spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Horoscop țigănesc luna iunie 2019. Pentru cine bat clopotele de nuntă

Facebook Twitter Google+
Horoscop țigănesc luna iunie 2019. Pentru cine bat clopotele de nuntă

Prima lună din vară va fi unică, irepetabilă, plină de aventuri. Iată care sunt previziunile zodiacului țigănesc pentru următoarele 30 de zile!

Horoscop țigănesc luna iunie 2019, în detaliu

PUMNAL – BERBEC. Dragoste: Vor fi multe discuții în contradictoriu, certuri și împăcări pe măsură. Bani: Nu va fi o lună roz, dar nu va fi cazul să te plângi. Apar oportunități neașteptate.

COROANA – TAUR. Dragoste: Dacă nu ai pe cineva, în iunie ai toate șansele să găsești persoana potrivită felului tău de a fi. Bani: Evită cheltuielile inutile.

SFEȘNIC – GEMENI. Dragoste: Cu dragostea stai bine, cu excepția celei de-a doua jumătăți a lunii. Apar tot felul de remușcări. Bani: În iunie vei învăța să fii mai chivernisit.

ROATĂ – RAC. Dragoste: Dialogul e important într-o relație. Vei învăța să mai lași de la tine. Bani: Te așteaptă o perioadă benefică investițiilor. Te-ai gândit la propria ta afacere?

STEA – LEU. Dragoste: Aventurile sexuale vor fi la ordinea zilei. Cât despre iubire ca în filme, așteaptă luna august. Bani: Pierzi niște sume de bani pentru că nu ți-ai plătit la timp datoriile.

CLOPOT – FECIOARĂ. Dragoste: Din punct de vedere amoros este o lună a noilor începuturi. Bani: devii mai responsabil cu bugetul.

MONEDĂ – BALANȚĂ. Dragoste: Discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită pot duce la ruptură. Bani: Situația financiară se ameliorează treptat.

CUȚIT – SCORPION. Dragoste: În dragoste și război totul e permis. Cam ăsta e principiul după care vrei să te ghidezi. Bani: Cu banii stai bine, noroc cu rudele înstărite.

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....