spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Horoscop 24 – 30 decembrie 2018. Cum vor fi Sărbătorile pentru fiecare zodie

Facebook Twitter Google+
Horoscop 24 – 30 decembrie 2018. Cum vor fi Sărbătorile pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal 24 – 30 decembrie 2018. Este săptămâna cu Crăciunul și ultima săptămână a acestui an. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Evenimentele astrologice ale acestei săptămâni

– 25 decembrie 2018: Cuadrat al lui Mercur (în Săgetător) cu Neptun (în Pești)

– 28 decembrie 2018: Venus (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

 Berbec

Poate reușiți de aceste Sărbători să plecaţi şi din localitate sau din ţară.

În relaţia de cuplu promite să fie şi mai bine şi să vă bucuraţi de bună înţelegere şi cu rudele, cu toţi prietenii. Vin bani de la job, dar şi din activităţile paralele, iar toate câștigurile sunt mai mult decât binevenite în această perioadă.

 Taur

Se poate să vă bucuraţi de sosirea cuiva în preajma Sărbătorilor şi să ieşiţi la masă, la plimbare, să vă vedeţi şi cu alţi prieteni comuni.

O să definitivaţi o situaţie, după care o să vă relaxaţi că v-a ajuns obseala, după atâta alergătura şi stres – poate plecaţi o zi, două la mare ori la munte, dacă nu aveți alte planuri de Revelion.

 Gemeni

E cineva care insistă să vă vedeţi şi poate fi începutul unei relaţii durabile, să fie cineva care să vă completeze frumos.

Se poate să vă între o sumă importantă în cont şi să plecaţi liniştiţi într-o staţiune de agrement, imediat după Crăciun,  să lăsaţi toate grijile de-o parte, să profitaţi de momentul de relaxare.

 Rac

O bucurie în familie, se însănătoşeşte cineva, o să vină o rudă de la drum lung și puteți avea o discuție constructivă cu aceasta, de Sărbători.

Undeva joi sau vineri, vi se dă ok-ul pentru un proiect care-o să v-aducă bani în plus la bugetul familiei şi o să fiţi încântaţi şi de muncă pe care o veţi depune.

 Leu

Revin vremurile bune şi în relaţia sentimentală şi o să cultivaţi armonia, o să faceţi abstracţie de lucrurile care v-au făcut viaţa grea. Se poate să vă permiteţi o escapadă turistică zilele-astea şi să vă relaxaţi c-aveati o nevoie acută de un respiro.

Mare atenție la cum vă îmbrăcați, nu cumva să răciți în preajma Anului Nou.

Fecioară

Se poate să revină acea persoană cu care începuserăţi o relaţie, dar care nu mai dăduse niciun semn de viaţă şi acum vă lămuriţi.

Se iveşte ocazia să plecaţi într-o excursie, să petreceţi câteva zile în altă parte a ţării şi să va-ncarcati bateriile pentru o perioadă mai lungă de timp.

 Balanță

O să faceţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu, să va puneţi de acord în cât mai multe privinţe.

O ieşire într-o zona turistică, o să vă ajute să dezamorsaţi un conflict conjugal, să sudaţi relaţia și să aveți Sărbători cu adevărat fericite și lipsite de orice fel de griji.

Scorpion

Poate mai faceţi o încercare să salvaţi o căsnicie, o relaţie cu cineva de care n-aţi vrea în ruptul capului să vă despărţiţi, c-aveţi multe în comun.

Această perioadă a Sărbătorilor de Iarnă vi se pare cel mai bun moment pentru a clarifica unele probleme sentimentale mai vechi și pentru a încerca să obțineți un răspuns pe care îl așteptați de multă vreme.

Săgetător

Poate vă duceţi într-o excursie prin ţară, mai daţi o raită pe la mare cu ocazia acestor sărbători. Spre finalul săptămânii, nu este exclus să vi se propună o colaborare tentantă şi poate fi punctul de plecare într-o nouă aventură profesională şi care o să vă asigure mai mulţi bani, de-aici încolo.

 Capricorn

Dacă sunteți singuri, e posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să fie alături de voi, să formaţi un cuplu, aşa cum v-aţi dorit. O să vă întâlniţi cu vechi şi mai noi prieteni, veţi socializa în perioada asta, poate multă lume-şi aduce aminte de voi şi invers!

O să va faceţi şi alţi prieteni.

 Vărsător

Se anunță sărbători liniștite în sânul familiei și nimic nu pare să tulbure această atmosferă de liniște și calm.

După Crăciun, vi se poate da o recompensă bănească şi să vi se dea şi mâna liberă să lucraţi la ceva care să vă pună în valoare. Şefii se ocupă mai mult de voi în perioada asta şi e de profitat.

PEȘTI

Relaţia de cuplu promite să fie şi mai bună, e momentul să vă întemeiaţi o familie, c-or să vină şi copiii. Se poate să începeţi planurile pentru a căuta să vă luaţi o casă, ori să-i aduceţi unele îmbunătăţiri celei în care locuiţi, să vă simţiţi şi mai confortabil acasă.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....