Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ghiţă s-a ţinut de cuvânt: toarnă covor asfaltic la Noapteş – „Dacă nu se întorcea deputatul acasă nu se asfalta !” spun nopteşenii

Publicat

in

– Pentru ca un deputat PSD s-a intors la casa de la Noapteş, au demarat lucrarile de reparaţii, spun nopteşenii

Aşa cum anunţam în premieră încă de ieri, de astăzi se şi toarna covor asfaltic la Noapteş, pe strada Luncilor, ceea ce arată că şeful SPGC se ţine de cuvant si asfalteaza celebra strada. Asta se intamplă după ce Pic si Poc au mintit doi ani ca nu au nicio putere in a gasi o solutie sa asfalteze drumul de la Noaptes, dupa ce PSD-istii de la Consiliu Judetean s-au laudat ca au sacul cu bani necesari asfaltarii, in prag de an electoral, minune, au găsit solutia asfaltarii de catre primărie, adica de acea institutie care are in administrare cartierul Noaptes, aceeasi institutie unde noptesenii si-au plătit constiinciosi taxele si impozitele regale in timp ce masinile li se faceau ţăndări în gropile de pe strada.

Bomba a venit azi de la cîţiva locuitori din Noapteş care au avut numai cuvinte de ocară la adresa lui PIC şi POC. Mai mult, aceştia au ţinut să se întrebe retoric cum a ajuns Panţurescu şi alţi mahări locali, cam străini de Curtea de Argeş, sa deţină suprafeţe mari de teren in Noapteş. ” Panţurescu are teren aici deşi el este din Tutana, nu de aici. Ştiu că e cel mai vechi consilier local, ce, abia acum a aflat ca primaria poate asfalta, dupa atîţia ani in care şi-a bătut joc de noi spunîndu-ne că el, săracul, nu are nicio putere şi ca doar cei de la Consiliu Judeţean pot asfalta ? Vă spun eu de ce s-a asfaltat acum de primărie: aşa a dat ordin deputatul Draghici. Acum doi ani ăsta şi-a vandut casa de aici , de la Noapteş. Vedeti, daca nu a mai avut casa aici, nu s-a mai miscat un băţ in ultimii doi ani.  Acum, dacă şi-a recuperat casa şi s-a întors la Noapteş, iată că se poate asfalta. Deh, are domnul deputat maşină de fiţe, bone filipineze care nu suportă drumul cu gropi….”, ne-a spus un cetăţean din Noapteş.

Nu ştim ce bone are deputatul sau ce maşină, ştim ca, intr-adevăr, alături de alţi oameni de bine din oraş dar cu puţine legaturi stămăşeşti urbea,  şi Panţurescu deţine o importantă suprafaţă teren în zonă.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela informează: `Voi propune ca autoritățile locale să poată să mai angajeze`!

Publicat

in

De

În ciuda faptului că a primit aviz negativ din partea Parlamentului, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că preocuparea sa va fi ca Ministerul Afacerilor Interne să apere cetățenii. Marcel Vela a anunțat că va propune ca autoritățile locale să poată să mai angajeze strict un polițist local pentru paza fiecărei școli care aparține de primăria respectivă. Eu nu pot să propun să desființăm Poliția Locală, ca fost primar vă spun că Poliția Locală trebuie regândită la nivel de atribuții. Am discutat cu mai mulți edili și voi propune că autoritățile locale să poată să mai angajeze strict un polițist local pentru paza fiecărei școli care aparține de primăria respectivă”, a spus Vela.

În cadrul Comisiilor reunite pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Parlament i s-a cerut ministrului Vela să desființeze Poliția Locală.  Ministrul a spus că nu va desființa Poliția Locală și că va propune ca autoritățile locale să poată să mai angajeze strict un polițist local pentru pază fiecărei școli care aparține de primăria respectivă.

„Eu nu pot să propun să desființăm Poliția Locală, ca fost primar vă spun că Poliția Locală trebuie regândită la nivel de atribuții. Am discutat cu mai mulți edili și voi propune ca autoritățile locale să poată să mai angajeze strict un polițist local pentru pază fiecărei școli care aparține de primăria respectivă”, a spus Vela.

„Indiferent de votul dumneavoastră, vă mulțumesc, știu că votul a fost politic. Preocuparea mea va fi ca Ministerul Afacerilor Interne să apere cetățenii și să fie o instituție de elită”, le-a spus Vela senatorilor și deputaților din comisiile reunite la finalul audierilor.

La un moment dat, președintele ședinței de audiere, deputatul Ion Mocioalcă, a trebuit să plece, prilej numai bun pentru ministrul Vela să mai destindă atmosfera și să-l întrebe: „Votul cum este totuși?”. „Îl știți”, i-a transmis Mocioalcă. Doar că votul nu a mai fost același că la audierile din urmă cu trei luni. Au fost doar nouă voturi favorabile lui Vela, patru abțineri, în timp ce 15 au fost împotrivă, arată flux24.ro.

Vezi și:

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Incendiu devastator la Călinești! Zece persoane au rămas fără locuință

Publicat

in

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți într-o hală agricolă din comuna Călinești, acolo unde locuiau în chirie 10 persoane.

Este vorba despre o familie, din Târgu Mureș, cu patru copii și mai multe rude ale acestora. Toți locuiau în chirie în Argeș. Oamenii au supraîncălzit soba, iar de la aceasta s-au aprins câteva materiale combustibile. A fost de ajuns ca hala să fie distrusă de flăcări.

Hala avea o suprafață de 800 mp, în ea fiind amenajate mai multe camere de locuit. Incendiul s-a manifestat in 3 camere, iar alte 3 s-au degradat.

Oamenii veniseră în Argeș pentru niște afaceri cu burlane și covoare. Aceștia au rămas acum fără o locuință. Din fericire, nicio persoană nu a fost grav rănită în urma incendiului. Imediat cum și-au dat seama că totul va arde, oamenii si-au luat copiii în brațe și au fugit din locuința în flăcări. Doar o femeie s-a rănit la o mână, fiind transportată la spital.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend