spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Horoscop de weekend! Vezi zodia care trebuie să fie atentă în cine are încredere

Facebook Twitter Google+
Horoscop de weekend! Vezi zodia care trebuie să fie atentă în cine are încredere

BERBEC În acest weekend al Centenarului fiecare îşi dă cu părerea, tu mizezi pe acţiune. Trebuie să găseşti un echilibru bun între relaxare şi distracţie. Sporturi distractive, ce zici de propunerea aceasta? Asta după ce te uiţi, sâmbătă, la parada militară şi la festivităţi. Duminică ai o propunere de petrecere întârziată la o Andree.

TAUR Sâmbătă, la cumpărături, respecţi o disciplină impusă şi faci ceva economii. Dar, după ce te uiţi la festivităţile de Centenar, este o ocazie rară. Duminică nu te lua după bârfe şi intrigi. Vezi în ce măsură evenimentele te afecteză personal şi… distrează-te, pentru asta se dau zilele libere, pentru refacerea puterii de muncă!

GEMENI Weekend echilibrat, îţi faci planuri de viitor, pentru toamnă şi ai timp şi de distracţie, ba ai timp să te uiţi şi la televizor la festivităţi şi la parada militară. O convorbire la mobil poate să-ţi facă probleme dar nu te enerva degeaba: „vreme trece, vreme vine!” Comunicarea este afectată, Mercur este retrograd.

RAC  Solo, îţi plângi de milă că nu găseşti pe nimeni care să te înţeleagă, iar după protestezi la fel de tare că eşti doar o remorcă şi că nu iei tu deciziile. Treburi de weekend ale Racului, completate cu celebrarea Centenarului. Din amestecul acesta poate să iasă ceva logic, dar mai mult emoţii şi senzaţii, în asta este tare Racul!

LEU  Păstrează-ţi secretele cu grijă şi gelozie. Dar nu uita că cei dragi merită încrederea ta. Sigur, poţi să le spui o variantă care te avntajează! Weekend care poate fii plăcut, dar nu pleca la drum lung! Poţi să vezi parada militară şi festivităţile de Centenar şi la televizor, nu trebuie să te deplasezi.

FECIOARĂ  Zile calme de weekend, cumpărături, plimbare prin mall, poate un film. Nu se întâmplă nimic negativ, dar oamenii şi evenimentele nu sunt la înălţimea standardelor tale! Ce vrei, ghinion! Parcă doreai mai mult fast, mai multă lume, armata mai fioroasă, politicienii mai patrioţi – ei, o să fie la Centenarul viitor!

BALANŢĂ Dimineaţa ai ceva de împărţit, de pus la punct, cu cineva apropiat, din familie, sau din anturaj. Nu te repezi, aşteaptă să se clarifice lucrurile, nu transforma incidentul într-un scandal! Oricum vizionarea festivităţilor de Centenar îţi ocupă mai tot timpul, ai aşteptat cu nerăbdare acest lucru. Încearcă să te odihneşti mai mult.

SCORPION În acest weekend ai vrea să faci o mulţime de lucruri. Dar trebuie să te limitezi doar la cele mai urgente! Pregătirile de iarnă, dar şi vizionarea festivităţilor Centenarului sunt în capul listei de priorităţi! Îmbină plăcutul cu utilul, se poate, dacă eşti iscusit şi-ţi organizezi cu pricepere timpul.

SĂGETĂTOR   Ritmul zilnic este posibil să se accelereze şi mai mult, dar tu trebuie să ţii bine hăţurile! Combină farmecul personal cu tact şi calm şi poţi obţine acordul de care ai atâta nevoie. Ai în cap un drum, ştii tu care. Nu cred că este timpul potrivit, sunt evenimente importante şi traficul o să fie foarte greu. Mai bine stai acasă, la căldură şi te uiţi la televizor.

CAPRICORN În weekend poate un drum, plăcut şi util. Te aprovizionezi pentru iarnă. Te simţi bine, cei apropiaţi îţi spun că au încredere în tine şi că poţi să faci faţă aproape oricărei situaţii! Nu uita de evenimentul central al anului, de Centenar, vezi cum se celebrează în comunitatea ta, dacă eşti printre românii de pretutindeni.
VĂRSĂTOR  În acest weekend dai semne de epuizare, de oboseală cronică. E indicat să te odihnesti si să-ţi menajezi sănătatea. Relaxare, somn suficient, puţină mâncare, dar de calitate, evită stresul! Și un timp rezonabil de uitat la televizor, la parada militară şi la festivităţile de Centenar. Evită convorbirile lungi la mobil.

PEŞTI  Astăzi ai o dorinţă acută să depăşeşti şi să prevalezi în faţa altora. Trebuie să demonstrezi că eşti valoros, dar alege-ţi cu prudenţă modalităţile de exprimare, să nu ofensezi pe cineva. Nu doar scopul contează, ci şi numele bun. Dacă nu găseşti cu cine să te întreci, ceea ce este probabil, uită-te la festivităţile Centenarului, aminteşte-ţi de cei care au îzbândit acum o sută de ani.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....