Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Grupul R.E.M. a lansat o piesă pentru a strânge fonduri pentru cei afectaţi de uraganul Dorian

Publicat

in

Grupul R.E.M. a lansat piesa „Fascinating” pentru a strânge bani pentru oamenii afectaţi de uraganul Dorian, potrivit ultimateclassicrock.com.

Veniturile obţinute de pe urma piesei vor fi donate organizaţiei caritabile Mercy Corps.

Potrivit unui comunicat de presă, trupa a înregistrat cântecul în 2001. El nu a fost lansat până în prezent.

Deşi era preferatul solistului Michael Stipe din sesiunea de înregistrări pentru „Reveal”, nu a fost inclus pe cel de-al 12-lea album. Melodia a mai primit o şansă în 2004, când grupul înregistra „Around the Sun” la Compass Point Studios din Nassau, Bahamas, însă era în contrast cu celalte piese de pe album.

„Fascinating” poate fi accesată online pe Bandcamp şi descărcată pentru o donaţie de 2 dolari.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

R.E.M. a mai fost implicată în campania de strângere de fonduri a aceleiaşi organizaţii în urma uraganului Katrina, care a lovit Statele Unite în 2005.

„Am fost norocos să petrec multe săptămâni muncind şi cântând în Bahamas, mi-am făcut prieteni şi am făcut multă muzică acolo”, a spus basistul Mike Mills. „Mi se rupe inima să văd dezastrul provocat de uraganul Dorian. Vă rog, ajutaţi-ne pe noi şi Mercy Corps să facem tot ce putem pentru a alina suferinţa cauzată de catastrofă”.

Trupa americană R.E.M. şi-a încetat activitatea în 2011, după 31 de ani de la înfiinţare. Formaţia a lansat 15 albume de studio, între care s-au remarcat „Green” (1988), „Out of Time” (1991), „Automatic for the People” (1992) şi „Monster” (1994). Grupul – format din Michael Stipe (voce), Peter Buck (chitară), Mike Mills (bas) şi Bill Berry (tobe) – a fost inclus, în 2007, în Rock and Roll Hall of Fame. În septembrie 2011, printr-un mesaj publicat online, membrii formaţiei au anunţat despărţirea amicală.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Oamenii de știință descoperă un antibiotic puternic folosind inteligența artificială

Publicat

in

De

În premiera mondiala, oamenii de știință au descoperit un nou tip de antibiotic folosind inteligența artificială (AI), conform BBC.

Descoperirea a fost declarată de experți ca un avans major în lupta împotriva problemei tot mai mari a rezistenței la medicamente. Un algoritm puternic a fost utilizat pentru a analiza peste o sută de milioane de compuși chimici în câteva zile.

Noul antibiotic are capacitatea de a ucide 35 de tipuri de bacterii potențial mortale, au spus cercetătorii.

Infecțiile rezistente la antibiotice au crescut în ultimii ani, cu 9% în Anglia între 2017 și 2018, până la aproape 61.000.

Dacă antibioticele sunt luate în mod necorespunzător, bacteriile dăunătoare care trăiesc în interiorul organismului pot deveni rezistente la acestea, ceea ce înseamnă că medicamentele pot să nu funcționeze atunci când este cu adevărat necesar. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a numit fenomenul „una dintre cele mai mari amenințări la adresa securității și dezvoltării globale a sănătății”.

„În ceea ce privește descoperirea antibioticelor, aceasta este absolut o premieră”, a spus Regina Barzilay, cercetătoare principală a proiectului la Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Oficiali americani au transmis democratului Bernie Sanders că Rusia încearcă să-i sprijine campania

Publicat

in

De

Oficiali americani i-au transmis concurentului prezidențial democrat Bernie Sanders că Rusia încearcă să-i sprijine campania electorala, a informat Reuters, citand Washington Post.

Președintele republican Donald Trump și parlamentarii americani au fost informați, de asemenea, despre asistența rusă acordată senatorului Sanders, ziarul american citând persoane care sunt familiarizate cu problema, fără însă a da nume.

Nu este clar încă ce formă ar putea lua asistența Rusiei.

„Sincer, nu-mi pasă cine vrea să fie președinte Vladimir Putin . Mesajul meu pentru acesta este clar: Nu va implicați în alegerile americane sau, în calitate de președinte, mă voi asigura că o faceți ”, a spus Sanders într-o declarație care răspunde raportului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend