spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

GALERIE FOTO! Primarul Popa de la Albesti a investit sume impresionante in scoli

Facebook Twitter Google+
GALERIE FOTO! Primarul Popa de la Albesti a investit sume impresionante in scoli

Elevii din comuna Albeştii de Argeş au început ieri noul an şcolar în condiţii mult mai bune. Si asta datoritǎ eforturilor primarului localitǎţii, Gabriel Popa care a reuşit sǎ atragǎ bani de la Consiliul Judeţean pentru investiţii mai mult decât necesare.

Scoala din centru va avea din aceastǎ toamnǎ centralǎ termicǎ nouǎ, pe lemne, amplasatǎ de asemenea într-o construcţie care se aflǎ pe ultima sutǎ de metri de finalizare.

De asemenea, la Albeşti este una dintre puţine şcoli unde grupurile sanitare nu numai cǎ sunt în interior, sunt mari, curate şi moderne ci existǎ şi unul special pentru persoanele cu handicap, dotat inclusiv cu sonerie în caz de probleme.

Primarul Gabriel Popa, aflat la primul sǎu mandat este mândru cǎ a putut investi pentru copii. „Am reuşit sǎ primim bani de la Consiliul Judeţean. I-am primit prin luna iulie iar acum când a început şcoala se vede cǎ au fost investiţi. E vorba de 100.000 de lei pentru toalete, modernizare şi extindere şi 130.000 lei pentru centrala termicǎ. De fapt sunt douǎ centrale şi o camerǎ nouǎ în care vor fi amplasate” a declarat primarul Popa redactorilor PROFIT.

La ora actualǎ în comuna Albeştii de Argeş funcţioneazǎ cinci şcoli şi toate îndeplinesc condiţii civilizate pentru elevi. De asemenea transportul este asigurat cu microbuzul special iar primarul spune cǎ investiţiile în educaţie vor continua şi în perioada urmǎtoare.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....