spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

HOROSCOP: Trei zodii de femei care sunt îngeri cu chip de om

Facebook Twitter Google+
HOROSCOP: Trei zodii de femei care sunt îngeri cu chip de om

Oamenii se împart mereu în două: buni şi răi, frumoşi şi urâţi, inteligenţi sau mai puţin inteligenţi. Este în natura lucrurilor să fie aşa, la fel cum normal este să căutăm să îi avem alături pe cei care sunt pozitivi, blânzi, răbdători, altruişti. Există chiar o categorie de oameni care întrunesc toate aceste calităţi.

Vom vorbi astăzi despre ei, în speţă despre femeile care par desprinse dintr-o lume ireală. Ei bine, aceste femei minunate sunt născute cu precădere în 3 zodii:

Săgetător

În primele două decenii de viaţă, femeia Săgetător este extrem de expansivă, de neliniştită. Apoi se calmează uşor-uşor şi devine una dintre cele mai blânde femei. Nu îşi pierde independenţa şi optimismul, însă capătă o înţelepciune aparte, care o transformă într-un înger pe pământ. Este persoană care te va întâmpina mereu cu un zâmbet cald, prietenos, care îţi va oferi mereu sprijin fără chiar să i-l fi cerut. E înţelegătoare, veselă şi are o mare capacitate de a iubi.

Rac

Un alt înger este femeia din zodia Rac. Cine nu o are prin preajmă trebuie neapărat să caute una. Are o inimă de aur şi e tot ceea ce ţi-ai putea dori vreodată de la o femeie. Este acea mamă grijulie, mereu atentă, acea gospodină perfectă pe care orice bărbat şi-ar dori-o de soţie, acea amantă pasională. Cu alte cuvinte, femeia ideală. E docilă, înţelegătoare şi veselă. Are o mare capacitate de a iubi şi caută, la rândul ei, siguranţă şi fidelitate.

Gemeni

Un alt înger cu chip de om este femeia Gemeni. Este distractivă, isteaţă, iubitoare şi veşnic curioasă. Nu e neapărat cea mai blândă cu putinţă, dar este mereu acolo când ai nevoie, gata să îţi sară în ajutor. E fermecătoare, e îndrăzneaţă şi atentă cu persoană iubită. Este sinceră şi loială, nu se supără uşor, ci din contra este răbdătoare şi foarte plăcută. Are nevoie de un bărbat puternic alături, care să îşi asume responsabilitatea unei familii, însă fără a fi şeful în casă.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....