Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Garda Forestieră și Poliția în acțiune! Lemne fără documente, amenzi și dosare penale

Publicat

in

În perioada 13-19 ianuarie a.c., polițiștii biroului specializat din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Ploiești, precum și polițiștii celorlalte structuri, au acționat pe raza de competență, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos. 

Au fost depistați 22 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 și 66 de ani, care au tăiat sau transportat material lemnos pe drumurile publice cu autoutilitare sau atelaje, fără documente legale.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010, în valoare totală de peste 40.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 51 de ani, din comuna Brăduleț, care transporta, cu o autoutilitară material lemnos, pe raza localității de domiciliu, fără documente legale de proveniență sau transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010R, iar materialul lemnos, în cantitate de aproape 6 mc, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Mușăteşti.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, au efectuat un control la punctul de lucru din localitatea Țițești al unei societăți comerciale cu obiect de activitate prelucrarea și comercializarea materialului lemnos, cu sediul pe raza comunei Stoenești, referitor la respectarea legislaţiei privind regimul silvic.

În urma verificărilor, s-au constatat nereguli privind deţinerea, fără documente de provenienţă, a unei cantităţi de aproximativ 10 de metri cubi material lemnos.

A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, totodată fiind dispusă confiscarea valorică a materialului lemnos deţinut fără respectarea normelor legale, în valoare de peste 6000 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu reacționează: „ar fi o mare greşeală”!

Publicat

in

De

Traian Băsescu, fostul Președinte, contestă decizia luată de Klaus Iohannis. Conform acestuia ceea ce face este o mare greșeală. 

„Nu mai poate merge pe varianta Ludovic Orban (preşedintele Klaus Iohannis – n.r.). Mai mult decât atât, ar fi o mare greşeală să meargă pe varianta tehnocrată pentru că ar fi o variantă care nu ar avea putere în mod real. Trebuie să recunoaştem şi să observăm că în jurul PSD-ului s-a format o nouă majoritate în Parlament. PSD-ul cu aliaţii săi au din nou majoritate în Parlament, ceea ce înseamnă că cea mai convenabilă soluţie pentru preşedinte ar fi să desemneze un premier dintr-un partid pe care să-l agreeze, inclusiv din PNL, dar să stimuleze un guvern politic de largă majoritate parlamentară, adică va trebui să fie PNL-ul şi PSD-ul în acest guvern. Şi să nu-mi spuneţi că o să aibă prea multe complexe să o facă, deocamdată pică din nevoi electorale, dar până mai acum câţiva ani au fost cu USL-ul, s-au înţeles foarte bine”, a declarat fostul Președinte într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Vezi și:

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Se instaurează criza? Victor Ponta dă cărțile pe față

Publicat

in

De

Victor Ponta, fostul premier, a dat bomba serii: ”Eu cred că în condițiile actuale, în care avem un caz confirmat (n.r Se referă la infecția cu coronavirus)…”.

Victor Ponta a declarat la România TV:

”Eu cred că în condițiile actuale, în care avem un caz confirmat (n.r Se referă la infecția cu coronavirus), cred că vom avea mai multe cazuri confirmate, și în situația actuală politică, eu cred că avem nevoie de un Guvern. Voturile le au.

Asta înseamnă că se votează. Noi nu o să votăm pentru că nu am fost de acord, probabil că nici PSD-ul nu o să-i voteze, dar ei au voturile. Să se apuce de treabă.

Singura variantă în care Guvernul Cîțu nu va trece este aceea în care PNL nu își votează propriul Guvern”.

Vezi și:

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend