Conecteaza-te cu noi

SPORT

Halep a dat lovitura datorită lui Darren Cahill. Cât a câștigat în perioada cu Darren antrenor

Publicat

in

Ştirea finalului de an din tenisul mondial a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Darren Cahill a anunţat că întrerupe colaborarea cu Simona Halep.

Australianul care a ajutat-o pe româncă să devină lider mondial şi câştigătoare de turneu de Mare Şlem nu va mai fi antrenorul Simonei din 2019.

Dincolo de performanţele avute cu Darren Cahill, Simona pierde nu doar un antrenor ci şi o adevărată mină de aur. Câştigurile materiale ale româncei alături de Darren sunt de-a dreptul fabuloase. Un calcul simplu spune că australianul i-a adus româncei 40 de lei pe minut.

În urma colaborării dintre cei doi rămân opt turnee câştigate. Potrivit calculelor făcute de jurnalişti, Halep şi Cahill au fost împreună timp de 1.341 de zile (1.931.040 de minute). Rezultă că Simona a câştigat, în medie, aproximativ 10 dolari pe minut, adică aproape 40 de lei pe minut.

Darren Cahill, cunoscut drept unul dintre cei mai scumpi antrenori din lumea tenisului, i-a antrenat inclusiv pe Agassi şi Hewitt. Astfel, comisionul lui Cahill din câştigurile Simonei Halep s-a situat undeva în jurul a 20 de procente, el încasând aproximativ un milion de dolari pe an.

Cu Darren antrenor, Simona a devenit lider mondial, a câştigat aproape 21 de milioane de dolari doar din tenis şi a cucerit turneele Indian Wells 2015, Madrid 2016, Bucureşti 2016, Toronto 2016, Madrid 2017, Shenzhen 2018, Roland Garros 2018 şi Toronto 2018.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Elisabeta Lipă a rămas fără cuvinte! Angajaţii CNS Snagov sunt speriaţi şi disperaţi

Publicat

in

De

Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a rămas fără cuvinte  când a citit că personalul de la Complexul Sportiv Naţional Snagov a fost speriat de faptul că sportivii români din Italia se vor întoarce în baza de lângă Bucureşti.

Lotul de canotaj, aflat în cantonament în Italia, va reveni, joi, în ţară. Loturile de box şi canoe care de asemeena s-au aflat în peninsulă au sosit marţi seară, la Bucureşti.

„Nu ar trebui să intrăm în panică şi să ne facem probleme. Ne facem viaţa grea inutil. Suntem departe de zona roşie, suntem într-o zonă verde, frumoasă, unde suntem numai noi, unde sportivii noştri se pregătesc de zor pentru a intra în lupta pentru medaliile olimpice. Aşa că suntem liniştiţi. Ne panicăm şi ne minunăm de ce apare în presa sportivă din România. Panică, carantinare, izolare, nemulţumire. Este că trist să vezi că oameni cu care stai de ani de zile în acelaşi loc, în aceeaşi bază, te vezi cu ei în fiecare zi şi nu au încredere că nimeni nu îşi permite să bage sportivii suspecţi sau… Nimeni nu îşi permite lucrul ăsta. Şi noi încercăm să-i ferim pe cât putem ca să nu avem treabă cu nimeni. Dar fiecare persoană reacţionează în felul ei. Eu am rămas fără cuvinte când am citit că se revoltă personalul din bază că vin sportivii. Ei îi cunosc foarte bine, ne cunosc şi pe noi foarte bine, ştiu ce măsuri luăm. Doamne fereşte, dacă am avea un caz cu siguanţă nu l-am trimite să stea acolo. E ultimul lucru pe care ar fi trebuit să-l facă din punctul meu de vedere, această <revoltă> cu ghilimelele de rigoare. Dar asta este”, a declarat Lipă, la ProX.

Întrebată despre afirmaţia canoistului Constantin Dîba, care a spus că el ştie că Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi mutate la Moscova sau la Londra, Lipă a răspuns: „Mă bufneşte râsul! Nu ştiu ce surse oficiale are Dîba, dar cred că nu asta ar trebui să-l preocupe, ar trebui să-l preocupe calificarea şi participarea la Jocurile Olimpice.”

Întoarcerea lotului de canoe în ţară şi cazarea membrilor delegaţiei la Complexului Sportiv Naţional Snagov se face încălcând regulile aplicate persoanelor care vin din Italia, potrivit cărora acestea trebuie să stea în carantină la domiciliu, susţine, într-un comunicat, Sindicatului Naţional Sport şi Tineret.

Angajaţii CSN Snagov, îngijoraţi de riscurile la care se expun, spun că au fost ameninţaţi cu concedierea de conducerea bazei sportive dacă vor lipsi de la muncă în perioada următoare.

