spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Horoscop de weekend 20 – 21 octombrie 2018. Zile de vis pentru două zodii

Facebook Twitter Google+
Horoscop de weekend 20 – 21 octombrie 2018. Zile de vis pentru două zodii

Iată ce aduc zilele de sâmbătă și duminică tuturor zodiilor! Ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ.

BERBEC

Sâmbătă: Ai mai mare încredere în forțele proprii, pentru că nu e nevoie să te descurajezi acum, chiar când ești pe ultima sută de metri în a rezolva ceva.

Duminică: Fii alături de persoanele dragi, pentru că ai nevoie de aceste momente în care să fii răsfățat și apreciat de oamenii la care ții. O ieșire în oraș este cea mai bună ocazie să creați niște amintiri de neuitat.

TAUR

Sâmbătă: Nu uita de oamenii care ți-au fost alături la nevoie și încearcă să întorci favorul pe cât de mult poți. O să vezi că o să te simți fantastic să ajuți.

Duminică: Gândește-te mai mult la cine contează cu adevărat în viața ta și spune-i exact același lucru. Uneori, nu doar faptele contează, ci și vorbele.

GEMENI

Sâmbătă: Fii deschis la cunoașterea unor persoane noi, dar nu acapara atenția tuturor. Astăzi nu este despre tine, ci despre persoanele la care ții și care trebuie să te vadă, din când în când, și pe locul al doilea.

Duminică: Discută deschis cu persoana care ți-a atras atenția în ultima perioadă și vezi unde puteți ajunge. În stânga sau în dreapta, oricare ar fi rezultatul, este cea mai bună variantă pentru tine.

RAC

Sâmbătă: Acordă-ți mai mult timp ție și lucrurilor care îți fac plăcere. Din când în când, învață să te pui și pe tine pe primul loc, pentru că meriți din plin asta.

Duminică: Nu te uita spre trecut, căci s-ar putea să găsești niște lucruri care te-au rănit și de care ai plecat. Vorba aceea cu „ciorba reîncălzită nu are același gust” se aplică din plin și în cazul tău.

LEU

Sâmbătă: Astăzi poți primi o surpriză din partea persoanei iubite, așa că ziua se anunță a fi una plină de emoții și de voie bună pentru toată lumea.

Duminică: Poți primi un sfat prețios astăzi, de care trebuie să ții cont neapărat. Vei afla răspunsul la munte dintre întrebările tale astăzi.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Păstrează-ți calmul, chiar dacă simți că unele lucruri se destramă în jurul tău. Apelează la înțelepciunea pe care o ai ori de câte ori ai impresia că ceva nu merge bine.

Duminică: Renunță la nevoia ca totul să fie perfect și la locul său de fiecare dată. Uneori, să ieși din zona ta de confort îți poate prinde foarte bine. Citește continuarea pe HUFF.RO.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....