Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Gaşca lui Miuţescu pe făraş ! Rareş Bogdan a luat act, aseară, de nemulţumirile şi propunerile primarilor din Argeş

Publicat

in

  • Primar PNL: Am depus o lista cu semnaturi pentru demiterea lui Miutescu si venirea lui Rares Bogdan in fruntea PNL Argeş. 

Este clar, liberalii adevarati din Arges nu se lasa pana nu il vad pe Miutescu plecat din fruntea PNL, la un loc cu gasca sa de trepadusi. Aseară, majoritatea primarilor PNL din Argeș au plecat la Bucuresşti  Bucureștiului pentru a se întâlni cu Rareș Bogdan. La întâlnirea a avut loc la un restaurant din capitală, s-au discutat multe şi, oficial, tema principală fiind alegerile prezidențiale si lansarea lui Klaus Iohannis de la Pitesti din data de 7 septembrie.

De precizat ca primarii au fost convocati la aceasta intalnire nu de conducerea judeteana a partidului care habar nu a avut si a fost total ignorata, ci de primarul Baicea de la Costesti.  Potrivit inofrmatilor obtinute de ziarul nostru, primarii au inmanat lui Rares Bogdan o lista cu nemultumirile legate de activitatea lui Adrian Miutescu si a gastii sale. De asemenea, i s-a cerut lui Rares Bogdan să preia urgent conducerea filialei Arges a PNL, mai exact imediat dupa lansarea lui Iohannis la prezidentiale de la Pitesti din data de 7 septembrie. ” Oficial, da, asta a fost tema dar noi am mers acolo ca sa rezolvam situatia din PNL Arges si atitudinea dictatoriala a presedintelui Adrian Miutescu. Am fost convocati de Baicea de la Costesti si nu am dorit ca Miutescu sau altii din preajma lui sa afle de actiunea noastra. Noi am strans de ceva timp semnaturi si aseara i le-am inmanat lui Rares Bogdan. Ideea a fost ca el sa preia rapid interimatul, sa il oprim pe Miutescu de a mai face excese in fruntea PNL Arges. Rares Bogdan ne-a asigurat ca imediat dupa 7 septembrie va reveni in Arges cu Ludovic Orban si ne-a promis  va vom avea un alt presedinte”, ne-a declarat unul dintre primarii preyenti aseara la reuniunea de la Bucuresti a primarilor din PNL cu Rares Bogdan.

Un lat primar ne-a spus ca se  pregateste si varianta cu Virgil baciu presedinte in locul lui Miutescu in cazul in care Rares Bogdan nu va putea prelua sefia filialei judetene. De altfel, o prezență surpriză la această întâlnire a fost chiar  a primarului comunei Corbi, Virgil Baciu, care la ora actuală este independent,  după ce în urmă cu câțiva ani a fost exclus din PNL.

ACTUAL

GATA cu amânările ! Azi se DESCHIDE BAZINUL DE ÎNOT – TARIFE și CONDIȚII DE ACCES

Publicat

in

De

După aproape 3 ani de la pornirea lucrărilor, de astazi, miercuri, 13 noiembrie 2019, Bazinul de înot isi deschide portile pentru toti locuitorii din Curtea de Argeș. Tot de astazi se fac înscrieri pentru cursurile de iniţiere pentru inot. In incinta minicomplexului functionează două bazine cu adâncimi, de 1,7m și 1,4 m, ambele cu apa încălzită la temperatura de 28 grade Celsius. Centrul dispune si de sală de saună dar si necesarele. Capacitateaa maximă de primire este de 170 persoane într-o oră.

TARIF INTRARE BAZIN

ADULȚI – 12 lei/ora

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 8 lei /ora

TARIF INTRARE BAZIN + SAUNA

ADULȚI – 18 lei/ora

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 12lei /ora

TARIF ABONAMENT 10 ORE  BAZIN

ADULȚI – 90 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 60 lei

TARIF ABONAMENT 10 ORE  BAZIN + SAUNA

ADULȚI – 135 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 90 lei

TARIF ABONAMENT 30 ORE  BAZIN

ADULȚI – 225 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 150 lei

TARIF ABONAMENT 30 ORE  BAZIN + SAUNA

ADULȚI – 330 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 225 lei

Tarifele urmeaza a fi votate de consilierii locali   in sedinta din aceasta luna.

Potrivit regulamentului bazinului, pentru a avea acces la bazin, pe langa bani trebuie sa prezentati si urmatoarele:

  • copie certificat de naștere sau copie CI
  • -adeverință medicală cu mențiunea  „Apt pentru efort fizic”,  iar la momentul examinării nu există în evidența cu boli dermatologice;
  • cerere de înscriere tip;
  • o declarație tip din partea însoțitorului copilului până la vârstă de 14 ani precum că a luat la cunoștință de Regulamentul bazinului, norme de comportare, interdicții și obligații.
  • De asemenea, beneficiarii trebuie să aibă echipantent – cască, papuci, prosop, costum de baie sau slip.

Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban a decis- Singurul om din echipa Vioricăi Dăncilă pe care îl va ține în funcție

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a anunţat, marţi, că va continua colaborarea Guvernului cu fostul internaţional Gheorghe Popescu, pentru Campionatul European din 2020, potrivit news.ro.

„M-am întâlnit ieri cu Gică Popescu, care a fost consilier onorific al primului ministru şi care mi-a explicat cu ce se ocupă, e un fel de CEO pe partea proiector necesare pentru Campionatul European de fotbal şi am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu. Evident nu are culoare politică, s-a implicat în proiectul acesta, pentru că trebuia cineva care venea un pic din exteriorul administraţiei ca să împingă lucrurile înainte şi să le vadă dintr-o prespectivă. Am rămas foarte plăcut surprins că a început să cunoască foarte multe detalii tehnice, chestiuni de contractare, de stadii de lucrări şi ca atare vom continua colaborarea. Sigur, preşedintele comitetului inter ministerial, din ce am înţeles, este este ministrul Tineretului şi Sportului şi sunt convins că împreună vom pregăti toată lucrurile pentru campionatul european”, a declarat Orban.

Vezi și: Un fost colonel SRI anunță că s-a dat semnalul împotriva lui Dan Barna: ‘Te vor rezolva rapid. Îți iau ăștia partidul și capul’

EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Se dau noi tichete- Cine sunt românii care vor beneficia de ele

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend