spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Horoscopul pentru marti, 15 decembrie 2015

Facebook Twitter Google+
Horoscopul pentru marti, 15 decembrie 2015

BERBEC
Reusiti sa faceti fata multitudinii de activitati numai daca sunteti ajutat. Daca partenerul de „afaceri” nu va sare imediat in ajutor, este posibil sa lasati totul balta!

TAUR
Raporturile elementare cu cei din familie sunt in pericol. Aveti impresia ca toti se aliaza si actioneaza impotriva dv. Seara, sunteti alt om, mult mai optimist.

GEMENI
Reusiti sa aduceti zambetul pe buzele cunostintelor care va viziteaza doar pentru a va informa ca inca nu va pot da banii imprumutati inapoi. Seara, respectati traditii.

RAC
Stati cu gandul la o mostenire, crezand ca doar astfel veti scapa de datorii. Seara, apar musafiri neanuntati care va furnizeaza si alt fel de solutii, mult mai realiste.

LEU
Va entuziasmati imediat ce aflati ca cei dragi vor sa faca unele modificari in aspectul casei locuite in comun. Participati la planuri, dar aproape deloc la activitatile practice.

FECIOARA
Va huieste capul de ganduri mai mult sau mai putin optimiste. Dorintele dv. sunt catalogate drept capricii si va sunt refuzate cele mai nevinovate „pofte”.  Ingrijorari.

BALANTA
Sunteti in totala neconcordanta cu restul familiei. Plin de energie si avant, doriti sa faceti vizite ori sa primiti musafiri, pe cand cei dragi vor doar sa… doarma.

SCORPION
Va grabiti sa terminati activitatile restante si faceti imprudente dupa imprudente. Seara, sunteti extrem de obosit, iar maine decideti sa va refaceti prin somn prelungit.

SAGETATOR
O buna prietena se decide sa va scoata in lume si nu va da pace pana ce nu acceptati sa o insotiti. Va dovediti mai dinamic decat credeau toti si organizati alta „iesire”.

CAPRICORN
Puteti sa aveti conversatii prin care sa descoperiti cat de norocos sunteti. Este posibil sa vi se faca apropouri si doriti sa va implicati in relatii sentimentale noi.

VARSATOR
Trebuie sa va sustineti singur planurile intreaga zi. Partenerul de cuplu doreste sa mai faca si alte schimbari prin casa ori chiar sa recupereze restantele profesionale.

PESTI
Aveti suficiente probleme domestice ca sa nu va mai ganditi si la altceva. Sunteti pus la incercare de defectarea unui aparat electrocasnic de care aveati urgent nevoie.

Facebook Twitter Google+

Redactor editia online.

Facebook Comments

Mai poti citi si....