spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

GALERIE FOTO! Vasile Preda, primarul care pune siguranţa şi confortul elevilor pe primul loc 

Facebook Twitter Google+
GALERIE FOTO! Vasile Preda, primarul care pune siguranţa şi confortul elevilor pe primul loc 

Se lucreazǎ la foc continuu în comuna Valea Danului unde primarul Vasile Preda vrea ca în cel mai scurt timp elevii de la singura şcoalǎ din comunǎ sǎ beneficieze de cele mai bune condiţii. Iar pentru cǎ interiorul instituţiei de învǎţǎmânt aratǎ foarte bine, de aceastǎ datǎ lucrǎrile au început în exterior.

Cu fonduri de la Consiliul Judeţean, în sumǎ totalǎ de  2,3 miliarde de lei vechi, s-a construit un gard nou şi modern în faţa instituţiei şi se lucreazǎ intens la amenajarea parcǎrii. „In maxim o sǎptǎmânǎ parcare va fi gata, au fost bǎgate tuburi, totul se va amenaja aşa cum trebuie” spune primarul Vasile Preda.

De asemenea în curtea şcolii se lucreazǎ intens şi la amenajarea unor spaţii verzi dar şi la un loc de joacǎ. „Aici în spate vom amenaja un loc de joacǎ bine delimitat, împrejmuit un gard care sǎ imite creioanele colorate, va fi un loc în special pentru cei de la grǎdiniţǎ şi clasele primare” spune primul edil.
Când vine vorba de siguranţa elevilor primarul Vasile Preda nu face nici un compromis aşa cǎ a dat deja comandǎ pentru ultimele materiale necesare amenajǎrii camerei centralei termice în vederea obţinerii autoritzǎrii ISU. „Au venit cei de la ISU şi singura problemǎ pe care o mai avem e cu locul în care avem centrala termicǎ. A comandat deja plǎci de rigips speciale, ignifugate, pe care le vom monta şi apoi vom primi şi autorizarea”.

La ora actualǎ în comuna Valea Danului mai funcţioneazǎ o singurǎ şcoalǎ, iar în satul Verneşti mai este o clasǎ de grǎdiniţǎ. In total sunt în jur de 240 de copii înscrişi în învǎţǎmânt iar transportul acestora se face cu microbuzul şcolii, din toate satele, cǎtre şcoala din centrul comunei.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....