„În seara aceasta se întoarce din Italia, cu un avion de linie, lotul naţional de kaiac canoe şi sportivii vor fi duşi cu un autocar direct în Complexul Sportiv Naţional Snagov. În cursul zilei astăzi, 25 februarie, sportivii lotului de haltere au fost mutaţi în Complexul Izvorani şi alţii duşi în CSN Nicolae Navasart. CSN Snagov a fost eliberat pentru cei care vin din Italia. Restul sportivilor care erau în cantonament aici au fugit astăzi din bază la aflarea veştii. Şedinţa cu salariaţii a fost una tensionată şi, având în vedere că oamenii sunt speriaţi de riscul la care se expun, au fost ameninţaţi cu concedierea şi s-au făcut presiuni ca nimeni să nu lipsească în perioada următoare. Ministrul Ionuţ Stroe şi directorul CSN Snagov obligă personalul să deservească sportivii ce vor veni din Italia, deşi riscul de a fi expuşi la infecţie cu coronavirus este major. Nu se respectă regulile aplicate celor care se întorc din Italia şi care sunt trimişi în carantină la domiciliu şi nu este protejat personalul care deserveşte baza sportivă. Este inadmisbil ca oamenii să fie forţaţi să lucreze în centru de carantinare. Dacă decizia este ca sportivii să fie izolaţi în baza sportivă, atunci să se aducă personal specializat şi materialele necesare. Materialul este trimis în urma solicitării membrilor noştri care ne cer sprijin. Vom sesiza ISU, Jandarmeria şi DSP cu privire la nerespectarea procedurilor în aceste situaţii şi punerea în pericol a salariaţilor”, se arată în comunicatul citat.

Preşedintele Sindicatului Naţional Sport şi Tineret, Andy Nagy, a declarat, marţi seară, pentru News.ro, că angajaţii CNS Snagov sunt ”speriaţi şi disperaţi” şi că nu au fost anunţaţi oficial despre această decizie.

”Lotul de kaiac-canoe ar urma să sosească în această seară, la ora 23.00, cu avionul, iar de acolo să fie adus la CNS Snagov. Pentru asta a fost mutat lotul naţional de haltere la Izvorani, iar alţi sportivi, când au auzit, au fugit din camere. Angajaţii sunt speriaţi, disperaţi, ne-au sunat pe noi. Nu a existat nici către ei, nici către noi vreo informare oficială, nici verbală, nici telefonică, nici scrisă, să te poţi agăţa de ceva. E o muşamalizare, aşa pare că se încearcă. Ştim doar că sportivii aceia au fost în cantonament de la începutul anului în Italia, nu ştim oraşul, nu ştim nimic. Angajaţii de la CNS Snagov sunt oameni simpli, oameni de treabă, care îşi fac munca, dar normal că sunt speriaţi. Azi, după prânz a fost o şedinţă, în care au fost anunţaţi ce se va întâmpla. Noi am încercat să luăm legătura cu MTS, cu ministrul, cu directorul ANS Snagov, Adela Moise, fără niciun succes. Nu este o situaţie pe care noi să o rezolvăm, dar nici nu putem sta cu mâinile în sân când oamenii ne cer ajutorul. Mai mult, la şedinţă li s-a spus ceva de genul: luaţi şi voi un medicament, ceva, şi va fi bine! Vrem să sesizăm Direcţia de Sănătate Publică, e foarte urgentă povestea şi nu e normal ce se întîmplă. Oamenii de la CNS Snagov sunt obligaţi să accepte o situaţie care nu e în conformitate cu reglementările legale privind coronavirus şi persoanele care sosesc din Italia”, a declarat Andy Nagy, pentru News.ro.

În doar câteva zile, Italia a devenit ţara europeană cea mai afectată în ceea ce priveşte numărul cazurilor de infectare cu coronavirus. De vineri până acum s-au înregistrat în Italia peste 320 cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus şi 11 decese, arată news.ro.

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

A început ca din tun! Simona Halep a surprins-o

Publicat

in

De

Simona Halep a început ca din tun meciul cu Jennifer Brady, din semifinalele de la Dubai. Mai întâi, „Simo” a câștigat primul game al meciului chiar pe serviciul adversarei, iar apoi a reușit o execuție superbă în game-ul al treilea. Brady a atacat la fileu, dar a greșit „scurta”, iar Halep a surprins-o imediat cu un lob de efect.

Românca a avut o replică de mare campioană, care a venit imediat după ce Brady a reușit primul as al meciului, iar încrederea îi creștea. Nu a fost însă cu noroc pentru americancă.

După ce a servit, Brady a atacat la fileu, dar a greșit „scurta”, iar Halep a surprins-o imediat cu un lob de efect. Totul în aplauzele publicului care a umplut arena din Dubai.

„Numărul 2 mondial a jucat sublim, câştigând multe puncte pe primul serviciu şi având de combătut doar două şanse de break, pe care le-a salvat cu aplomb.

În confruntarea cu Brady, Halep a avut 16 lovituri câştigătoare faţă de doar 8 erori neforţate, în timp ce Brady, care a eliminat 3 jucătoare din top 20 până în penultimul act, a comis 14 greşeli neforţate,” au scris cei de la site-ul oficial al WTA, informează digi24.ro.

Vezi și:

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend