Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019. Cateva zodii încheie săptămâna în lacrimi

Publicat

in

Citește mai jos care sunt provocările acestui weekend. Ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Iată cine încheie weekendul în lacrimi.

BERBEC

Sâmbătă: Ai nevoie de ajutorul celor din jurul tău pentru a încheia un proiect extrem de important. Din fericire, ai în jurul tău niște prieteni valoroși, iar ziua se poate încheia cu un succes răsunător.

Duminică: Acordă-ți puțin timp pentru a te relaxa și pentru a-ți încărca bateriile. O ieșire în oraș poate fi chiar lucrul de care ai nevoie, poate cunoști și pe cineva nou.

TAUR

Sâmbătă: Ascultă-ți mai mult partenerul de viață, deoarece astăzi riști să intri în niște discuții aprinse tocmai din această cauză. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.

Duminică: Nu te culca pe o ureche astăzi, deoarece până seara pot veni niște vești extrem de interesante, poate chiar și o călătorie. Fii pregătit pentru ce urmează.

GEMENI

Sâmbătă: Este cazul să ai o discuție importantă cu partenerul de viață și să vedeți încotro se duce relația voastră. Vedeți ce mai aveți de rezolvat, ce nu vă convine la celălalt.

Duminică: Fii mai atent la bani azi, căci pe cât de repede vin, pe atât de repede se și duc și riști să intri în niște probleme finaciare din care nu vei ști cum să ieși.

RAC

Sâmbătă: Nu te mai întoarce în trecut, dacă simți că acest lucru te întristează și te trage înapoi. Ai nevoie de o zi de liniște și de reflecție, pentru a vedea ce ai de făcut mai departe.

Duminică: Niște cumpărături sau o ieșire în oraș îți pot aduce zâmbetul pe buze și te pot încărca de energie și de voie bună.

 LEU

Sâmbătă: Spune exact ce ai pe suflet azi, chiar dacă acest lucru te face să pierzi admirația unor persoane din jurul tău. Ai nevoie să dai cărțile pe față azi, chiar dacă unii vor fi deranjați.

Duminică: O zi cu persoana iubită este tot ce ai nevoie pentru a fi fericit și împlinit. Spre seară, pot veni niște vești bune legate de bani sau de cineva din familie.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Nu te mai implica azi în disputele celor din jurul tău, ar fi bine să îi lași pe ceilalți să își rezolve problemele și să treci mai departe.

Duminică: Relaxează-te mai mult, citește o carte sau urmărește un film bun. Urmează o săptămână interesantă pentru tine, așa că ai nevoie de toată energia pentru a-i face față.

BALANȚĂ

Sâmbătă: O discuție cu o persoană mai în vârstă se poate dovedi de mare folos astăzi și îți poate oferi niște răspunsuri de care aveai mare nevoie.

Duminică: Ai de gând să faci niște cumpărături importante. Ar fi bine să verifici de mai multe ori ofertele, pentru că s-ar putea să găsești ceva mai bun.

SCORPION

Sâmbătă: Nu mai pune sufletul azi la ceea ce spun cei din grupul tău. Nu ai nevoie de o astfel de atmosferă, mai ales acum, dacă ești implicat într-o relație.

Duminică: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, rezolvă lucrurile pe care le-ai tot amânat. Se vor strânge și mai multe sarcini și nu vei mai reuși să le faci față.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Nu mai pune suflet la tot ce se întâmplă în preajma ta. Găsește o rezolvare la lucrurile care te fac nefericit, nu e nevoie să îți strici ziua din această cauză.

Duminică: Optimismul este cuvântul de ordine care te caracterizează astăzi, iar toată lumea îți va observa starea și se va bucura să te vadă cu zâmbetul pe buze.

 CAPRICORN

Sâmbătă: Ai parte de o zi de vis cu persoana iubită, iar acest lucru te face să visezi cu ochii deschiși la viitorul vostru. E o zi de care îți vei aminti mereu.

Duminică: Așa cum îți așterni, așa vei dormi. Astăzi, niște lucururi din trecut pot ieși la suprafață, niște lucruri pe care le-ai ținut ascunse până acum.

 VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Fii mai atent la starea ta de sănătate. Ești prea preocupat de distracție și uiți care sunt lucrurile pe care ar trebuie să le ai prima dată în vedere.

Duminică: Un prieten ți-ar putea da astăzi o veste neplăcută, așa că fii pregătit pentru eventuale călătorii sau pentru a-ți oferi ajutorul.

 PEȘTI

Sâmbătă: Ai grijă ce spui azi și cui spui anumite lucruri, deoarece pot ajunge la urechile cui nu trebuie. Fii mai precaut când îți deschizi sufletul.

Duminică: Ești gata să porneşti acum – o afacere, o călătorie, un proiect măreţ. Ai tot ce îți trebuie azi pentru a face acest pas important în viața ta.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend