Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

HAI CU NEPOTISMUL !!! Finul lui Adrian Miuțescu, numit șef la Finanțe Argeș

Publicat

in

Avem șef nou la finanțele argeșene și nu, nu s-a dat vreun concurs, ci a fost numit pe criterii politice ! Asta indică deciziile de numire pentru șefii de servicii începând cu 01.01.2020, din AJFP Argeș, ajunse la destinatari abia in data 10.01.2020. Printre cei numiti, il regasim si pe Răzvan Mihai Deaconescu ,taman finul liderului PNL Arges, Adrian Miuțescu, care este, 10.01.2019, noul Șef Serviciu la Contribuabili Mijlocii. De precizat ca PNL a schimbat regulile, mai exact deși Codul Administrativ prevede că numirile ȋn funcţii se fac pe maxim 6 luni, numirile la AJFP Argeș sunt făcute pe o perioadă nedeterminată.

Iata lista cu noii sefi la Fiscul argeșean, unul dintre acestia fiind Răzvan Mihai Deaconescu, nimeni altul decat finul liderului PNL Arges, Adrian Miuțescu.

  • Șef Evidență Persoane Fizice – Cârjescu Adriana;
  • Șef Serviciu Topoloveni – Bobeică Gheorghe;
  • Șef Serviciu Colectare și Executare Persoane Fizice – Marius Ciucă;
  • Șef Serviciu la Contribuabili Mijlocii – Răzvan Mihai Deaconescu;
  •  Șef serviciu Inspecție Fiscală – Oneci Lavinia;
  • Trezorier șef – Ionescu Doina

 Lui Ionescu Gabriela șef administrație adjunct Colectare PJ i-a fost prelungit mandatul de șef administrație, până pe 31.01.2020 . La fel și lui Baciu Lambeanu Claudian, șef administrație adjunct Colectare PF i-a fost prelungit mandatul până în 31.01.2020.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Oreste lansează un avertisment serios pentru PNL, PMP și USR: ‘Dacă nu vor începe cu adevărat’

Publicat

in

De

Jurnalistul Oreste Teodorescu lansează un avertisment la adresa tuturor partidelor care se vor alternative la PSD.

Oreste trage un semnal de alarmă și precizând că „dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil”.

Partidele care susțin parcursul european, Civilizația occidentala și progresul spiritual și material al României trebuie sa înțeleagă ca cei dispuși sa le voteze așteaptă in primul rând ca ele sa nu semene cu PSD… credeți ca liberalii, useristii sau pemepistii au atins maturitatea necesară încât sa facă cu adevărat o altfel de politica decât cea a populismului, manipulării și a jefuirii banului public?

Pentru a afla, trebuie sa ii vedem in exercițiul functiunii… însă îmi permit sa ii avertizez pe toți, ca dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil! Și ca sa reusesasca, noi toți ar trebui sa fim vigilenți și reactivi! Suntem mulți, ne-am trezit din capcanele ideologiei gaunoase și avem așteptări mari! Nu mai toleram incompetenta și minciuna! Iar dacă vom deveni iar nepăsători și dezabuzați, atunci ne meritam soarta!”, atenționează Oreste.

Vezi și

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Simona Halep face spectacol! Victorie formidabilă la Dubai

Publicat

in

De

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, a făcut spectacol la Dubai.

La capătul unei partide epuizante, jucătoarea noastră s-a impus, în trei seturi, în fața kazahei Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6.

Știre în curs de actualizare

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend