spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie – 15 – 21 aprilie 2018

Facebook Twitter Google+
Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie – 15 – 21 aprilie 2018

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Află care sunt predicțiile Minervei pentru zodia ta.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

BERBEC: Te simți inspirat când este vorba despre viitorul tău în această săptămână – și ești decis să mergi încotro te duce fluxul. Miercuri, 18 aprilie, Marte și Venus relaționează într-un trigon dându-ți energia pentru ceea ce urmează. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR: O nouă șansă în dragoste datorită trigonului Venus – Marte! Deoarece Venus se afla in semnul tau, vei simți iubirea lui Cupidon. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI: Și pentru voi energiile lui Venus și ale lui Marte se împletesc armonic, deschizându-vă inima și agitând sinergiile sufletești. Venus este în domiciliu, în Taur și prin Casa fermecată și ademenitoare, Casa a 12-a. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC: Tu trebuie să zbori, Racule! Ești monarhul tuturor fluturilor sociali în această săptămână, susținut de energia cuplului Venus – Marte. În sfârșit! CCITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU: Se pare că tu trăiești cele mai spumoase povești, Leule!! Că vorbim despre dragoste, de muncă sau de cine știe ce altceva. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ: De ce încerci să te opui la ce se petrece în jurul tău?! Nu ți se pare că o faci degeaba? Dacă am o idee mai bună? Am. Ești parte a valului dulce de emoții programat cuplul astral de amorezi, Venus și Marte. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ: Încerci puțină tandrețe? Partea mai feminină și mai sexy a Balanței strălucește – și cât de frumoasă este!? Venus îndrăgostita însă dansează lent cu partenerul ei Marte. Venus este în prezent, în turneu, prin Taur în casa intimății și a seducție, Casa a 8-a. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION: Venus plutește prin Taur în Casa a 7-a a parteneriatelor, în timp ce Marte a luat cu asalt Casa a 3-a a fraților, a comunicării și a comunității în care trăiți. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR: S-ar putea ca stabilitatea să nu fie primul loc în topul preferințelor personale și pare surprinzător! Venus și Marte sunt într-o relație cât se poate de pământeană. Înamorata Venus își rătăcește pași în Taur și în Casa a 6-a, mai sensibilă și mai senzuală ca niciodată. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN: Venus este acasă în Taur și în Casa a 5-a a faimei, înflăcărării și a romantismului și este suficient pentru a vă exterioriza furia interioară. Cealaltă față a magiei celeste vine de la pasionatul Marte, care musafir prin Capricorn și în Prima Casă, a expresiei personale aduce îndrăzneală. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR: Visează în continuare, Vărsătorule. Păsările cosmice Venus și Marte își spală aripile în apele cosmice. Venus este cuibărită în Taur și în Casa a 4-a a familiei, în timp ce Marte hălăduiește prin Capricorn și în Casa a 12-a a compasiunii, dar și a secretelorși a dușmanilor neștiuți și a…. Această aliniere confortabilă este ca un sezon de igienă pentru inima ta. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI: Dragoste pentru echipa ta de suflet? Declară această săptămână una de Apreciere a Prieteniei, pe măsură ce Venus și Marte devin și ei prieteni de necontestat pentru 3 săptămâni. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....