Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

GALERIE VIDEO – FOTO! Mii de oi blocheaza orasul Curtea de Arges – Ciobanii le-au incredintat viceprimarului

Publicat

in

Mii de oi au blocat astazi traficul in cartierul Marina din Curtea de Arges dar si in zona Manastirii, dupa ce ciobanii le-au adus in oras hotarati fiind sa le lase in curtea primariei. Jandarmii si politistii au blocat accesul animalelor catre centrul orasului, mai ales ca se anuntase ca acestea vor fi duse in curtea primariei din localitate.

Protestul a fost initiat de cunoscutul crescator de animale Dan Petrecu, care, in urma licitatiei care a avut loc la primarie, a pierdut concesiunea pentru pasunile alpine. Cum autoritatile nu au gasit metode prin care acesta sa primeasca pasune, Dan Petrescu a adus oile in oras pentru ca nu mai are unde sa le duca la pasune.

Zeci de jandarmi au format un cordon oprind accesul animalelor spre disperarea ciobanilor care pur si simplu nu mai au ce face cu animalele. Acuzele aduse de Dan Petrescu au fost intarite de actele pe care le are de la Ministerul Agriculturii a carui comisie de ancheta a descoperit o serie de neregului in domeniu la Curtea de Arges.

La fata locului a ajuns si viceprimarul Gabriel Jubleanu care a decis in ultimul moment sa formeze de urgenta o comisie de ancheta din cadrul primariei, care, alaturi de ciobani vor pleca in scurt timp in munte, la pasunea alpina unde, dupa spusele lui Dan Petrescu nu se afla oile care ar trebui. Primarul Panturescu nu a ajuns nici pe strazile blocate de animale si nici la discutiile purtate la primarie in acest sens, in sala mare fiind prezenti alaturi de viceprimar, consilierii juridici si functionari din cadrul biroului Registru Agricol.

Intre timp mii de oi au fost lasate in strada, sub paza jandarmilor si a politistilor care cel mai probabil vor sta cu ele pana diseara cand ciobanii se vor intoarce din munte si vor decide daca lasa sa nu oile in continuare in grija conducerii orasului.

 

 

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/677857212419624/?type=3&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Revenire in politică ! Fostul subprefect de Argeș, Adrian Lazăr, va candida la alegerile locale

Publicat

in

De

Revenire in politica argeșeană ! Dupa ani buni de stat in anonimat, Adrian Lazar, fostul subrefect PDL de Arges se implica din nou in viata politica. Anuntul a fost facut de albeșteanul Dode Manea, fondatorul primului partid comunal din județ, in emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE de la SUPER TV. Dode Manea a spus a cooptat in randurile partidului mai multi argeseni cunoscuti, printre acestia numarandu-se pedelistii Adrian Lazar, fost dubprefect, sau Catalin Teodorescu, fost deputat. Daca in privinta ultimului nu s-a stabuilit nimic clar avand in vedere problemele acestuia cu justiția, Dode Lazar a dat asigurari ca Adrian Lazar a acceptat provocarea de a reveni in politica in randurile noului partid comunal si va candida la alegerile locale din iunie. Fostului prefect nu i-a disparut inca, dupa atâția ani, eticheta de politician arogant, fapt confirmat in direct, la SUPER TV, chiar de prietenul sau, Dode Manea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban huiduit înainte de a-și începe discursul! Cum a reacționat?

Publicat

in

De

Premierul României, Ludovic Orban, a avut parte de o primire neprietenoasă din partea ieșenilor. De Ziua Unirii, mai mulți oameni l-au huiduit, iar reacția lui a fost pe măsură. 

Premierul Ludovic Orban a reacţionat la huiduielile de la Iaşi spunând că au fost implicate „două grupuri cu agitatori” şi au făcut „atmosferă mai colorată”.

Întrebat despre faptul că a avut parte de huiduieli la Iaşi, înainte de a-şi începe discursul, premierul Ludovic Orban a răspuns:

„Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unii dintre ei cu agitatori, inclusiv din galerii de fotbal. Asta e, e atmosferă mai colorată”. Premierul fusese huiduit înainte de a-şi începe discursul de Ziua Unirii, el spunându-le celor care se manifestau zgomotos: „Nu mă faceţi să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”.

Vezi și:

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend