spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

HALAL JURIŞTI ! Primăria lui Panţurescu dată iar în judecată de un argeşean care vrea despăgubiri ! 

Facebook Twitter Google+
HALAL JURIŞTI ! Primăria lui Panţurescu dată iar în judecată de un argeşean care vrea despăgubiri ! 

– Un locuitor vrea daune după ce primăria s-a folosit abuziv de terenul său
– Juriştii Primăriei nu au intervenit până acum în proces

Nu mai este un secret că, deşi plătiţi regeşte, juriştii primăriei Curtea de Argeş nu prea au timp să reprezinte interesele administraţiei locale în tot mai multele procese aflate pe rolul instanţelor de judecată. Ba, mai mult, pentru a nu-i stresa pe cei plătiţi din banul public, aceeaşi primărie angajeaza şi plăteşete onorarii considerabile altor avocaţi din judeţ sau din ţară. Un exemplu care arată calitatea compartimentului juridic este reprezentat de un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Curtea de Argeş încă din luna octombrie şi în care, până acum, primăria nu a fost reprezentată efectiv de vren jurist angajat cu carte de muncă.

I-au ocupat abuziv terenul de pe strada 1 mai ?

Aşa cum se ştie, după implicarea efectivă a ziarului nostru încă din 2016, Primăria Curtea de Argeş a decis să efectueze lucrările de consolidare necesare protejării împotriva alunecărilor de teren de pe strada Rozelor. Lăsînd deoparte anumite greşelei ale primăriei care au intarziat extrem de mult finalizarea lucrărilor de consolidare, firma eecutantă dar şi primăria s-au folosit de un teren care apartine uni cetăţean de pe strada 1 Mai. Mai exact, o suprafaţă de teren de 368 mp ce aparţine lui Radu Vasile ar fi fost ocupată abuziv şi folosită drept loc de depozitare a unor materiale. Firesc, avand in vedere întărzierea lucrărilor, omul s-a trezit ca nu-şi poate folosi terenul aproape un an de zile, motiv pentru care a dat Primăria Curtea de Argeş în judecată solicitînd eliberarea şi curăţirea terenului dar şi despăgubiri de aproape 200 milioane lei vechi.

Primăria chemată la interogatoriu ! Ce fac juriştii lui Panţurescu?

De remarcat ca din octombrie şi pînă la această dată, deşi au fost patru termene de judecată, juriştii primăriei nu prea s-au sinchisit să treacă pe la Judecătorie sau să mimeze de la distanţă, măcar, o reprezentare juridică. Aşa se face că reclamantul a prins curaj şi a solicitat şi insistat ca Primăria Curtea de Argeş să fie chemată la interogatoriu. Poate acum Panţurescu se va trezi şi îşi va aminti ce salarii babane plăteşte din banii contribuabillior trupei de jurişti conduse de Janina Zarioiu. Sau poate că nu şi, din nou, vă cheltui suplimentar din banii publici alte sume pentru a angaja vreo casa de avocatura. Cert este că, dacă va pierde şi acest proces, Primăria lui Panţurescu va plăti despăgubiri omului care sustine că i-a fost ocupată abuziv proprietatea. Din banii primarului, din banii juriştilor ? Nu, din banii argeşenilor !

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....