spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

HOROSCOP: Cum stai cu iubirea în luna octombrie

Facebook Twitter Google+
HOROSCOP: Cum stai cu iubirea în luna octombrie

Dacă simți o nouă vibrație în viața ta sau ești atrasă în mod deosebit de o persoană, s-ar putea să te îndrăgostești mai repede decât ai crede. Pentru unii nativi, dragostea nu întârzie să apară! Află dacă te numeri printre zodiile norocoase.

Berbec

De ceva vreme, îți tot dai întâlnire cu cineva care te-a pus pe jar. Ești atras de modul său de a fi și de felul în care îți vorbește. La mijlocul lunii octombrie, presupusul pretendent îți va face o surpriză de proporții.

Taur

Persoana pe care o placi îți este aproape interzisă și tu știi acest lucru. Cu toate astea, continui să pui paie pe foc și să faci tot posibilul pentru a-i atrage atenția. Ai grijă cum te comporți, căci s-ar putea să îi complici viața.

Gemeni

Tu și partenerul aveți câteva dificultăți în relația de cuplu. Toate pornesc de la faptul că nu știți să comunicați și să vă exprimați dorințele. Sunteți firi puternice, care se supără din orice și cu greu se iartă reciproc.

Rac

La finalul lunii octombrie, s-ar putea să primești o cerere în căsătorie sau să începi o nouă relație. Totul se va întâmpla exact cum îți dorești, însă doar dacă vei ști să iei cele mai bune decizii. Nu exclude un posibil partener care insistă de ceva vreme.

Leu

În viața ta, dragostea mai are de așteptat și asta pentru că tu ești o persoană foarte ocupată, care nu are la dispoziție prea mult timp liber. Preferi să te baricadezi în casă și să urmărești un film bun, în loc să ieși pe stradă cu necunoscuți.

Fecioară

Te îndrăgostești atât de ușor încât ai putea renunța și la o relație serioasă pentru un partener pe placul tău. Totuși, firea ta naivă te face să suferi mari dezamăgiri. Analizează rațional fiecare decizie.

Balanță

Ai încercat să ieși de mai multe ori cu cineva, însă respectiva persoană nu ți-a spus clar care sunt intențiile sale. Ție nu îți place să trăiești în confuzie și nici să aștepți prea mult, așa că preferi să te retragi și să îți vezi de viața ta.

Ești o persoană vulcanică, de caracter, care spune lucrurilor pe nume și îi place să aibă ultimul cuvânt într-o relație. Ca partener, ești foarte respectat și apreciat de persoana iubita, așa că nu ai niciun motiv de îngrijorare.

Săgetător

Dorul de partener te face să fii mai visător, mai empatic și mai sensibil ca niciodată. Aștepți cu nerăbdare să vă revedeți și parcă nu ai mai pleca vreodată de lângă el. Ce ai spune dacă, din luna octombrie, ați reuși să vă mutați împreună definitiv?

Capricorn

Recent, ai trecut printr-o decepție extrem de dureroasă, care nu îți mai permite să fii la fel de credulă ca înainte. Preferi să îți testezi partenerul, să îl supui la tot felul de provocări și, uneori, ai tendința să te răzbuni. Nu uita că unii chiar nu merită acest lucru.

Vărsător

Situația stresantă de la serviciu se răsfrânge și asupra vieții de cuplu. Ești mai mereu obosit, ocupat, fără chef de nimic, iar partenerul nu înțelege unde s-a pierdut dragostea pentru el. Încearcă să fii mai tandru, să îi vorbești mai frumos și să îi arăți că îți pasă de el, altfel îl poți pierde.

Pești

Nu vrei să auzi de dragoste, însă octombrie vine cu o nouă idilă în viața ta. Oricât ai încerca să te ferești, dragostea vine atunci când te aștepți mai puțin, așa că ce ai spune de o ieșire în doi la o cafenea? S-ar putea să fii plăcut surprinsă!

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....