Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Iată care sunt cele şase profesoare ce au obţinut nota maximă la Titularizare în Argeş

Publicat

in

La nivelul judeţului Argeş au fost obţinute şase note de 10 la examenul de Titularizare. Interesant este faptul că toate aceste note de 10 au fost obţinute de femei, de viitoare profesoare. Două dintre note au fost obţinute de la Matematică şi câte una la nivelul Învăţământului Primar, Psihopedagogie Specială, Arte Vizuale şi Protecţia Mediului. Iată şi cine sunt cele şase profesoare ce se pot lăuda că au obţinit nota maximă la acest examen de titularizare, persoane care pot să predea oricând elevilor argeşeni: Adina Costache şi Mariana Zafiu la Matematică, Violeta Marinela Dumitru la Învăţământul Primar, Lucia Ioana la Arte Vizuale, Andreea Alexandra Ene la Psihopedagogie Specială şi Daniela Georgeta Savu la Protecţia Mediului.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alertă! Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Europa

Publicat

in

De

Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în Franța, unul la Paris şi un altul la Bordeaux.

Ministrul francez al Sănătăţii Agnès Buzyn a confirmat cele două cazuri.

Pacientul din Bordeaux are 48 de ani, s-a întrors din China, a trecut prin Wuhan, locul unde au apărut primele cazuri de contaminare cu coronavirus. El este spitalizat într-un salon izolat şi a intrat în contact cu mai multe persoane de la întoarcerea în Franţa.

Pacientul este de origine chineză, locuieşte în Gironde şi s-a aflat la Wuhan pentru probleme de serviciu.

Despre pacientul din Paris se cunosc mai puţine date. Este internat la spitalul Bichat, izolat.

”Această persoană a călătorit în China, dar nu ştim dacă şi la Wuhan”, a adăugat ministrul, informează news.ro

Vezi și:

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lucian Bode -decizie șoc! Corpul de Control trimis în inspecție

Publicat

in

De

Ministrul Tranporturilor, Lucian Bode, a luat decizia de a trimite Corpul de Control în inspecție, pentru a verifica legalitatea atribuirii contractelor. 

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a trimis la Corpul de Control la CFR SA pentru verificarea legalității atribuirilor contractelor de pe linia de cale ferată Sighișoara-Brașov, informează puterea.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a desemnat câştigătoare oferta depusă de Asocierea Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. – Makiol Inşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. pentru procedura de licitaţie publică privind modernizarea subsecţiunii Apaţa – Caţa, aflată pe secţiunea Braşov – Sighişoara, componentă a Coridorului Rin – Dunăre.

Conform conducerii CFR SA, oferta financiară a Asocierii Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. – Makiol Inşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş este de 2.850.163.157 RON, fără TVA (peste 600 milioane euro), contractul de achiziţie publică urmând a fi încheiat şi semnat de ambele părţi la finalul perioadei legale de contestaţii.

Sursa de finanţare pentru modernizarea subsecţiunii Apaţa – Caţa, în lungime totală de 28,2 km, este asigurată de Comisia Europeană prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (CEF), în proporţie de 81,74%, iar cofinanţarea în proporţie de 18,26% de la bugetul de stat.

Obiectivul general al contractului este dezvoltarea infrastructurii şi suprastructurii feroviare pentru atingerea vitezei maxime de circulaţie de 160 km/h, pentru trenurile de călători şi de 120 km/h pentru trenurile de marfă.

Vezi și:EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

EXCLUSIV Ministrul Marcel Vela echipează Poliția! Mutarea făcută în luna februarie

Omul Sistemului din CSM a fost executat! Codruț Olaru trecut pe linie moartă de Codruța Kovesi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend