spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

HOROSCOP! Top 6 cele mai deştepte zodii. Află care este nivelul tău de inteligenţă

Facebook Twitter Google+
HOROSCOP! Top 6 cele mai deştepte zodii. Află care este nivelul tău de inteligenţă

Află care este nivelul tău de inteligenţă, în funcţie de zodie.

1. Peşti

Nativul din această zodie are o inteligenţă mascată şi nu arată din prima cât de înzestrat este intelectual. Îi place ca doar atunci când este cazul să iasă din cochilie şi să îi dea pe toţi pe spate, găsind soluţii pentru orice problemă gravă.

2. Fecioară

Nativul din această zodie are o inteligenţă nativă, însă continuă să se cultive pe tot parcursul vieţii. Este foarte spontan, are o memorie de neimaginat şi găseşte întotdeauna o portiţă de ieşire atunci când este pus la zid. Se adaptează şi învaţă repede lucruri noi!

3. Gemeni

Nativul din această zodie este foarte deşteapt, însă se ocupă de acest lucru mai mult decât celelalte zodii. Este foarte ambiţioas, vrea în permanenţă să înveţe lucruri noi, are o foarte bună memorie şi vrea să fie pregătit câte puţin în orice domeniu.

4. Scorpion

Mintea ageră a Scorpionului îl duce pe culmile succesului, acesta încercând în permanenţă să evolueze.

Nu se compară niciodată cu ceilalţi, se vede doar pe el şi îşi urmăreşte propriile interese şi ţeluri. Gândeşte profund spre deosebire de majoritatea celor din jurul lui pe care îi consideră superficiali.

5. Vărsător

Nativul din acest semn zodiacal este o persoană foarte inteligentă, însă şi modestă în acelaşi timp. Priveşte tăcut ce se întâmplă în jurul lui şi învaţă din orice se întâmplă în jurul lui. Nu se mulţumeşte cu puţin şi ia cele mai practice decizii pentru el şi pentru cei din jurul ei.

6. Leu

Nativul din Leu este foarte descurcăreaţ, spontan şi găseşte soluţii în situaţiile extreme în care este pus de-a lungul vieţii. Deşi este şi puţin parşiv, aceasta profit de orice oportunitate pentru a ajunge sus şi vede imediat şansele reale care i se oferă.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....