spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

HOROSCOP: Ce schimbări îți aduce luna noiembrie în funcție de zodie

Facebook Twitter Google+
HOROSCOP: Ce schimbări îți aduce luna noiembrie în funcție de zodie

Luna noiembrie le pregătește tuturor nativilor o mulțime de schimbări, mai ales pe plan personal. Datorită oportunităților care vor apărea într-un timp foarte scurt, aceștia vor avea ocazia să iasă din zona de confort și, dacă vor reuși să facă acest lucru, vor avea numai de câștigat.

Berbec

Te afli într-o perioadă în care ești dispusă să renunți la lucrurile care nu îți mai sunt folositoare, fără să ai nici cel mai mic regret. Pe plan personal îți revizuiești relațiile de prietenie și pui punct celor care nu te mai împlinesc. Cel mai bine stai din punct de vedere profesional, deoarece ai posibilitatea să fii implicată într-un proiect important, care ți se potrivește mănușă.

Taur

Noiembrie reprezintă pentru tine luna în care în sfârșit te poți relaxa. Ai reușit să găsești rezolvarea unor probleme care te măcinau de o perioadă lungă de timp, dar care pot reveni cât de curând, așadar, fii pregătită! Între timp, bucură-te de prezența celor dragi, pe care i-ai cam neglijat din cauza programului tău încărcat. Dacă îți dorești să pornești o afacere, acum e momentul propice.

Gemeni

Luna aceasta vei da dovadă de înțelepciune, răbdare și tact când va trebui să te înfrunți problemele apărute la muncă. Vei lua decizia înțeleaptă de a nu ceda primului impuls și vei cântări bine orice gest înainte de a-l face. Dacă te afli într-o relație și au existat de curând mici certuri, pasiunea se va reaprinde și vei avea parte de liniște.

Rac

Starea ta de bine din ultima vreme are un impact pozitiv asupra tuturor aspectelor din viața ta. Dacă până acum tonusul tău fizic a avut de suferit, luna aceasta ai foarte multă energie, de aceea este indicat să te implici în diverse activități antrenante. Pe plan sentimental, te poți certa cu partenerul dacă te afli într-o relație, iar dacă ești singură, e foarte posibil să dai cu piciorul unui pretendent care ar merita în schimb atenția ta.

Leu

Luna aceasta ți-ai propus să îți dedici mai mult timp ție și să te preocupi de lucrurile care-ți bucură sufletul. Vei simți nevoia să te odihnești mai mult și dacă până acum obișnuiai să ieși des, în această perioadă vei petrece mai mult timp acasă, alături de familie. Ai grijă la apetit, dacă nu vrei să iei câteva kilograme în plus, căci vei avea tendința să cedezi ușor ispitelor culinare.

Fecioară

Luna noiembrie îți oferă oportunitatea de a face lucrurile într-o manieră diferită de cea cu care erai obișnuită. Vei avea mai mult curaj ca de obicei și lucruri care până nu demult ți-ar fi părut imposibile, îți vor stârni acum entuziasmul și pofta de viață. Acum este momentul potrivit să-ți depășești limitele pe care singură ți le-ai impus.

Balanță

Ai senzația că fericirea a ajuns în sfârșit și pe strada ta, după o perioadă agitată atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Toată luna vei avea parte de atenția celor din jur care te vor compleși cu grija și afecțiunea lor. Te vei simți răsfățată, dar acesta nu e un motiv să te culci pe-o ureche, căci s-ar putea să stârnești nemulțumirea șefului care poate avea impresia că nu mai iei lucrurile în serios așa cum o făceai până acum.

Scorpion

Dacă până acum ai întâmpinat greutăți financiare, luna aceasta îți va aduce câștiguri la care nici nu te aștepți. Eforturile îți vor fi apreciate și dacă aveai în plan să ceri o mărire de salariu acum poate fi momentul oportun. Puterea ta de seducție este impresionantă luna aceasta și vei face multe cuceriri, în special dacă ești singură.

Săgetător

Începutul lunii noiembrie va fi destul de liniștit și îți vei putea face ordine în gânduri. O persoană importantă din trecutul tău te va căuta și te va învăța o lecție importantă. La muncă atmosfera este destul de tensionată, dar dacă îți vei păstra calmul, vei reuși să aplanezi conflictele. Casa iubirii este frumos aspectată și poți primi o cerere în căsătorie.

Capricorn

Noiembrie este luna în care poți spune lucrurilor pe nume, fără să te temi de consecințe. Preferi adevărul în locul unei minciuni frumos cosmetizate. Tot ceea ce îți propui în această perioadă se va concretiza și, chiar dacă vei întâmpina piedici, le vei depăși cu succes. Vei învăța să asculți mai mult și vei fi mai atentă la nevoile celor din jurul tău.

Vărsător

Toată luna este presărată cu surprize pe toate planurile. Unele dintre ele te vor surprinde plăcut, în timp ce altele îți vor lăsa un gust amar, important este să mergi mai departe. Chiar dacă vei simți că norocul nu este de partea ta, vei vedea că lucrurile se vor schimba după jumătatea lunii. Trebuie să ai răbdare și să nu uiți să-ți păstrezi calmul care te-a scos din impas de multe ori.

Pești

Ai multă putere de muncă luna aceasta și chiar dacă sunt momente în care îți fuge gândul la o vacanță, știi că merită să tragi tare acum pentru a culege roadele mai târziu. Pe plan sentimental nu mai ești dispusă să faci niciun compromis și dacă ceva te deranjează, spui lucrurilor pe nume, fără menajamente. Atitutdinea ta sinceră și directă îi va dezarma pe mulți și te va ajuta să vezi care-ți sunt prietenii adevărați.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....