mediafax.

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Vela anunță că polițiștii de la Rutieră vor fi dotați cu camere video

Publicat

in

De

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri seară, că şi-a propus achiziţionarea de camere video pentru agenţii de la Poliţia Rutieră. ”Nu o să mai găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a spus Vela.

”Vom cumpăra camere video pentru fiecare poliţist de la Rutieră care va eradica fenomenul corupţiei la Poliţia Rutieră, va responsabiliza poliţistul în dialog cu şoferul şi, în aceaşi timp, şoferul în dialog cu poliţistul, fiind proba camerei”, a anunţat Marcel Vela la B1 TV.

Ministrul spune că, în acest fel, poliţiştii nu vor mai abuza de funcţia lor şi nici parlamentarii nu îşi vor mai permite să înjure poliţistul.

”Nu o să mai  găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a mai spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat că luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare şi restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel încât acest minister să crească în percepţia românilor privind încrederea, conform news.ro

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend