Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop 31 decembrie 2018

Publicat

in

Iată ce anunță astrele pentru ultima zi a anului, e o zi specială pentru trei zodii. Tu ce zodie ești?

 BERBEC

Închei un an greu, de luptă, dar în care ai reușit să treci cu brio de toate provocările. Finalul de an te ajută să privești înapoi cu mult curaj și să-ți dai seama ce răzbătător ai fost, câți oameni noi ai cunoscut, cât de mult s-a îmbogățit bagajul tău de cunoștințe și relații, deci de la anul vei putea să te folosești cu ele cu și mai mult succes.

Concluziile pe care le poți extrage acum sunt excelente, pentru că ai avut parte de câteva momente cu adevărat tensionate, dar în care ai reușit să-ți impui valoarea, autoritatea, supremația, tenacitatea, puterea.

Preia din anul care se încheie ambiția, curajul de a lupta cu piedicile vieții și mai ales bucuria de a fi printre oameni. Vezi câți oameni sunt alături de tine, pentru că pe ei te vei putea baza și în 2019

 TAUR

A fost un an în care ai reușit să lupți cu propria ta comoditate, cu propriul confort personal, în care, desigur, te-ai simțit bine, dar au existat suficiente provocări care nu te-au lăsat să te culci pe o ureche, atunci când mergea bine, ci să lupți mai departe, cu mari scopuri în minte.

Acum îți poți da seama că asupra unor planuri nu te-ai aplecat suficient de curajos, și ar fi bine să așezi acele vise în prim plan pentru la anul, pentru că vei avea alte instrumente de lucru la dispoziție.

Cel mai mare inamic al anului care se încheie a fost deci… lenea – spune-i mai frumos: comoditatea – și rezoluția pe care ți-o stabilești pentru 2019 exact spre acest punct slab se îndreaptă: să iei mai mult taurul de coarne, să fii mai activ, mai implicat, mai mobil, mai muncitor, să faci sport, să treci la fapte, să ai curajul marilor decizii, să înveți ceva nou, să nu lași timpul să treacă fără să faci ceva folositor.

 GEMENI

Retrospectiva anului pe care o faci acum are un efect mobilizator asupra ta, pentru că reușești să scoți la lumină doar marile tale realizări, și au fost destule!

Din aceste succese extragi energia și motivația pentru noul an, pentru că ajunge doar să repeți rețetele din 2019 pentru a avea parte de încă un an de top!

Dacă mai vin și laude bine meritate din toate părțile – consideră urările care vin spre tine acum un mod de a ți se aprecia realizările din anul 2018 – cu atât mai motivat intri în noul an, cu alte mari planuri în cap, cu alte mari țeluri la orizont, și cum în 2018 ai reușit să atingi atât de multe, poți reuși și mai multe în 2019. Bilanțul e unul de vârf, care te stimulează, te îmbărbătează și îți răspunde la întrebarea: vezi că poți?

RAC

Trăiești din plin finalul de an, și cum tu ai o relație cu totul specială cu trecutul, reușești, numai tu știi cum, să treci în revistă fiecare zi a anului care se încheie.

Îți aduci aminte de o mulțime de lucruri prin care ai trecut în 2018, dar cel mai mult îți aduci aminte de finalurile acestui an. Dacă ai încheiat un proiect, dacă ai terminat o relație, dacă ai finalizat un mare plan, toate aceste finaluri de drum contează pentru tine acum, pentru că îți permit să te gândești la alte sensuri de mers.

Nu te preocupă ceea ce e deja pe rol, acele planuri în desfășurare care merg bine, ci te gândești mai mult la tot ce a ajuns la final, ori ca să le mai dai o nouă șansă în 2019, ori s-o iei complet de la capăt, cu noi instrumente la dispoziție. Gândește-te: ce s-a încheiat în 2018? Ca să repornești mașinăria în același plan în 2019, cu alte forțe și altă motivație la purtător

LEU

Este o zi în care simți nevoia să te retragi un pic pentru a sta de vorbă cu tine însuți și nu poți face asta eficient dacă în jur e vânzoleală. Îți găsești acel loc izolat și intim în care ești doar tu cu tine pentru a trece în revistă anul care se termină.

Cele câteva momente de liniște, de meditație, de concentrare asupra propriei vieți, te ajută să scoți la lumină o mulțime de lucruri frumoase care s-au întâmplat în 2018.

Ai trecut prin câteva momente de top, în care te-ai remarcat, ți-ai împlinit visele, ai pus mâna pe succes, ai primit laurii victoriei, și de aici îți extragi seva pentru reușitele anului care începe acum.

Nu folosi izolarea pentru a scoate la iveală micile eșecuri, ci doar marile realizări, pentru că ele te vor alimenta cu energie pozitivă din belșug pentru 2019.

 FECIOARĂ

Finalul de an trezește în tine noi vise, noi planuri pentru la anul. Ai avea vreo 3 mari dorințe de atins în 2019 și ai toate șansele să le vezi materializate mai ceva ca în visele tale.

Orice e posibil în 2019, deci, dacă tot stai să-ți programezi noul an în detaliu, nu stabili obiective fixe, nu le trasa tu chiar toate căile de mers până acolo, ci mai lasă lucrurile un pic și la voia întâmplării pentru că pot ieși chiar mai bine decât ți-ai imaginat tu acum.

Nu fi atât de exact în detalii, chiar dacă asta e firea ta, deoarece aceste mari planuri pot evolua și pe căi pe care tu nu le poți controla, descoperind că există și alte variante, la care tu nu te-ai gândit.

Propune-ți 3 mari țeluri pentru 2019, asta da, dar nu stabili deja și strategia cu care le vei atinge. Acest lucru lasă-l la voia hazardului, pentru că cine știe ce-ți aduce?

BALANȚĂ

Un mare vis se naște la trecerea dintre ani, un vis cu iz existențial, de care consideri că depinde întreaga ta viață, tocmai de aceea îi acorzi o atenție cu totul specială.

Stai și îl imaginezi în detaliu, trasezi direcția pas cu pas, ca la carte, pentru că îți pui toate speranțele în acest mare plan. Recunoști însă că, pentru a-l împlini, mai ai ceva de învățat, mai e nevoie de ceva experiență de viață, și trebuie să găsești oamenii de la care poți primi îndrumarea cea mai potrivită.

Poate trebuie să urmezi o școală, să asculți de un superior, un mentor, un profesor, sau doar să ceri sfatul părinților, ca atare nu insista să faci totul singur.

Dacă tot ți-ai stabilit obiectivul atât de important, gândește-te și de ce instrumente ai nevoie pentru a-l concretiza. Prima pe listă este cunoașterea, ca atare ce te poate ajuta s-o dezvolți?

SCORPION

Intri în noul an cu un soi de inocență, ca un copil nou născut care nu duce după el nici frustrări, nici emoții negative, nici probleme din vechiul an.

Ești complet curat, complet eliberat de balastul inutil pe care l-ai adunat. Eventual fă un fel de baie purificatoare înainte de a intra în noul an, și imaginează-ți că odată cu apa se duc la canal toate supărările din 2018.

Nou născut, ai mintea liberă pentru noi direcții, ești pregătit să primești noi și noi informații care să te transforme în omul care dorești să devii.

Nu contează ce lași în urmă, ci acum e important doar terenul complet liber pe care poți planta în voie tot ce dorești. Cu entuziasm, cu bucurie, cu încredere, și mai ales cu răbdare, pentru că nicio recoltă nu se coace peste noapte!

SĂGETĂTOR

Pui mare preț pe prezența prietenilor în viața ta și anul care se încheie e posibil să fi adus câteva surprize în acest sens. Ori ți-ai mărit cercul de prieteni cu câteva figuri noi, de la care ai mari așteptări, ori dimpotrivă, ai pierdut prietenia unor persoane, care au dovedit că nu merită afecțiunea ta.

Intri în noul an cu vise mari în acest plan, cu dorința de a socializa mai mult, de a te apropia de oameni, de a comunica, de a-ți oferi serviciile cât mai multor oameni care ar putea avea nevoie de tine, de a-ți lărgi cercul de prieteni și cunoștințe, de a forma o rețea mai solidă de cunoștințe pe care te poți baza, dintr-o mai mare nevoie de relaționare.

Deși și 2018 e posibil să fi oferit ceva daruri în acest sens, ești avid de socializare și intri în 2019 cu o listă întreagă de dorințe care gravitează în jurul aceluiași subiect: relația ta cu lumea!

CAPRICORN

O viață decentă necesită și un venit decent, de aceea te preocupă foarte mult banii familiei, privind spre 2019. Intri în noul an cu o listă întreagă de dorințe legate de o viață mai confortabilă, mai îmbelșugată, mai stabilă, și acest lucru are nevoie de bani, desigur.

Ai toate șansele ca 2019 să fie un an mai bogat din punct de vedere financiar, dar important e și cum iei startul: să faci trecerea spre 2019 cu optimism, cu încredere în mai bine, să vezi totul în ascensiune, cum crește, cum se dezvoltă, cum înaintează, și să crezi în capacitatea ta de a duce la îndeplinire toate aceste planuri.

Atitudinea ta de învingător contează, deci ce spui la trecerea dintre ani: se poate mult mai bine!

VĂRSĂTOR

Ultima zi a anului te găsește pe drum. Dacă nu efectiv în călătorie, pentru a ajunge la o destinație unde vei petrece revelionul, atunci pe un drum al vieții, care duce undeva! Unde duce, încă nu știi foarte bine, dar mergi mai departe extrem de curios să vezi ce te așteaptă.

Așa va fi și trecerea dintre ani, ca un puzzle pentru tine, pentru că îți pui tot felul de întrebări cu privire la ce te așteaptă, la ce-ți aduce 2019. Discuțiile tale cu ceilalți participanți la revelion tot în jurul acestor mari semne de întrebare gravitează.

Pentru că ești avid de cunoaștere, citești o sută de horoscoape din ziare și de pe internet, pentru că vrei să știi, nu vrei să lași anul care vine într-o ceață neclară.

Vrei să știi, iar informațiile care ajung la tine chiar azi au darul de a-ți face călătoria prin 2019 mult mai plăcută. Afli informații bune, pozitive, promițătoare, și ele te încarcă de optimism pentru un an și mai bun prin călătoria vieții tale.

 PEȘTI

Privești foarte serios și la anul care se termină, gata să extragi niște concluzii mature. Ești destul de mulțumit de 2018, se citește pe chipul tău un fel de satisfacție, de liniște, de siguranță că ai făcut ceea ce trebuie.

Dar privind spre 2019 îți dai seama că ar fi bine să faci niște modificări, pe ici, pe colo, prin părțile esențiale. Îți propui niște obiective, dar ești conștient că nimic nu ți se oferă pe tavă ci, pentru a obține ceva, trebuie să și dai ceva.

Există niște condiții acolo – se va întâmpla așa, dacă… – și exact ce urmează după acest DACĂ te preocupă pe tine acum cel mai mult. Vei fi mai fericit… dacă schimbi jobul, dacă slăbești, dacă schimbi alimentația, dacă te implici mai mult, dacă înveți ceva nou, ș.a.m.d.

Ca atare dorințele tale pentru 2019 trebuie să țină cont de toate aceste condiții obligatorii, și totul va fi bine… dacă vei respecta aceste condiții!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend