spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ghiţă s-a ţinut de cuvânt: toarnă covor asfaltic la Noapteş – „Dacă nu se întorcea deputatul acasă nu se asfalta !” spun nopteşenii

Facebook Twitter Google+
Ghiţă s-a ţinut de cuvânt: toarnă covor asfaltic la Noapteş – „Dacă nu se întorcea deputatul acasă nu se asfalta !” spun nopteşenii

– Pentru ca un deputat PSD s-a intors la casa de la Noapteş, au demarat lucrarile de reparaţii, spun nopteşenii

Aşa cum anunţam în premieră încă de ieri, de astăzi se şi toarna covor asfaltic la Noapteş, pe strada Luncilor, ceea ce arată că şeful SPGC se ţine de cuvant si asfalteaza celebra strada. Asta se intamplă după ce Pic si Poc au mintit doi ani ca nu au nicio putere in a gasi o solutie sa asfalteze drumul de la Noaptes, dupa ce PSD-istii de la Consiliu Judetean s-au laudat ca au sacul cu bani necesari asfaltarii, in prag de an electoral, minune, au găsit solutia asfaltarii de catre primărie, adica de acea institutie care are in administrare cartierul Noaptes, aceeasi institutie unde noptesenii si-au plătit constiinciosi taxele si impozitele regale in timp ce masinile li se faceau ţăndări în gropile de pe strada.

Bomba a venit azi de la cîţiva locuitori din Noapteş care au avut numai cuvinte de ocară la adresa lui PIC şi POC. Mai mult, aceştia au ţinut să se întrebe retoric cum a ajuns Panţurescu şi alţi mahări locali, cam străini de Curtea de Argeş, sa deţină suprafeţe mari de teren in Noapteş. ” Panţurescu are teren aici deşi el este din Tutana, nu de aici. Ştiu că e cel mai vechi consilier local, ce, abia acum a aflat ca primaria poate asfalta, dupa atîţia ani in care şi-a bătut joc de noi spunîndu-ne că el, săracul, nu are nicio putere şi ca doar cei de la Consiliu Judeţean pot asfalta ? Vă spun eu de ce s-a asfaltat acum de primărie: aşa a dat ordin deputatul Draghici. Acum doi ani ăsta şi-a vandut casa de aici , de la Noapteş. Vedeti, daca nu a mai avut casa aici, nu s-a mai miscat un băţ in ultimii doi ani.  Acum, dacă şi-a recuperat casa şi s-a întors la Noapteş, iată că se poate asfalta. Deh, are domnul deputat maşină de fiţe, bone filipineze care nu suportă drumul cu gropi….”, ne-a spus un cetăţean din Noapteş.

Nu ştim ce bone are deputatul sau ce maşină, ştim ca, intr-adevăr, alături de alţi oameni de bine din oraş dar cu puţine legaturi stămăşeşti urbea,  şi Panţurescu deţine o importantă suprafaţă teren în zonă.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....