spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Gaşca lui Miuţescu pe făraş ! Rareş Bogdan a luat act, aseară, de nemulţumirile şi propunerile primarilor din Argeş

Facebook Twitter Google+
Gaşca lui Miuţescu pe făraş ! Rareş Bogdan a luat act, aseară, de nemulţumirile şi propunerile primarilor din Argeş
  • Primar PNL: Am depus o lista cu semnaturi pentru demiterea lui Miutescu si venirea lui Rares Bogdan in fruntea PNL Argeş. 

Este clar, liberalii adevarati din Arges nu se lasa pana nu il vad pe Miutescu plecat din fruntea PNL, la un loc cu gasca sa de trepadusi. Aseară, majoritatea primarilor PNL din Argeș au plecat la Bucuresşti  Bucureștiului pentru a se întâlni cu Rareș Bogdan. La întâlnirea a avut loc la un restaurant din capitală, s-au discutat multe şi, oficial, tema principală fiind alegerile prezidențiale si lansarea lui Klaus Iohannis de la Pitesti din data de 7 septembrie.

De precizat ca primarii au fost convocati la aceasta intalnire nu de conducerea judeteana a partidului care habar nu a avut si a fost total ignorata, ci de primarul Baicea de la Costesti.  Potrivit inofrmatilor obtinute de ziarul nostru, primarii au inmanat lui Rares Bogdan o lista cu nemultumirile legate de activitatea lui Adrian Miutescu si a gastii sale. De asemenea, i s-a cerut lui Rares Bogdan să preia urgent conducerea filialei Arges a PNL, mai exact imediat dupa lansarea lui Iohannis la prezidentiale de la Pitesti din data de 7 septembrie. ” Oficial, da, asta a fost tema dar noi am mers acolo ca sa rezolvam situatia din PNL Arges si atitudinea dictatoriala a presedintelui Adrian Miutescu. Am fost convocati de Baicea de la Costesti si nu am dorit ca Miutescu sau altii din preajma lui sa afle de actiunea noastra. Noi am strans de ceva timp semnaturi si aseara i le-am inmanat lui Rares Bogdan. Ideea a fost ca el sa preia rapid interimatul, sa il oprim pe Miutescu de a mai face excese in fruntea PNL Arges. Rares Bogdan ne-a asigurat ca imediat dupa 7 septembrie va reveni in Arges cu Ludovic Orban si ne-a promis  va vom avea un alt presedinte”, ne-a declarat unul dintre primarii preyenti aseara la reuniunea de la Bucuresti a primarilor din PNL cu Rares Bogdan.

Un lat primar ne-a spus ca se  pregateste si varianta cu Virgil baciu presedinte in locul lui Miutescu in cazul in care Rares Bogdan nu va putea prelua sefia filialei judetene. De altfel, o prezență surpriză la această întâlnire a fost chiar  a primarului comunei Corbi, Virgil Baciu, care la ora actuală este independent,  după ce în urmă cu câțiva ani a fost exclus din PNL.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....