spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Horoscop de weekend 18 – 19 august 2018. Importante lecții pentru zodii

Facebook Twitter Google+
Horoscop de weekend 18 – 19 august 2018. Importante lecții pentru zodii

Se anunță două zile pline de evenimente, în care două zodii vor afla lucruri extrem de importante pentru ele. Cei mai în vârstă le vor da niște lecții extrem de folositoare. Citește horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Iată cum va fi acest weekend pentru zodii!

BERBEC:

Sâmbătă: Nativii zodiei sunt sfătuiți să iasă undeva și să uite de griji, deoarece ultimele zile le-au cam dat bătăi de cap. Se anunță o zi extrem de liniștită, în care pot cunoaște persoane noi.

Duminică: Ar fi bine să le dea ocazia celor dragi să își spună părerea cu privire la un lucru pe care intenționează să îl achiziționeze. Vor afla că nu este, probabil, cea mai bună alegere.

TAUR:

Sâmbătă: Au capul în nori în această zi și uită niște lucruri importante, ceea ce s-ar putea să le dea de furcă zilele următoare. Mai multă atenție la planurile pe care le fac.

Duminică: Plănuiesc o vacanță împreună cu persoana iubită și sunt sfătuiți să verifice de mai multe ori fiecare aspect al acestui sejur, pentru a nu omite un lucru important.

GEMENI:

Sâmbătă: Se anunță o zi calmă, unii nativi au ocazia să îi revadă pe cei dragi și să petreacă alături de ei clipe fericite. Cu această ocazie, vor învăța lecții importante de la acești, pe care le vor prețui.

Duminică: Nativii se află pe drumuri zilele acestea și riscă să aibă probleme din cauza bagajelor ori în timpul călătoriilor. Se recomandă multă prudență și grijă la lucrurile personale.

RAC:

Sâmbătă: Au ocazia să petreacă o zi liniștită, așa că trebuie să profite din plin de acest lucru și să își dedice câteva ore numai pentru ei. Cei dragi vor înțelege că au nevoie ca de aer de acest timp liber.

Duminică: O discuție cu persoana iubită se poate transforma într-o ceartă în toată regula, așa că este nevoie de mai multă blândețe și de diplomație în cazul în care există niște lucruri nerezolvate.

LEU:

Sâmbătă: Ar fi cazul pentru acești nativi să își pună mari întrebări dacă ceea ce fac în prezent îi mulțumesc pe deplin. În caz contrar, nu este deloc rău să caute altceva și să aibă alte opțiuni.

Duminică: Persoana iubită reușește să le facă o surpriză extrem de plăcută. Poate fi o veste neașteptată, însă este clar că lucrurile se vor transforma într-o mare sărbătoare.

FECIOARĂ:

Sâmbătă: Acești nativi au ocazia să se remarce într-un grup și nu pot risca această ocazie. Este șansa lor de a demonstra că sunt capabili să facă aceste lucruri și să dețină chiar funcții de conducere.

Duminică: O persoană din anturaj ar putea să îi readucă pe acești nativi cu picioarele pe pământ în cazul în care observă anumite lucruri nepotrivite. Primesc o lecție și un sfat de care trebuie să țină neapărat cont.

BALANȚĂ:

Sâmbătă: Ziua începe destul de anevoios, însă nativii zodiei vor reuși să găsească niște răspunsuri la problemele lor și să iasă învingători din această situație care părea foarte dificilă.

Duminică: Au de luat o decizie extrem de importantă pentru ei, iar acest lucru nu mai poate fi amânat. Persoanele din jur i-ar putea presa să aleagă un lucru, iar acest lucru le va crea mult stres.

SCORPION:

Sâmbătă: O zi alături de persoana iubită este un bun prilej pentru a descoperi sentimentele celuilalt și pentru a face planuri de viitor. Nu sunt excluse logodne și alte decizii importante.

Duminică: O ieșire în oraș este ocazia perfectă pentru unii nativi să cunoască o persoană extrem de interesantă cu care, pe viitor, chiar ar putea forma un cuplu stabil și puternic.

SĂGETĂTOR:

Sâmbătă: Nativii zodiei învață în această zi că trebuie să fie ceva mai serioși în legătură cu planurile pe care le au la serviciu și în viața privată.

Duminică: Astăzi au ocazia să primească o ofertă de muncă, pe care nu ar trebui să o rateze. Este ocazia vieții lor, de care trebuie să profite fără să se gândească la repercusiuni.

CAPRICORN:

Sâmbătă: Cei care sunt deja în vacanță sunt sfătuiți să fie mai atenți la accidentări, pentru că sunt cu capul în nori și nu sunt foarte precauți la ce se întâmplăîn jurul lor.

Duminică: O discuție cu persoana iubită îi ajută să își facă niște planuri pentru viitor. Află lucruri care îi ajută să organizeze o petrecere surpriză ori o vacanță în doi.

VĂRSĂTOR:

Sâmbătă: Nativii zodiei sunt sfătuiți să acorde mai mult timp odihnei, deoarece în ultima vreme au cam întins coarda, iar în curând ar putea avea mari neplăceri din cauza oboselii.

Duminică: Este ziua perfectă pentru anumite împăcări și pentru niște clarificări. Așa vor descoperi dacă cineva le-a vrut răul într-o situație ori a fost pur și simplu o întâmplare.

PEȘTI:

Sâmbătă: Niște scuze oferite persoanelor dragi i-ar putea ajuta să repare niște greșeli pe care le-au făcut în ultima vreme. Să lase mândria la o parte și să își recunoască greșelile.

Duminică: Schimbările de plan de ultim moment s-ar putea să le cauzeze niște neplăceri, dar vor reuși să întoarcă tot răul spre bine și să transforme ziua într-o zi foarte plăcută pentru ei.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....