Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Iar funeralii la Curtea de Argeș – Argeşenii nu mai vor înmormântări regale ! CE SPUN OAMENII 

Publicat

in

„E IAR ROST DE POMANA REGALĂ , GRABITI-VA ….ACOLO ! Sa nu uitati data !”

Curtea de Argeş va deveni din nou punctul central al unor funeralii regale naţionale. Asta după ce, Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a decis, zilele trecute, aducerea rămășițelor pământești ale bunicii sale, Regina Elena, la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală, informează Familia Regală a României. Osemintele Reginei Mame Elena ar urma să fie aduse din Elvetia, în data 19 Octombrie, anul acesta, ocazie cu care vor fi organizate funeralii naționale. Regina Mamă Elena va fi înmormântată la Curtea de Argeș, alături de fiul Majestății Sale, Regele Mihai. Elena este singura regină a românilor înmormântată în afara ţării, la cimitirul din Lausanne. Prin aducerea osemintelor se va îndeplini dorinţa Regelui Mihai de a-şi dormi somnul de veci lângă mama sa, notează sursa citată. Regina Elena, iubită de români în perioada interbelică, este puţin cunoscută în zilele noastre.

Argeşenii par să se fi săturat înmormântări şi colive regale !

La aflarea acestei veşti, că urbea va deveni din nou gazda unei înmormântări regale, multi argeşeni s-au cam încruntat si nu au ezitat să declare că li s-a cam luat de înmormântări şi colive regale. Mulau făcut referire la gara care sta sa cada, altii la interesele politicie sau altii la maidanezii care au îmânzit oraşul. Iată câteva opini relevante:

Adrian Vasile: Aaa, deci satul ăsta e cimitir regal nu oraș regal ! Hai că poate cu ocazia asta, ne adoptă invitații la eveniment și maidanezii regali care au împânzit orașul

Daniel Ureche: De ce nu sta mama regina acolo in Elvetia?…Au tras umezeala oasele lui madamme? Eu zic sa stea acolo linistita ca in tara ii vor manca cainii vagabonzi oasele… Nu mananca destui bani casa regala care nu are nici o valoare pentrut tara noastra? Noua nu ne trebuie viță nobilă, ci doar viță de vie. Aia aduce prosperitate și bunăstare, nu niste oase regale !

Mihai Moraru: E IAR ROST DE POMANA REGALĂ , GRABITI-VA ….ACOLO ! Sa nu uitati data !

Cornelia Radulescu: Singurul lucru bun ar fi ca asta era ocazia de a renova găra? Ce frumooooos ar fi!! Dar nu au renovat gara când l-au adus pe rege aşa că… mai bine stătea în Elveţia.

George Robert: Asta înseamnă că iar vor schimba perdelele de la gara regală din Curtea de Arges?

Elena Nica: Poate repara podul pina aduc mortul și aduna caini de prin oraș. Nu de alta, dar sa dea Pic si PSD bine în poze ca vin alegerile.

Regina-Mamă Elena a României – Născuta în Grecia, moartă în Elveţia

La 3 mai 1896, a venit pe lume, la Palatul Tatoi, lângă Atena, Regina-Mamă Elena a României, mama Regelui Mihai I. Alteţa Sa Regală Principesa Elena a Greciei şi a Danemarcei a fost fiica Regelui Constantin I al elenilor şi a Reginei Sofia (născută Principesă Imperială a Prusiei). A fost sora Regilor George al II-lea, Alexandru şi Pavlos ai Greciei. S-a căsătorit la Atena, la 10 martie 1921, cu Principele Moştenitor Carol, de care a divorțat la 21 iunie 1928. În 1940 a devenit Regina-mamă a României. A murit în ziua de 28 noiembrie 1982, la Lausanne.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Revenire in politică ! Fostul subprefect de Argeș, Adrian Lazăr, va candida la alegerile locale

Publicat

in

De

Revenire in politica argeșeană ! Dupa ani buni de stat in anonimat, Adrian Lazar, fostul subrefect PDL de Arges se implica din nou in viata politica. Anuntul a fost facut de albeșteanul Dode Manea, fondatorul primului partid comunal din județ, in emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE de la SUPER TV. Dode Manea a spus a cooptat in randurile partidului mai multi argeseni cunoscuti, printre acestia numarandu-se pedelistii Adrian Lazar, fost dubprefect, sau Catalin Teodorescu, fost deputat. Daca in privinta ultimului nu s-a stabuilit nimic clar avand in vedere problemele acestuia cu justiția, Dode Lazar a dat asigurari ca Adrian Lazar a acceptat provocarea de a reveni in politica in randurile noului partid comunal si va candida la alegerile locale din iunie. Fostului prefect nu i-a disparut inca, dupa atâția ani, eticheta de politician arogant, fapt confirmat in direct, la SUPER TV, chiar de prietenul sau, Dode Manea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban huiduit înainte de a-și începe discursul! Cum a reacționat?

Publicat

in

De

Premierul României, Ludovic Orban, a avut parte de o primire neprietenoasă din partea ieșenilor. De Ziua Unirii, mai mulți oameni l-au huiduit, iar reacția lui a fost pe măsură. 

Premierul Ludovic Orban a reacţionat la huiduielile de la Iaşi spunând că au fost implicate „două grupuri cu agitatori” şi au făcut „atmosferă mai colorată”.

Întrebat despre faptul că a avut parte de huiduieli la Iaşi, înainte de a-şi începe discursul, premierul Ludovic Orban a răspuns:

„Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unii dintre ei cu agitatori, inclusiv din galerii de fotbal. Asta e, e atmosferă mai colorată”. Premierul fusese huiduit înainte de a-şi începe discursul de Ziua Unirii, el spunându-le celor care se manifestau zgomotos: „Nu mă faceţi să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”.

Vezi și:

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend