spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

HOROSCOP: Trei zodii de femei impresionant de deştepte. Le merge mintea brici

Facebook Twitter Google+
HOROSCOP: Trei zodii de femei impresionant de deştepte. Le merge mintea brici

Au o minte ageră, pătrunzătoare, reuşind să impresionieze de la primul contact. Sunt inteligente peste măsură, având o sclipire aparte, dublată şi de faptul că sunt înclinate spre studiu. Vorbim despre femeile super deştepte ale zodiacului.

Iată sub ce influenţe astrale sunt născute cele mai inteligente femei:

Fecioara

Femeia din zodia Fecioară este considerată una dintre cele mai deştepte femei. Inteligenţa să înnăscută este dublată de ani întregi de studiu, căci Fecioara este extrem de cultivată, mereu în căutarea unor informaţii care să îi întregească aria de acoperire a cunoştinţelor sale şi aşa foarte vaste. Pe lângă un coeficient de inteligenţă ridicat, şi cu un farmec deosebit. Nimic nu îi stă în cale atunci când îi intră ceva în cap, cu atât mai mult cu cât are şi un simt al pragmatismului foarte dezvoltat.

Capricorn

O femeie cultivată, echilibrată, care ştie ce vrea de la viaţă este cea născută în zodia Capricorn. Are o sete avidă de cunoaştere. Găseşte o soluţie oricărei probleme, indiferent cât de grea este. Puţini oameni din jur se pot ridică la nivelul ei, dar trebuie să depună efort mare pentru a intră în competiţie cu ea. Ea este întotdeauna cea care găseşte soluţia potrivită pentru orice problema, cea care ştie cum să gestioneze situaţiile de criză cu mâna de fier.

Vărsător

Femeia Vărsător este unică. Nativă este considerată genială zodiacului. Inteligenţă ei sclipitoare i se citeşte nu doar în modul de adresare, ci şi în priviri. Vărsătoarea este ambiţioasă şi are visuri măreţe pe care le duce întotdeauna la îndeplinire. Este o persoană echilibrată în discurs, dar tocmai asta trădează nivelul sau superior de inteligenţă. Nimic nu îi stă în cale. Are toate armele să obţină ceea ce vrea. Dincolo de faptul că e deşteaptă foc, mai este şi foarte frumoasă.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....