spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018: Săptămâna aceasta va fi una în care mai multe zodii vor avea parte de tot felul de revelații

Facebook Twitter Google+
Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018: Săptămâna aceasta va fi una în care mai multe zodii vor avea parte de tot felul de revelații

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018:

BERBEC: Ai parte de câteva zile agitate, în special primele 3 zile, dar apoi lucrurile se așază. E o săptămână benefică activităților sportive.

Din punct de vedere amoros, preferi mai degrabă să stai la taclale cu persoana iubită, să o supui unor examene ale căror scopuri doar tu le știi.

TAUR: Pentru tine vor fi 7 zile marcate de sudoarea muncii. Vei avea puțin timp liber, iar puținul timp ar fi bine să îl folosești pentru odihnă.

Nu ai de ce să te plângi căci tot efortul tău va fi răsplătit la justa sa valoare. Nu apar evenimente negative. E o săptămână bună.

GEMENI: Ai de luat niște decizii importante din punct de vedere sentimental. Apar tot felul de situații noi, inedite.

Cu banii se cere o strângere a curelei, dar faci tu rost de bani de distracție căci ești descurcăreț.

RAC: Ai parte de 7 zile în care e bine să meditezi, să îți propui lucruri noi, să tragi linie, să îți faci planuri serioase pentru liniștea ta sufletească.

Nu prea ai chef de aventuri amoroase sau de ieșiri, ci preferi să te închizi în tine, să porți un dialog în interiorul tău.

LEU: Pentru tine e o săptămână marcată de iubire. Persoana iubită te surprinde și îți demonstrează că va fi alături de tine orice ar fi.

Ai mai multă încredere în tine și asta te ajută să te apuci de lucruri față de care aveai o oarecare reticență.

FECIOARĂ: Faci multe schimbări, ești pus pe activități. Îți dai seama că tu ești singura persoană care îi poate veni de hac timpului așa că îți propui să nu stai locului o clipă.

Găsești pasiuni noi, hobby-uri noi, vrei multă activitate. Ai o energie debordantă și îi molipsești și pe ceilalți.

BALANȚĂ: În cazul tău e o perioadă ușor melancolică, dar ai norocul de prieteni care te scot din starea apăsătoare.

Trebuie să privești lucrurile în profunzime pentru a le înțelege, dar ai grijă să nu cazi în altă pantă.

SCORPION: Ai de-a face cu multe provocări din punct de vedere profesional. Nu e exclusă o scurtă călătorie în interes de serviciu.

Financiar, îți e din ce în ce mai bine și te gândești să bagi bani la bancă, să economisești. E o idee bună.

SĂGETĂTOR: În cazul tău, săptămâna decurge monoton, fără prea multe evenimente. Ai parte de o rutină de care te cam saturi și te hotărăști în sfârșit să schimbi ceva.

Poți începe în a schimba felul în care faci lucrurile de zi cu zi, cele obligatorii. Folosește-ți imaginația.

CAPRICORN: Cineva te pune pe treabă și mustăcești pentru că nu prea îți place să fii la cheremul cuiva.

Asta e… nu va fi o săptămână ușoară pentru tine. Dă dovadă de tărie de caracter și înfruntă totul cu demnitate!

VĂRSĂTOR: Așteptarea ia sfârșit și o mare veste îți va schimba complet viața. Ai parte de multe momente frumoase mai ales în weekend.

Din punct de vedere amoros, este o săptămână în care te simți împlinit, în care simți că nu îți lipsește absolut nimic.

PEȘTI: În cazul tău, vor fi 7 zile pline de suișuri și coborâșuri. Se poate spune că vei avea parte de o zi bună, una rea… și tot așa se vor alterna veștile plăcute cu veștile triste.

Trebuie să fii pregătit pentru orice. Ai nevoie să îți deschizi sufletul, iar dacă simți nevoia să ceri ajutor să nu îți fie rușine. Hai că depășești tu și perioada asta!

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....