spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Galerie foto! Nici Ziua Fortelor Terestre nu mai e ce a fost – Ceremonii fade la Curtea de Arges

Facebook Twitter Google+
Galerie foto! Nici Ziua Fortelor Terestre nu mai e ce a fost – Ceremonii fade la Curtea de Arges

O festivitate fada, cu putini participanti a avut loc astazi, la Curtea de Arges, cu ocazia Zilei Fortelor Terestre. Evenimentul care a început la ora 12.00 la Cimitirul Eroilor nu a avut nici pe departe anvergura de alta data, principalul motiv fiind acela ca majoritatea militarilor din cadrul Unităţii Militare 01042 din Curtea de Arges sunt plecati in misiune in Afganistan.

Ca de fiecare data nu a lipsit insa serviciul religios dar si cuvantul de felicitare la adresa militarilor si a tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua onomastica, din parte loctiitorului comandantului unitatii, Radu Herciu. Nici primarul Nicolae Diaconu nu a părut prea marcat de eveniment, bâlbâindu-se pe tot parcursul discursului său.

Depunerea coroanelor de flori la monumentul eroilor necunoscuţi s-a încheiat rapid având în vedere numărul mic de persoane publice care au participat, iar defilarea a fost o dezamăgire totală, din cauza numărului mic de militari participanti.

Pe această cale urăm si noi La Multi Ani Fortelor Terestre Române, atât celor din ţară cât si celor care isi desfăsoara activitatea in teatrele de luptă din Afganistan si nu numai.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....