Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

GALERIE FOTO! Vasile Preda, primarul care pune siguranţa şi confortul elevilor pe primul loc 

Publicat

in

Se lucreazǎ la foc continuu în comuna Valea Danului unde primarul Vasile Preda vrea ca în cel mai scurt timp elevii de la singura şcoalǎ din comunǎ sǎ beneficieze de cele mai bune condiţii. Iar pentru cǎ interiorul instituţiei de învǎţǎmânt aratǎ foarte bine, de aceastǎ datǎ lucrǎrile au început în exterior.

Cu fonduri de la Consiliul Judeţean, în sumǎ totalǎ de  2,3 miliarde de lei vechi, s-a construit un gard nou şi modern în faţa instituţiei şi se lucreazǎ intens la amenajarea parcǎrii. „In maxim o sǎptǎmânǎ parcare va fi gata, au fost bǎgate tuburi, totul se va amenaja aşa cum trebuie” spune primarul Vasile Preda.

De asemenea în curtea şcolii se lucreazǎ intens şi la amenajarea unor spaţii verzi dar şi la un loc de joacǎ. „Aici în spate vom amenaja un loc de joacǎ bine delimitat, împrejmuit un gard care sǎ imite creioanele colorate, va fi un loc în special pentru cei de la grǎdiniţǎ şi clasele primare” spune primul edil.
Când vine vorba de siguranţa elevilor primarul Vasile Preda nu face nici un compromis aşa cǎ a dat deja comandǎ pentru ultimele materiale necesare amenajǎrii camerei centralei termice în vederea obţinerii autoritzǎrii ISU. „Au venit cei de la ISU şi singura problemǎ pe care o mai avem e cu locul în care avem centrala termicǎ. A comandat deja plǎci de rigips speciale, ignifugate, pe care le vom monta şi apoi vom primi şi autorizarea”.

La ora actualǎ în comuna Valea Danului mai funcţioneazǎ o singurǎ şcoalǎ, iar în satul Verneşti mai este o clasǎ de grǎdiniţǎ. In total sunt în jur de 240 de copii înscrişi în învǎţǎmânt iar transportul acestora se face cu microbuzul şcolii, din toate satele, cǎtre şcoala din centrul comunei.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Magazinele din Tigveni, călcate de polițiștii de la Antifraudă

Publicat

in

De

În ziua de 14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Secției de Poliție Rurală Tigveni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au acționat pe raza localității Tigveni, pentru creşterea gradului de siguranţă, prevenirea şi combaterea comerțului ilicit, prevenirea faptelor antisociale și a abaterilor la regimul rutier.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 5 societăți comerciale, ce au ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul, fiind aplicate un număr de 8 sancțiuni contravenționale, conform Legii 12/1990, în valoare de 5.000 lei și 2 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G.28/1999, în valoare de 40.000 lei. 

De asemnea, au fost ridicate, în vederea confiscării, suma de 3935 lei și produse nealimentare, în valoare de 200 lei.

Totodată, au fost legitimate 24 de persoane și a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform O.U.G.195/2002, în valoare de 290 lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – Vedeta PRO TV, Elena Lasconi, candidatul USR la Primăria Câmpulung FOTO

Publicat

in

De

Cunoscuta vedetă de la Pro TV va candida la următoarele alegeri. Mai exact, aceasta dorește să devină primar la Câmpulung Muscel. Daca anunțul initial a fost făcut chiar de Elena Lasconi, care este intrigată de faptul că în orașul în care dorește să candideze nu se ivestește și nu se modernizează nimic, zilele trecute a venit si confirmarea ca vedeta TV a ales si partidul in cu care va merge alaturi la primăria Câmpulung.  Astfel, in emisiunea CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, deputatul USR Ionuț Moșteanu a dezvaluit faptul că Elena Lasconi va reprezenta USR la alegerile pentru Primăria Campulung. ” Elena Lasconi va fi candidatul cu care USR va castiga alegerile din Campulung. Elena va pune capat dominatiei PSD in orasul in care nu s-a făcut nimic in ultimii ani, va revitaliza Câmpulungul !”, a spus Ionuț Moșteanu. De aproape 14 ani prezentatoarea de la Pro Tv are o casă în această localitate și ca urmare s-a atașat enorm de toată regiunea. Zilele trecute, ca raspuns la faptul ca Primăria Câmpulung nu a fost in stare sa  monteze un brad in centru orasului, aceasta a invitat muscelenii la impodobirea unui imens brad aflat chiar in curtea casei vedetei.

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE

LIVE emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE – PENSIILE SPECIALE ELIMINATE CU JUMA DE GURA DE ORBAN – CINE A BĂGAT ZÂZANIE ÎN USR ! SE SCINDEAZĂ PARTIDUL LUI BARNA ?Intră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 13 decembrie 2019

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend