spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

HOROSCOP: Trei zodii care vor avea o primăvară de basm

Facebook Twitter Google+
HOROSCOP: Trei zodii care vor avea o primăvară de basm

Două săptămâni ne mai despart până la sosirea primăverii. Este momentul în care ne simţim mai liberi, mai frumoşi, mai îndrăgostiţi.

Pentru unele persoane, primăvara vine cu o mulţime de daruri pe toate planurile. Vor trăi poveşti de dragoste minunate, vor avea parte de experienţe incredibile, vor câştigă bani cât să le şi prisosească. Pe scurt, vor avea parte de o primăvară minunată.

Iată zodiile care sunt favorizate de astre în primăvară lui 2017:

Rac

Vei avea parte de o perioadă bună de relaxare, de detaşare. Este un timp prielnic pentru regăsirea interioară, când este bine să te îndepărtezi puţin chiar şi de cei dragi, doar ca să fii mai aproape de ţine însăţi! Este ideal să reuşeşti să te bucuri de această perioada. Liniştea sufletească îţi aduce satisfacţii şi în viaţa de familie. Vei fi campioană nu doar la acumularea de foloase materiale ori de bani cât cuprinde, cât şi la răpirea inimilor celor din jur. Viaţa te-ar putea pune în situaţia să alegi între mai multe persoane, căci curtenitori vei avea cu duiumul.

Fecioară

Dacă eşti singură, ai şansa să întâlneşti o persoană specială, mai ales că toate porţile iubirii sunt deschise pentru ţine. Vei cuceri pe absolut toţi cei pe care îţi propui să îi ai la degetul mic. Vei emana sexualitate prin fiecare gest, privire, cuvânt pe care îl vei rosti. Prezenţa ta va fi ca un medicament pentru viitorul tău partener. Nu te sfii şi nu fugi de o relaţie serioasă. Odată cu acest succes, vei avea parte şi de o mulţime de bucurii materiale. Vei fi întreprinzătoare şi plină de creativitate, cu multă energie la serviciu, dar şi acasă.

Vărsător

E linişte pe cerul primăvăratic al Vărsătorului. Este vremea bucuriei şi a celebrării unui echilibru interior câştigat cu greu în ultimele luni. Este un timp frumos pentru un nou început, pentru planuri măreţe pe care le poţi în sfârşit materializa. Poate fi vorba despre proiecte noi sau poate chiar o nouă iubire! O casă nouă! Ai energia de a duce la bun-sfârşit orice plan în primăvară această! Te simţi pregătită să începi drumuri noi, indiferent de caracteristica acestora. Îndrăzneşti să crezi în ţine şi în schimbările benefice care survin.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....