Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop 8 septembrie 2019

Publicat

in

 O zi benefică din anumite puncte de vedere pentru nativi. Profitați de liniște, confort și înțelegere din partea partenerului de cuplu și nu trădați încrederea celor care își pun sufletul pe tavă pentru voi.

În afaceri, astrologii au vești bune, dar aveți grijă în privința anumitor colegi.

Berbec

Dragi Berbeci, este momentul să vă gândiți la planurile voastre de viitor. Dacă vă doriți un lucru, aveți curaj, luptați cu toate forțele și veți reuși să obțineți succesul. Este o perioadă bună pentru a vă regăsi sau pentru a începe noi activități, fie în sfera afacerilor, fie în viața sentimentală. Spre seară odihniți-vă, citiți o carte, uitați-vă la un film bun.

Taur

Taurii au parte de o zi ușor aglomerată. Cel mai probabil va trebui să mergeți la cumpărături, ori să ajutați un prieten să își renoveze casa. Fiți înțelegători și răbdători, chiar dacă vă plictisiți teribil. Spre seară ați putea ieși la o întâlnire romantică alături de persoana iubită ori chiar cu cineva necunoscut vouă. Fiți deschiși acestei oportunități, categoric nu veți regreta.

Gemeni

Dragi Gemeni, aveți grijă de sănătatea voastră. Dacă nu vă simțiți prea bine, un consult specializat ar fi indicat. Nu lăsați problemele să vă consume și să vă macine la nesfârșit. Aveți încredere în forțele proprii, țineți capul sus și arătați celor din jur de ce sunteți capabili. Succesul, fericirea și surprizele frumoase vor apărea mai devreme decât vă așteptați.

Rac

Dragi Raci, vă gândiți deja la o nouă vacanță? O pauză este intotdeauna binemeritată, dar nu lăsați însă sarcinile pe care le aveți neterminate. La serviciu, o astfel de atitudine s-ar putea să creeze o părere proastă superiorilor, despre voi. În plus, colegii voștri ar putea avea de suferit, muncind dublu pentru a vă înlocui. Fiți raționali și maturi în deciziile pe care le aveți de luat.

Leu

Astăzi veți realiza că multe lucruri care vi s-au întâmplat în ultima perioadă au avut o legătură, dar și un sens exact. Pentru prima dată în ultimele luni vă veți simți eliberați, descătușați și fericiți. După ce veți realiza că totul a avut un scop, veți putea să folosiți toate aceste informații în avantajul vostru. Spre seară, odihniți-vă așa cum știți voi mai bine pentru a evita epuizarea care v-ar putea dăuna sănătății.

Fecioară

Nu vă pierdeți în a căuta perfecțiunea când, în realitate, viața voatră este deja perfectă. Profitați de momentele cu familia, cu prietenii ori cu sufletul vostru pereche. Astăzi vă veți simți excelent și veți atinge un nou nivel al fericirii. O veste foarte importantă, poate chiar din partea persoanei iubite, vă va face să vă gândiți foarte bine la viitorul vostru împreună.

Balanţă

Echilibrați din fire, nativii din zodia Balanță vor avea parte, astăzi, o de zi liniștită. Este duminică și aveți nevoie să vă restabiliți echilibrul fizic și psihic, motiv pentru care, în timp ce rudele și prietenii vor prefera să iasă la o plimbare, voi veți opta pentru relaxarea în zona voastră de confort, adică acasă. Unde e mai bine decât acasă?

Scorpion

Încă de dimineață, veți avea un chef uriaș de a face treabă. Puteți începe cu o curățenie generală în casă, după ce veți observa anumite lucruri de care nu veți fi mulțumiți. De asemenea, puteți să vă organizați agenda din telefon, prietenii de pe rețelele sociale, precum și… sentimentele. Nu vă mai ascundeți după deget și recunoașteți atunci când simțiți ceva cu adevărat. Împărtășirea acestor sentimente vă vor duce la un nou nivel al maturității.

Săgetător

Pentru nativii Săgetători a venit momentul să rezolve problemele casnice pe care le-au tot amânat în ultima perioadă. A sosit clipa în care trebuie să finalizaţi toate proiectele care par incomplete. Poate părea o misiune dificilă, dar vă ajută o muzică bună, care să vă dea un ritm excelent de lucru. Dacă lucraţi pe ritm de dans este posibil să vă salvaţi ziua, din punct de vedere moral, cu câteva momente de magie.

Capricorn

Nativii Capricorn fac astăzi numai fapte bune şi ar fi păcat să vă pierdeţi tempo-ul pe parcursul zilei. Trebuie să faceţi bine până la capăt, mai ales că este o zi potrivită pentru a o încheia cu o acţiune plină de adrenalină. Vorbim de posibilitatea de a vizita un loc nou sau de a vă face cunoştinţe noi care să vă ajute să uitaţi pentru un timp că sunteţi adulţi. Nu e rău ca, din când în când, să ne purtăm prosteşte amintindu-ne de copilărie.

Vărsător

Vărsătorii nu au avut parte de prea multe zile libere în această vară, aşa că a sosit momentul să faceţi planuri pentru o mică vacanţă. Însă ideal ar fi ca excursia planificată să vă ajute să ieşiţi din zona voastră de confort. Se pot împuşca mai mulţi iepuri dintr-un foc. Mergeţi într-un loc care să vă ajute să vă dezvoltaţi ca persoană şi să vă permită să vă daţi seama care este locul vostru în această lume.

Peşti

Peştii au parte de o zi dominată de leneveală. Lipsa de productivitate vă pune pe gânduri. Însă, dacă vă stresaţi, mai rău vă faceţi. Cu răbdare se trece marea, dar şi perioada în care acţionaţi sub aşteptări. Soluţia este să vă stabiliţi obiective rezonabile pe care să le îndepliniţi câte unul pe rând. Spre diseară primiţi veşti importante, de la un prieten apropiat, prin intermediul unui sms care vă va pune pe gânduri.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend