spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

I-A CIURUIT FĂRĂ MITRALIERĂ ! Deputatul Rădulescu a îngenucheat ANI şi anunţă plângere la CEDO

Facebook Twitter Google+
I-A CIURUIT FĂRĂ MITRALIERĂ ! Deputatul Rădulescu a îngenucheat ANI şi anunţă plângere la CEDO

Un fleac, i-a ciuruit ! Catalin Radulescu, deputatul PSD de Arges etichetat de o parte a presei cu apelativul „deputatul mitraliera”, a castigat procesul cu Agentia Nationala de Integritate dupa aproape 4 ani de la data la care inspectorii acestei institutii au emis Raportul de evaluare nr.10360/G/II/12.03.2014 prin care politicanul argesean era inclus in trupa incompatibilolor tarii. Sentinta este definitiva si irevocabila si a fost data marti, 14 noiembrie, de catre magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Catalin Radulescu s-a declarat multumit de decizie, ba, mai mult, acesta anunta ca nu se va opri din lupta sa impotriva unor abuzuri si va solicita revizuirea procesului penal in care a fost condamnat si ca va face si plangere la CEDO.

„Iată ca după 4 ani de procese cu mizeria care se cheama ANI , am câștigat recursul . Spre nefericirea unor așa numiți jurnaliști argeșeni ,care își doreau sa pierd , am demonstrat încă o data ca am fost ținta unui sistem mizerabil . Urmează revizuirea la procesul penal și plângerea la CEDO. Ii mulțumesc onoratei Instanțe de la ICCJ pentru justețe”, a declarat deputatul Catalin Radulescu.

Iata Deizia magistratilor:

Soluție: Admitere recurs – Admitere recurs – cu casare – Dispune rejudecarea
Detalii soluţie: D E C I Z I A nr. 3543 Admite recursul declarat de reclamantul Rădulescu Cătălin-Marian împotriva sentinţei civile nr. 2479 din 24 septembrie 2014 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII- a de contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa recurată şi, rejudecând cauza, admite acţiunea formulată de reclamantul Rădulescu Cătălin-Marian. Anulează Raportul de evaluare nr.10360/G/II/12.03.2014 emis de pârâta Agenţia Naţională de Integritate. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 14 noiembrie 2017.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....