Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop 7 septembrie 2019

Publicat

in

Ziua vine cu veşti bune pentru unele zodii, mai ales din punct de vedere financiar. Luptaţi cu toate forţele pentru a obţine succesul şi veţi înţelege că nimic nu a fost în zadar.

În dragoste, astrologii întrevăd surprize frumoase din partea celor dragi.

Berbec

Berbeci, în această zi trebuie să vă luaţi inima în dinţi şi să purtaţi acea discuţie de care v-aţi tot ferit în ultiam vreme. Există posibilitatea ca o persoană importantă din viaţa voastră să fie supărată pe vo idin anumite motive. Dacă aveţi răbdare, înţelegere şi discutaţi deschis tot ceea ce vă deranjează pe amândoi, s-ar putea să ajungeţi la un consens, iar tot acest război tacit să înceteze.

Taur

Tauri, fiţi atenţi, mai ales la serviciu. Chiar dacă mintea vă stă în altă parte şi vă simţiţi cu capul în nori, ocupaţi-vă de sarcinile importante pe care le aveţi de rezolvat. În caz cotnrar, superiorii voştri nu vor fi mulţumiţi şi aţi putea fi sancţionaţi. În dragoste lucrurile sunt bune, ba chiar aţi putea ieşi în oraş spre seară, e o idee bună pentru a vă reîncărca bateriile şi pentru a vă limpezi mintea.

Gemeni

Gemeni, lăsaţi frustrarea deoparte, indiferent de cât de mult vă macină anumite lucruri. Învăţaţi să vă iubiţi mai mult şi să vă apreciaţi pe voi ca persoane. Aveţi încredere în forţele proprii şi veţi înţelege că sănătatea trebuie să fie pe primul loc. Oamenii vin şi pleacă, doar voi rămâneţi la finalul zilei, voi şi gândurile voastre. Astfel, aveţi grijă de cum vă comportaţi şi cât de buni sunteţi, cu voi.

Rac

Astăzi vă veţi simţi stresaţi şi frustraţi de faptul că sunteţi obligat să faceţi anumite lucruri pe care nu doriţi să le faceţi. Nu este cazul să vă consumaţi şi nici să recurgeţi la gesturi sau cuvinte pe care le-aţi putea regreta. Resemnaţi-vă şi găsiţi cea mai bună soluţie pentru a ieşi din impas. Calmaţi-vă şi apelaţi la forţa voastră interioară pentru a putea trece peste această zi agitată.

Leu

Sunteţi epuizaţi de toate problemele pe care le aveţi de rezolvat şi care par a nu se mai termina. Aveţi încredere în forţele voastre, dar şi instinct. Apelaţi la ajutorul unor prieteni pentru a putea rezolva anumite situaţii şi încercaţi, pe cât posibil, să fiţi drăguţi şi să nu vă enervaţi. Pentru voi urmează şi zile senine în care vă veţi relaxa şi veţi reuşi să vă odihniţi. Până atunci însă, pregătiţi-vă de luptă!

Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea parte de o zi minunată. Împreună cu cei dragi, veţi ieşi în afara oraşului, în căutarea unei aventuri. În cazul celor singuri, destinul v-ar putea surâde. O persoană pe care o cunoaşteţi de foarte mult timp îşi va arăta interesul. Flirtul se va transforma rapid într-o pasiune arzătoare. Bucuraţi-vă din plin de aceste momente de care aveaţi atâta nevoie şi încercaţi să faceţi planuri de viitor împreună. Fiţi totuşi cu ochii în patru la detaliile care ar putea demasca o farsă.

Balanţă

Vei fi ignorat astăzi, cei din jurul tău sunt supăraţi, dar asta e în regulă, pentru că observându-i, ceea ce se întâmplă în viaţa ta astăzi îţi va părea simplu şi uşor. Cel mai bine e să te concentrezi pe un hobby, să organizezi o întâlnire cu prietenii şi să ieşiţi din casă. Astfel, ei se vor bucura că le distragi atenţia de la ceea ce îi frământă.

Scorpion

Astăzi vrei să îţi faci de cap într-un stil mare, nu te gândeşti să eviţi excesele. E mai bine decât să începi să rneşti sentimentele prietenilor. Totuşi, e cazul să îţi asumi dialogul cu cei apropiaţi, ai de făcut nişte anunţuri majore. Găseşte o modalitate de comunicare care să nu şi se pară celorlalţi prea violentă.

Săgetător

Nimic nu ţi se pare că merge bine azi, nimic nu are sens, oamenii din jur îţi par nepoliticoşi atunci când nu mai sunt la ei acasă. E posibil ca înt-run bar să găseşti persoana care să te liniştească, cel mai probabil o Balanţă. Va fi exact omul de care aveai nevoie, veţi avea discuţii drăguţe. Un afat: nar strica să faci ceva straniu, care să te scoată din ritmul tău obişnuit.

Capricorn

Capricornii care se joacă de-a dragostea riscă să fie prinși între ciocan și nicovală. Toate deciziile vor avea un impact, mai devreme sau mai tarziu, așa că momentul ideal pentru a face lucrul corect este chiar acum. Cu cât vei ezita mai mult, cu atât riscul de a o da în bară va crește. Acționează curajos, ferm și cu diplomație, altfel cei din jur ar putea avea de suferit.

Vărsător

Vărsătorii par a fi imuni la toate farmecele, însă adevărul este că nu prea dau atenție la ce se întâmplă. În jurul lor sunt inimi frânte, care abia așteaptă un zâmbet complice. Dacă un lucru se întâmplă de mai multe ori, cu aceeași persoană, s-ar putea să nu fie o simplă coincidență. Ca de obicei, secretul stă în detalii, așa că ai face bine să nu le pierzi cu vederea.

Peşti

Peștii nu ar trebui să se simtă vinovați dacă au parte de un noroc fenomenal. Mai ales că, de obicei, nativii din această zodie sunt specializați pe ghinioane. Acum, însă, e un moment bun, în special pe plan sentimental. Cei singuri și-ar putea cunoaște în cele din urmă sufletul pereche, dacă renunță la timiditate și pesimism. Pentru cei aflați într-o relație de cuplu o veste surprinzătoare le-ar putea schimba viața într-un mod imposibil de imaginat.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend