Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Grabiti-va! Numai astazi mai puteti plati impozitele fara penalitati

Publicat

in

Numai astăzi mai puteţi plăti pentru anul în curs, fără penalizări, impozitul pe clădiri, pe terenuri şi pe mijloacele de transport pe care le deţineţi.

La Pitesti mai multe centre de incasare

Persoanele fizice care achită integral, pînă astăzi, inclusiv, a­ceste impozite beneficiază de bonificaţia de 10%. Impozitul anual, de pînă la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral pînă la primul termen de plată, respectiv 30 iunie 2016 inclusiv. Programul de încasări a impozitelor şi taxelor locale pentru data de 30 iunie este următorul: la sediul Primăriei Piteşti din strada Victoriei nr. 24 – ora 8,00 – 18.30); Centrul de încasări din Bulevardul Republicii, bl. G1, parter – ora 8.00 – 18.00; Centrul de încasări din Bulevardul Republicii, blocul 214, parter (zona Gară Sud) – orele 8.00 – 18.00; Centrul de încasări din Bulevardul 1 Decembrie 1918, bl. M5a, parter (zona piaţă agroalimentară) – orele 8.00 – 18.00; Centrul de încasări situat în strada Bradului (lîngă Şcoala Nr. 12, din cartierul Trivale) – orele 8.00 – 18.00.
De asemenea, contribuabilii mai au încă două modalităţi de plată electronică cu cardul bancar prin Internet, disponibile la adresele www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro.

La Curtea de Arges de asemenea se pot achita, fara penalitati taxele pana astazi la ora 16.00 iar la Mioveni programul este prelungit pana la ora 18.00 la centrele unde locuitorii orasului sunt obisnuiti sa isi achite darile catre primarie.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

ACUM! Accident groaznic la Merișani – Intervin 3 ambulanțe

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un grav cccident rutier a avut loc pe DN 7C, comuna Merișani, sat Dobrogostea. Potrivit primelor informații sunt 3 persoane încarcerate.
Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Romii se revoltă! `Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor`

Publicat

in

De

Protest în Târgu Mureș cu 500 de participanți după declarațiile primarului, Dorin Florea care a spus că ar trebui monitorizată și controlată natalitatea în rândurile familiilor sărace de etnie romă.

La aproape o săptămână de la declarațiile rasiste ale edilului cei jigniți de acesta au decis să protesteze cerând demisia primarului. Unii dintre participanți erau pentru prima dată la o acțiune civică de felul acesta.

Au fost aproximativ 500 de participanți romi și neromi din Tg. Mureș, unii dintre ei prima dată la un protest în special din carierele marginașe, sărace și ignorate de ”primarul minune” care nu a ținut cont niciodată de aceste cartiere în investițiile pe care le-a făcut. Știm foarte bine că a avut agenți electorali în rândul romilor, și aici este problema pentru că romii l-au susținut pe acest domn să obțină mandat de primar și s-a întors împotriva lor ulterior. Parctic și-a pierdut o parte din suportul alegătorilor din Tg. Mureș venind cu astfel de declarații.

Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor sunt legate de mandatul lui viitor. Acest domn își pierde funcția și caută soluții, scopul a fost să își mențină poziția.

A fost debutul astăzi dar de acum vor urma și alte forme de protest. Vom cere președintelui Klaus Iohannis să retragă decorația acordată de Băsescu acestui domn. Vom depune și o plângere penală la parchet pe numele primarului, totodată intenționăm să creăm o petiție pentru prefectul județului Mureș ca să îl suspende din funcție” a declarat pentru b1.ro sociologul și activistul pentru cauza romilor, Ciprian Necula, arată realitatea.

Vezi și:

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend