spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

HOROSCOP: Zodii care par inofensive, dar îţi pot face sufletul bucăţi

Facebook Twitter Google+
HOROSCOP: Zodii care par inofensive, dar îţi pot face sufletul bucăţi

La prima vedere n-ai zice că aceşti oameni au parte de un suflet atât de negru. Şi tocmai pentru că nu te aştepţi – te vor uimi cu forţă cu care reuşesc să facă mult rău. Vorbim despre nativii zodiacului care par inofensivi, dar care în realitate îţi vor distruge nervii cu doar câteva vorbe.

Scorpion

Ai zice că nativului Scorpion, egocentrist din fire, prea puţin îi pasă de cei din jur. Problema lui e că îi pasă doar atunci când se simte încolţit. Atunci împroaşcă Scorpionul cu venin, ucigând dintr-o lovitură. E genul de persoană care te poate distruge psihic în mod conştient. De regulă, el îşi manifestă latura diabloica şi perversă doar la capitolul relaţii amoroase. Este provocator atunci când vrea şi joacă murdar.

Capricorn

Prins mereu cu ale lui, cufundat în muncă, ai crede că nativul Capricorn este inofensiv. Realitatea este că poate fi extrem de crud, calcându-ţi în picioare sentimentele şi jignindu-te cu zâmbetul pe buze. E capabil să planifice lucruri de-a dreptul inimaginabile şi să îşi dorească foarte mult să distrugă o persoană, din cele mai puerile motive. Chiar dacă nu lasă să se vadă, este capabil de a face lucruri malefice şi perverse.

Peşti

E atât de blând la prima vedere, încât nici prin cap nu ţi-ar trece de ce este în stare. Atunci când iubeşte îşi dă şi sufletul pentru partener, dar în momentul în care i-ai greşit sau sentimentele au dispărut nu mai are niciun fel de scrupule şi te poate distruge. Va profita de toate slăbiciunile tale şi de tot ceea ce a aflat despre tine în timpul relaţiei. Are o gândire diabolică şi te poţi aştepta la absolut orice de la el.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....