Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Gest INCREDIBIL făcut de Hillary Clinton, în Europa: A citit, la o expoziție, e-mailurile SECRETE pentru care a fost atacată în campania prezidețială

Publicat

in

E-mail-urile lui Hillary Clinton, care au fost mult timp subiect de discuţie politică, au fost transformate în artă, iar fostul secretar de stat a fost să le vadă la Veneţia, scrie CNN, potrivit news.ro.

Candidatul democrat la agerile prezidenţiale din 2016 a fost prezentă marţi la expoziţia „HILLARY: The Hillary Clinton Emails”. A răsfoit mesajele imprimate şi a petrecut un timp într-o replică a Biroului Oval.

„Hillary Clinton a petrecut o oră citindu-şi e-mail-urile la expoziţia mea cu cele 62.000 de pagini de la Veneţia”, a scris poetul şi artistul american Kenneth Goldsmith miercuri, pe Twitter.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Curatorii, care lucrează sub numele Francesco Urbano Ragazzi, au declarat pentru CNN că Hillary Clinton a venit la expoziţie pentru un tur privat.

În timpul turului, ea a avut ocazia de a răsfoi cele 30.000 de e-mail-uri care au fost trimise şi primite pe contul ei privat în timp ce făcea parte din Guvern, între anii 2009 şi 2013.

Preşedintele Donald Trump s-a folosit în campania din 2016 de acest scandal. Ancheta FBI a demonstrat că, dintre cele 30.000 de e-mail-uri trimise de ea către Departamentul de Stat de pe propriul cont în 2014, 110 au conţinut informaţii clasificate la acel moment.

Agenţia nu a recomandat sancţionarea lui Clinton, deşi directorul de atunci al FBI, James Comey, le-a făcut reproşuri ei şi consilierilor ei pentru că au fost „extrem de neglijenţi”.

Într-un interviu acordat TGR Veneto, Clinton a spus: „A fost şi încă este unul dintre cele mai stranii şi absurde evenimente din istoria politică a Americii. Iar toată lumea poate intra să le vadă – nu e nimic acolo. Este un mod artistic de a explica acelaşi lucru pe care l-am explicat în cartea pe care am scris-o, What Happened. Iar asta este faptul că nu a fost nimic greşit, nu era nimic care ar fi fost atât de controversat”.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

Clinton a ţinut să avertizeze şi ţările europene să fie vigilente, în alegerile pe care le organizează, cu privire la atacurile ruseşti. „Europenii ar trebui să fie foarte conştienţi de ruşii care sunt implicaţi şi încearcă să influenţeze alegerile în toate democraţiile, iar ei au dus un atac sistematic şi cuprinzător în alegerile noastre. A fost un factor important care nu a mai fost parte în sistemul nostru până acum”.

Expoziţia de la Veneţia a fost inaugurată în mai, la Despar Teatro Italia, şi va fi deschisă până în noiembrie.

Goldsmith, care se afla în New York când Hillary Clinton a vizitat-o, a spus că ea a venit după ce un fost coleg de liceu de-ai ei a vizionat expoziţia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Oamenii de știință descoperă un antibiotic puternic folosind inteligența artificială

Publicat

in

De

În premiera mondiala, oamenii de știință au descoperit un nou tip de antibiotic folosind inteligența artificială (AI), conform BBC.

Descoperirea a fost declarată de experți ca un avans major în lupta împotriva problemei tot mai mari a rezistenței la medicamente. Un algoritm puternic a fost utilizat pentru a analiza peste o sută de milioane de compuși chimici în câteva zile.

Noul antibiotic are capacitatea de a ucide 35 de tipuri de bacterii potențial mortale, au spus cercetătorii.

Infecțiile rezistente la antibiotice au crescut în ultimii ani, cu 9% în Anglia între 2017 și 2018, până la aproape 61.000.

Dacă antibioticele sunt luate în mod necorespunzător, bacteriile dăunătoare care trăiesc în interiorul organismului pot deveni rezistente la acestea, ceea ce înseamnă că medicamentele pot să nu funcționeze atunci când este cu adevărat necesar. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a numit fenomenul „una dintre cele mai mari amenințări la adresa securității și dezvoltării globale a sănătății”.

„În ceea ce privește descoperirea antibioticelor, aceasta este absolut o premieră”, a spus Regina Barzilay, cercetătoare principală a proiectului la Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Oficiali americani au transmis democratului Bernie Sanders că Rusia încearcă să-i sprijine campania

Publicat

in

De

Oficiali americani i-au transmis concurentului prezidențial democrat Bernie Sanders că Rusia încearcă să-i sprijine campania electorala, a informat Reuters, citand Washington Post.

Președintele republican Donald Trump și parlamentarii americani au fost informați, de asemenea, despre asistența rusă acordată senatorului Sanders, ziarul american citând persoane care sunt familiarizate cu problema, fără însă a da nume.

Nu este clar încă ce formă ar putea lua asistența Rusiei.

„Sincer, nu-mi pasă cine vrea să fie președinte Vladimir Putin . Mesajul meu pentru acesta este clar: Nu va implicați în alegerile americane sau, în calitate de președinte, mă voi asigura că o faceți ”, a spus Sanders într-o declarație care răspunde raportului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend