spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ghita Ciobanu` nemultumit de autoritatile din Curtea de Arges

Facebook Twitter Google+
Ghita Ciobanu` nemultumit de autoritatile din Curtea de Arges

Ghita Ciobanul, cunoscut in urma aparitiilor sale in reclame TV, a ajuns in aceasta dimineata la Curtea de Arges unde si-a sustinut prietenul, pe Dan Petrescu, cel care amenintase ca va aduce 2000 de oi in curtea primariei.

Ghita spune ca autoritatile din orasul regal nu ii ajuta pe membrii comunitatii si ca, problemele pe care le au ciobanii in ultima perioada sunt aceleasi in toata tara, nu numai la Curtea de Arges.

„Am venit sa imi susttin colegii, suntem veniti din toata tara….In tara este aceeasi probelma peste tot. Unde nu sunt asociatii, pasunile se dau pe interese. Eu zic ca aici la Curtea de Arges nu s-a vrut sa fie date pasunile localnicilor. Printr-o hotarare de consiliu local s-ar fi putut face altfel… s-ar fi putut da o lege pentru comunitatea locala” a spus Ghita Ciobanul.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....