spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

HOROSCOP: Trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Facebook Twitter Google+
HOROSCOP: Trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Fascinant de deştepte. Aşa pot fi caracterizate, pe scurt, nativele născute în trei dintre cele 12 zodii. Natura le-a înzestrat cu o inteligenţă aparte, pe care ştiu cum să şi-o cultive şi să şi-o valorifice în acelaşi timp.

Sunt femei cu mintea ageră, pătrunzătoare, care te impresionează de la primele cuvinte rostite.

Vrei să ştii dacă te numeri printre genialele zodiacului? Vezi dacă te regăseşti între zodiile de mai jos!

Fecioară

Echilibrată în gândire, această femeie ştie cum să îşi cultive roadele intelectuale oferite de Mama Natură. Este o perfecţionistă prin definiţie, vede lucrurile în mod obiectiv, iar tot ceea ce face se bazează mult pe logică. Nimic nu îi stă în cale atunci când îi intră ceva în cap, cu atât mai mult cu cât are şi un simţ al pragmatismului foarte dezvoltat. Pe lângă faptul că este foarte deşteaptă, are şi un farmec deosebit.

Capricorn

Nativa Capricorn este aprigă şi mereu pe fază, astfel că va depista foarte uşor orice eroare sau orice încercare de fraudă. Vigilenţa ei nu poate fi amăgită şi nu o poţi minţi pentru că te citeşte de la o poştă. E meticuloasă şi ştie perfect care sunt punctele ei forte. Reuşeşte în tot ceea ce întreprinde. Puţini oameni din jur se pot ridica la nivelul ei, dar trebuie să depună efort mare pentru a intra în competiţie cu ea.

Vărsător

Femeia Vărsător este, de departe, cea mai deşteaptă dintre toate. Nu doar că a primit acest dar, însă ea are o curiozitate aparte care o determina să înveţe mereu tot mai mult pentru a-şi spori coeficientul de inteligenţă. Este ambiţioasă şi are visuri măreţe pe care le duce întotdeauna la îndeplinire. Nimic nu îi stă în cale. Are practic tot ceea ce-i trebuie pentru a obţine ce îşi doreşte. Şi nu e doar foarte deşteaptă, ci şi foarte frumoasă.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....