spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

GALERIE FOTO! La Merişani e boierie ! Drumuri, apă şi canalizare pentru toată lumea

Facebook Twitter Google+
GALERIE FOTO! La Merişani e boierie ! Drumuri, apă şi canalizare pentru toată lumea

Conducerea Consiliului Județean Argeș a continuat seria deplasărilor în teritoriu pentru a analiza la fața locului stadiul implementării proiectelor. Astfel, președintele Dan Manu, vicepreședintele Ion Mînzînă și administratorul județului, Maria Dinu, au efectuat o vizită de lucru si in Comuna Merişani  pentru a verifica si apoi lauda cu realizarile de aici.

Potrivit CJ Argeş, cele mai importante realizări in Merişani sunt:

– Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura școlară. Astfel, s-au alocat bani pentru amenajarea grupurilor sanitare în interior la Școala Primară Dobrogostea și Școala Primară Malu Vânăt din comuna Merișani.
– Prin programul guvernamental PNDL II și prin cofinanțarea Consiliului Județean Argeș a fost finalizat proiectul “Realizare sistem de canalizare și stație de epurare în satul Merișani”.
– Tot prin PNDL II urmează să fie implementat proiectul privind realizarea sistemului de alimentare cu apă în satul Crâmpotani, comuna Merișani.

„În comuna Merișani, am vizitat principalele obiective, atât cele finalizate, cât și cele aflate în derulare. Este vorba de implementare proiectului pe PNDL II privind alimentarea cu apă în satul Merișani. De asemenea, este într-o fază avansată de construcție grădinița din satul Merișani. Am văzut unitățile școlare, care sunt conforme, având grupurile sanitare în interior. Am constat că asistența medicală este de specialitate și complexă, în cadrul dipensarului funcționând și un cabinet stomatologic. Felicit pe domnul primar și Consiliul Local. Avem proiecte comune, care se vor derula în continuare.” – Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș

„Vă mulțumesc pentru vizita în teritoriu și sper să avem în continuare o colaborare foarte bună între Primăria Merișani, Consiliul Local și Consiliul Județean. Am realizat și mai avem de realizat multe proiecte împreună.” – Marius Luigi Ionescu, primar comuna Merișani.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....