Stiri Arges, Pitesti, epitesti, argeseni,

.

Gandul la ciolan a innebunit pesedistii ! De la Gunoi la Minister !


- Un consilier local isi vrea ciolanul – postul de secretar de stat

Jale mare in PSD Curtea de Arges chiar acum la inceput de an. Foarte multi au crezut in promisiunile candidatilor PSD la parlamentare si au muncit si cotizat convinsi ca vor primi ciolanul promis, adica ba un post de director de deconcentrate, ba un loc de munca bine platit sau chiar un contract baban pe banii statului. Majoritatea acestora stau acum si isi baga unghia in gat convinsi fiind ca au luat iar o mare teapa, in special de la deputatul Mircea Draghici, cel care nu s-a sfiit sa se laude ca va imparti in stanga si in dreapta de toate pentru toti. Parlamentarul a bagat zazani chiar si in organizatia de tineret acolo unde lipitorii de afise nici acum nu si-au primit banii pentru munca prestata. Sunt si cazuri dramatice de care, chiar cel care le-a dat nastere, vrea sa uite acum. De exemplu un tanar intelectual cu handicap grav a fost minti ca va primi un loc de munca. Acum, respectivul si-a dat seama de marea pacaleala a lui Draghici si a ajuns sa ii ceara pana si lui Mos Craciun sa il ajute. Un caz notoriu este cel al consilierului local Constantin Panturescu, un fel de gunoier sef al orasului Curtea de Arges si cunoscut ca fiind mana dreapta cu care se sterge la fund deputatul Draghici. Dupa ce in 2008 a fost amagit de acelasi Draghici cu un post in conducerea uneia dintre institutiile deconentrate ale statului, anul acesta gunoierul Panturescu a fost momit cu, tineti-va bine, un post de secretar de stat. In naivitatea sa, bietul consilier a crezut ca ministeriabilul onorific Draghici il va salta la Bucuresti in structurile de conducere ale vreunui minister.
Sursed din interiorul PSD Curtea de Arges sustin ca de saptamana aceasta se va intampla exact ca acum 4 ani: toti cei amagiti de deputat vor face coada la usa boss-ului Niciolescu, fie pentru a se jeli si a-si recunoaste prostia cu care au crezut in promisiuni fie pentru a cere cu incapatanare posturile promise.

Restaurant Domnesc, simte traditia !

Comentarii FB

comentarii
2 thoughts on “Gandul la ciolan a innebunit pesedistii ! De la Gunoi la Minister !

  1. EDF-CV

    Cum nu isi vad unii lungul nasului. Mai treceti cu domn primar pe la noi pe la liceu dupa CA la o cafea sa mai radem si noi. Nu va spunem de cine. Ghiciti. Oricum doamna directoare doar zambeste. Nivelul este acelasi. “Viitor de aur, tara noastra are.”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ziare