spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Iar funeralii la Curtea de Argeș – Argeşenii nu mai vor înmormântări regale ! CE SPUN OAMENII 

Facebook Twitter Google+
Iar funeralii la Curtea de Argeș – Argeşenii nu mai vor înmormântări regale ! CE SPUN OAMENII 

„E IAR ROST DE POMANA REGALĂ , GRABITI-VA ….ACOLO ! Sa nu uitati data !”

Curtea de Argeş va deveni din nou punctul central al unor funeralii regale naţionale. Asta după ce, Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a decis, zilele trecute, aducerea rămășițelor pământești ale bunicii sale, Regina Elena, la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală, informează Familia Regală a României. Osemintele Reginei Mame Elena ar urma să fie aduse din Elvetia, în data 19 Octombrie, anul acesta, ocazie cu care vor fi organizate funeralii naționale. Regina Mamă Elena va fi înmormântată la Curtea de Argeș, alături de fiul Majestății Sale, Regele Mihai. Elena este singura regină a românilor înmormântată în afara ţării, la cimitirul din Lausanne. Prin aducerea osemintelor se va îndeplini dorinţa Regelui Mihai de a-şi dormi somnul de veci lângă mama sa, notează sursa citată. Regina Elena, iubită de români în perioada interbelică, este puţin cunoscută în zilele noastre.

Argeşenii par să se fi săturat înmormântări şi colive regale !

La aflarea acestei veşti, că urbea va deveni din nou gazda unei înmormântări regale, multi argeşeni s-au cam încruntat si nu au ezitat să declare că li s-a cam luat de înmormântări şi colive regale. Mulau făcut referire la gara care sta sa cada, altii la interesele politicie sau altii la maidanezii care au îmânzit oraşul. Iată câteva opini relevante:

Adrian Vasile: Aaa, deci satul ăsta e cimitir regal nu oraș regal ! Hai că poate cu ocazia asta, ne adoptă invitații la eveniment și maidanezii regali care au împânzit orașul

Daniel Ureche: De ce nu sta mama regina acolo in Elvetia?…Au tras umezeala oasele lui madamme? Eu zic sa stea acolo linistita ca in tara ii vor manca cainii vagabonzi oasele… Nu mananca destui bani casa regala care nu are nici o valoare pentrut tara noastra? Noua nu ne trebuie viță nobilă, ci doar viță de vie. Aia aduce prosperitate și bunăstare, nu niste oase regale !

Mihai Moraru: E IAR ROST DE POMANA REGALĂ , GRABITI-VA ….ACOLO ! Sa nu uitati data !

Cornelia Radulescu: Singurul lucru bun ar fi ca asta era ocazia de a renova găra? Ce frumooooos ar fi!! Dar nu au renovat gara când l-au adus pe rege aşa că… mai bine stătea în Elveţia.

George Robert: Asta înseamnă că iar vor schimba perdelele de la gara regală din Curtea de Arges?

Elena Nica: Poate repara podul pina aduc mortul și aduna caini de prin oraș. Nu de alta, dar sa dea Pic si PSD bine în poze ca vin alegerile.

Regina-Mamă Elena a României – Născuta în Grecia, moartă în Elveţia

La 3 mai 1896, a venit pe lume, la Palatul Tatoi, lângă Atena, Regina-Mamă Elena a României, mama Regelui Mihai I. Alteţa Sa Regală Principesa Elena a Greciei şi a Danemarcei a fost fiica Regelui Constantin I al elenilor şi a Reginei Sofia (născută Principesă Imperială a Prusiei). A fost sora Regilor George al II-lea, Alexandru şi Pavlos ai Greciei. S-a căsătorit la Atena, la 10 martie 1921, cu Principele Moştenitor Carol, de care a divorțat la 21 iunie 1928. În 1940 a devenit Regina-mamă a României. A murit în ziua de 28 noiembrie 1982, la Lausanne.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....