Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

GALERIE FOTO! La Merişani e boierie ! Drumuri, apă şi canalizare pentru toată lumea

Publicat

in

Conducerea Consiliului Județean Argeș a continuat seria deplasărilor în teritoriu pentru a analiza la fața locului stadiul implementării proiectelor. Astfel, președintele Dan Manu, vicepreședintele Ion Mînzînă și administratorul județului, Maria Dinu, au efectuat o vizită de lucru si in Comuna Merişani  pentru a verifica si apoi lauda cu realizarile de aici.

Potrivit CJ Argeş, cele mai importante realizări in Merişani sunt:

– Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura școlară. Astfel, s-au alocat bani pentru amenajarea grupurilor sanitare în interior la Școala Primară Dobrogostea și Școala Primară Malu Vânăt din comuna Merișani.
– Prin programul guvernamental PNDL II și prin cofinanțarea Consiliului Județean Argeș a fost finalizat proiectul “Realizare sistem de canalizare și stație de epurare în satul Merișani”.
– Tot prin PNDL II urmează să fie implementat proiectul privind realizarea sistemului de alimentare cu apă în satul Crâmpotani, comuna Merișani.

„În comuna Merișani, am vizitat principalele obiective, atât cele finalizate, cât și cele aflate în derulare. Este vorba de implementare proiectului pe PNDL II privind alimentarea cu apă în satul Merișani. De asemenea, este într-o fază avansată de construcție grădinița din satul Merișani. Am văzut unitățile școlare, care sunt conforme, având grupurile sanitare în interior. Am constat că asistența medicală este de specialitate și complexă, în cadrul dipensarului funcționând și un cabinet stomatologic. Felicit pe domnul primar și Consiliul Local. Avem proiecte comune, care se vor derula în continuare.” – Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș

„Vă mulțumesc pentru vizita în teritoriu și sper să avem în continuare o colaborare foarte bună între Primăria Merișani, Consiliul Local și Consiliul Județean. Am realizat și mai avem de realizat multe proiecte împreună.” – Marius Luigi Ionescu, primar comuna Merișani.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! DESCINDERI în forță în Argeș și la o primărie din Vâlcea: acuzații de corupție și abuz în serviciu, pe listă

Publicat

in

De

Un număr de 23 de percheziţii, una dintre ele fiind la sediul unei primării, au loc, marţi dimineaţa, în judeţele Vâlcea şi Argeş, precum şi în municipiul Bucureşti, într-o cauză penală care vizează posibile fapte de corupţie şi infracţiuni de serviciu, au anunţat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea . Potrivit primelor informatii, presupusele fapte ar fi fost comise în perioada 2012 -2017 şi au legătură cu activităţi de obţinere ilegală de fonduri europene prin programe/surse guvernamentale de către unităţi administrativ-teritoriale.

Surse din cadrul anchetei au precizat că vizată este Primăria Prundeni din Vâlcea, celelalte percheziţii fiind locuinţele unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale, la finalizarea activităţilor procedurale urmând să fie aduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea nouă persoane, fără calitate specială, în baza mandatelor de aducere emise de procuror.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, la percheziţii participând poliţişti din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciile Judeţene Anticorupţie Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Sibiu, Direcţia Generală Anticorupţie pentru municipiul Bucureşti şi jud. Ilfov şi Structura Centrală, precum şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Femeie din Curtea de Argeș dispărută de acasă- Poliția o caută și vă cere ajutorul !

Publicat

in

De

Mânzatu Maria Mihaela din curtea de Argeș este căutată de autorități după ce, ieri, a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors. Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721519. Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie robustă, tenul măsliniu, părul lung, castaniu, faţa ovală şi ochii albastri;

Vestimentaţie la momentul plecării: geacă de culoare verde, bluză mov, pantaloni tip trening, negri, pantofi vişinii. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend