Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop 29 octombrie 2019

Publicat

in

O zi cu multe veşti bune pentru nativi şi surprize frumoase, mai ales în dragoste. Aveţi încredere în forţele proprii şi veţi reuşi să faceţi tot ceea ce vă propuneţi. 

La serviciu vă poate „aştepta” o mărire de salariu, depinde de voi cum veţi gestiona situaţiile în cadrul companiei.

Berbec

Berbeci, fiţi atenţi astăzi la serviciu, în cazuk în care aveţi un proiect important de rezolvat. Daţi dovadă de profesionalism în timpul şedinţelor la care pot participa şi superiorii. Doar aşa veţi reuşi să faceţi o impresie bună şi, cine ştie, poate salariul vostru se va modifica, în bine, în viitorul apropiat.

Taur

Tauri, ziua aduce linişte şi voie bună pentru voi. La serviciu nimeni şi nimic nu vă va schimba starea de pozitivitate, iar spre seară aţi putea face o scurtă plimbare în oraş, alături de persoana iubită. Dacă aveţi planuri de viitor cu jumătatea voastră, e timpul să le puneţi în aplicare. Perioada imediată următoare este perfectă pentru decizii în acest sens.

Gemeni

Gemeni, bucuraţi-vă de viaţă, de ceea ce vă oferă ea şi nu vă mai gândiţi la tot felul de scenarii pentru că nu veţi reuşi să schimbaţi cursul lucrurilor. S-ar putea să întâlniţi o persoană demnă de atenţia voastră, cineva care să vă ofere atenţia şi înţelegerea de care aveţi nevoie. Acordaţi o şansă, s-ar putea să nu regretaţi.

Rac

Dragi Raci, ziua poate aduce veşti uşor tulburătoare, însă cu mult calm, înţelegere, veţi reuşi să treceţi peste greutăţi. Cei dragi vă vor fi alături şi vă vor oferi un răgaz de gândire, referitor la drumul pe care veţi alege să îl urmaţi de acum încolo. Ţineţi minte, totul se rezolvă la un momentdat, ba chiar înainte să realizaţi cu adevărat.

Leu

Te vei simţi cu moralul scăzut astăzi şi e posibil ca accidental să dai vina pe asta pe cineva care îţi e foarte drag. Dacă ajungi să faci asta, e important apoi să analizezi motivele pentru care ai făcut-o, ce ai spus, cui ai spus, analiza s-ar putea să îţi dezvăluie ceva important despre tine însuţi. E posibil ca persoana în cauză să nu o ia personal, ceea ce ar putea să fie şansa ta.

Fecioară

E posibil să te simţi o victimă a hazardului. Cineva ar putea face un comentariu despre modul în care puteţi convieţui împreună, ceea ce te va pune pe gânduri şi vei analiza cât adevăr e în ceea ce spune această persoană. Mai ales că ai tendinţa să te arăţi mai apropiat decât sunteţi de fapt. Cel mai bine ar fi să nu reacţionezi, să rămâi tîcut şi să nu îţi arăţi nesiguranţele. Practic, poate e bine să joci puţin teatru.

Balanţă

Ai făcut o greşeală şi s-ar putea să ai probleme să faci faţă acestei greşeli. Nu pentru că e una mare, dar ea indică de fapt o problemă mai importantă şi refuzi să ceri ajutor. Şi e posibil să spună mai multe despre părţi din tine pe care refuzi să le vezi. O idee bună ar fi să laşi asta deoparte până când te simţi mai sigur pe tine şi ai curaj să priveşti problema direct.

Scorpion

Eşti foarte abil să faci faţă astăzi umbrelor tale, aşa cum se dezvăluie ele, vei folosi înţelepciunea şi nu te vei abate de la drumul tău. Prin umbre poţi înţelege ceva de care nu eşti foarte mândru, cum ar fi tendinţa de a trage cu ochiul, sau abilitatea de a inventa poveşti despre oameni. E ceva ce ai încercat de obicei să nu faci şi credeai că nu îţi va fi la îndemână să faci. Astăzi e ziua când ai ceva de învăţat. Dar ai grijă, atitudinea de azi nu va funcţiona la fel de bine de fiecare dată.

Săgetător

Săgetătorii vor fi subiectul bârfelor. Anumite persoane vor aduce în discuţie subiecte pe care nu le vreţi ştiute şi despre care nu vreţi să vorbiţi. De asemenea, dacă mergeţi la cumpărături, aveţi mare grijă. E bine să faceți calculele înainte, ca să nu riscați să cheltuiți mai mult decât v-ați propus. În rest, veți avea parte de o zi cu noroc. Veţi descoperi oportunități de afaceri care, pe viitor, vă vor ajuta să avansaţi în carieră.

Capricorn

Capricornii sunt, astăzi, foarte activi. Sunteţi plini de energie şi gata să vă asumaţi riscuri. Nu trebuie, însă, să faceți compromisuri dacă vi se va face o propunere care nu vă e pe plac. Ascultați-vă instinctul și refuzați, pentru a nu avea de suferit. Dacă sunteți singuri, astăzi nu vă veţi găsi jumătatea. Persoanele care vă ies în cale nu vă vor oferi relația la care visați, aşa că aşteptaţi zile mai favorabile.

Vărsător

E o zi în care Vărsătorii sunt nevoiţi să inventeze un răspuns la o întrebare care le este adresată şi la care nu ştiu răspunsul. Dacă nu sunteţi în proiecte importante, dormiți mai mult, leneviți până mai târziu. Aveți nevoie de odihnă după efortul depus în ultimele zile. Nu ar fi rău dacă v-aţi răsfăţa puţin. Savuraţi mâncarea preferată şi ascultaţi melodiile care vă binedispun.

Peşti

Peștii riscă să se împovăreze cu problemele prietenilor. Sunteţi deschişi la conversaţii, astfel că cei dragi vor vedea în voi persoana de încredere cărora se pot confesa. Horoscopul vă atenționează ca astăzi să nu faceţi cumpărături pentru că riscaţi să rămâneţi fără bani în portofel. De asemenea, nu exageraţi cu dulciurile și să aveți măsură la băuturi.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend